לא מביא את כל הסרטים - moving picturs

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

הגדרתי הכל לפי המדריך, כיוונתי לספריה של הסרטים (שנמצאת בכונן חיצוני), אני כבר לא מדברת על למצוא תמונה או תקציר (עם הכתוביות בכלל עוד לא הסתדרתי) ובאופציה "כל הסרטים" הוא מראה רק כ 11 סרטים מתוך מה שיש (מעל 50) לחלקם מצא תמונה וגם תקציר בעברית, אבל אני לא מבינה למה הוא לא מראה את כל הסרטים, גם כאלה שלא נמצא להם תקציר או תמונה. לא מצאתי מכנה משותף כמו סוג או גודל או שם לאלה שכן נמצאו, ואני לא מבינה למה דוקא אותם הוא מביא ואחרים לא.. בשלב קינפוג הפלגין ה movie importer כן רואה את כולם (לחלק מוצא מאתר סרטים חלק מ IMDB וחלק כלום), אבל בתוכנה עצמה, הם לא זמינים לצפיה בכלל.. הסרטים אגב מאורגנים בדיסק לספריות לפי נושא, ולכל סרט גם תיקיה משלו עם קובץ SRT. האם לשם פעולה תקינה אני אמורה לשים את כולם יחד, או שלא מפריעה החלוקה לספריות? מה אני עושה לא טוב?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

האתר סרטים דפוק לגמרי,. לכן אולי זה מה שקורה.
פשוט כנסי ידנית למדיה פורטל, ותראי את מה הוא לא זיהה ולמה.
או שהוא עדיין עושה את זה, זה לא לוקח שניה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

נראה לי באמת זה משהו באתר.. אני מקווה שאחרי היבוא הראשוני שהוא עושה הוא לא מייבא כל פעם הכל מחדש אחרת זה באמת יהיה סיוט

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

היי

האם עבדת לפי המדריך בקובץ PDF?
איזו בעייה יש לך עם כתוביות ולמה?
שימי לב שבגלל איטיותו של אתר סרטים, הפלגין מניח שאין תשובה מהשער וממשיך הלאה לאתר הבא, ולכן המון פעמים לא נמצאים סרטים
אני מציע לך את הפעולה הראשונה לבצע מתוך הגדרת הפלגין עצמו, שם לסדר לך את הכל כמו שצריך , לבחור את התוצאות של SRATIM וזה צריך להיות בסדר.

ברגע שהוא מייבא כבר, אין לו סיבה למחוק את הנתונים
פשוט שימי לב כל פעם שאת מכניסה סרט חדש, להיכנס לפלגין ולאשר אותו...
קצת כאב ראש, אבל זה מה שקורה שאתר SRATIM רצה להיות חכמולוג.

אם תיתקלי בעוד בעיות אשמח אם תרשמי

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

זה מאוד יעזור אם תפרסמי Screen Shot של מסך ההגדרות של Moving Pictures בלשונית של הייבוא סרטים (איפה שמוסיפים את התיקיות).
בעיקרון לא צריך לאשר ידנית כל סרט חדש, כיוון שהפלאגין אוטומטית מוריד את המידע במידה ושם הסרט באתר סרטים דומה לשם הקובץ במחשב.
כמו כן, שווה לך לבדוק שבלשונית Importer Settings לא מסומן 'Prefer Folder Name for Movie Matching'

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

אגב, יצאה גרסה 1.1.1 של הפלגין... שוה לנסות (אני התקנתי אך לא שמתי לב לשינוי כלשהו, למרות ששם הם מאוד ממליצים להתקין אותה)

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #7 

גם עם הגרסה החדשה של הפלאגין הבעיות שהיו ביבוא מול אתר סרטים לא השתנו
הוא אומנם מוצא לי את רוב הסרטים מהאתר אך הוא לא מתרגם לי את התקציר ושם הסרט לעברית ב: Importer settings רק הסקריפט של אתר sratim מסומן (גרסה 3.0.11)
בסינכרון הסרטים ב: movie importer הוא מציג את התוצאה שהוא מצא בעברית אך זה עובר ל: movie manager בשפה האנגלית
אני מניח שהבעייה היא עם אתר סרטים ?
גם לכם זה קורה ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15948
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #8 

אני הפסקתי להשתמש בתקצירים של סרטים
פשוט המידע באנגלית - הכי מדוייק ומהיר

כאשר הוא סורק את הספריה - צריך לראות שבכל השמות הוא מדייק ואז לפעמים צריך לאשר לו את הסרט , פשוט ללחוץ על העיגול הירוק ואז זה הופך ל V ירוק

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32981
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #9 

גם אני לא מבין מה הבעייה להסתפק בתקצירים באנגלית. מה שחשוב זה רק שהכתוביות יהיו בעברית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

גם אני התייאשתי מהעברית

שליחה #10 

ממילא 90% הוא מביא מ IMDB, אבל עם הכתוביות לא הסתדרתי - לא מצאתי הסבר מדוייק איך ומאיפה לקחת אותם (מאיזה אתר?), במדריך כתוב שאפשר להשתמש באיזו תוכנה, הורדתי אותה, אבל אני לא מוצאת הסבר איך להשתמש בה.. לרוב הסרטים כבר הורדתי קובץ SRT - האם הוא יהיה בעדיפות ראשונה ורק אח"כ יחפש כתוביות לבד? איפה אפשר לקרוא יותר על האופציה הזו להוספת כתוביות?
אגב, אחרי שהסתדרתי עם הייבוא, וניסיתי ממש לצפות בסרטים, פעמיים התוכנה פשוט התרסקה, ובשאר, התמונה לא מוצגת במקסימום שלה (כמו שרואים דרך הסטרימר)..גם הסאונד לא מלא כמו שהיה.. כמה עבודה יא אללה! מקווה שזה ישתלם, סכ"ה התוכנה נראית ממש מגניבה (כשהיא עובדת כמו שצריך)

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

mikai כתב:ממילא 90% הוא מביא מ IMDB, אבל עם הכתוביות לא הסתדרתי - לא מצאתי הסבר מדוייק איך ומאיפה לקחת אותם (מאיזה אתר?), במדריך כתוב שאפשר להשתמש באיזו תוכנה, הורדתי אותה, אבל אני לא מוצאת הסבר איך להשתמש בה..
...
בשביל כתוביות את יכולה להשתמש בתוכנה ASD
http://code.google.com/p/automatic-subt ... 20V3.2.zip
איך להגדירה? זה פשוט מאוד, מורידים פותחים לתיקייה ומפעילים את ASD.EXE נכנסים ל EDIT ו SETTINGS
תסמני V על ADD TO SEND TO
תחת SCANNER תסמני RECURSIVELY ואת PARSE MOVIE NAME from FILE NAME
MINIMUM FILE SIZE - מה שבא לך (אני רשמתי 200 מגה)

תחת הלשונית MONITOR תוסיפי את התיקיות שבהן יש את הסרטים / סדרות שלך
זה הכל, SAVE ואז , אם רשימת הסרטים לא נטענת, תלחצי על SCAN MONITORED FOLDERS NOW וחכי
התוכנה תסרוק את הקבצים ותמצא ותתאים כתוביות למה שיש.
אם היא לא מוצאת את הסרט הנכון או לא מזהה, את יכולה לערוך את השם בלחיצה עליו ואז היא תזהה.
התוכנה בינתיים לא עושה סריקה חוזרת, לכן תצטרכי לעת עתה לפתוח אותה מחדש כל פעם שתרצי שהיא תחפש מחדש.
יש לך גם אפשרות לשלוח קובץ דרך SEND TO ישירות לתוכנה לסריקה.
mikai כתב:מלרוב הסרטים כבר הורדתי קובץ SRT - האם הוא יהיה בעדיפות ראשונה ורק אח"כ יחפש כתוביות לבד? איפה אפשר לקרוא יותר על האופציה הזו להוספת כתוביות?
...
אם עבדת לפי המדריך, זה אומר שאת משתמשת בקודקים של MPC וזה אומר שתחת VIDEO-SUBTITLES בחרת את MPC SUBTITLE ENGINE ובשפות בחרת HEBREW ו HEBREW
ואז הכתובית העברית תיטען תמיד ראשונה.
mikai כתב: אגב, אחרי שהסתדרתי עם הייבוא, וניסיתי ממש לצפות בסרטים, פעמיים התוכנה פשוט התרסקה, ובשאר, התמונה לא מוצגת במקסימום שלה (כמו שרואים דרך הסטרימר)..גם הסאונד לא מלא כמו שהיה..
...
התרסקה? נדיר שזה קורה, בייחוד בגרסה 1.2
התמונה לא במקסימום? את צריכה תחת VIDEO - VIDEO ZOOM לבחור STRETCH.
הסאונד? עם איזה מקודד סאונד את עובדת - אם זה MPC את צריכה תחת CODECS ללכת ל MPC-MPA DECODER ולהגדיר שם כמה רמקולים וכו.
אם עם FFDSHOW, אז בפאנל של FFDSHOW

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

קודם כל תודה על ההסבר המפורט! אני אנסה את זה כשאגיע הביתה. כן, עבדתי אחד אחד לפי המדריך, ובחרתי במקודדים של MPC כי אני רוצה לנצל את האצת החומרה, אבל הדבר היחיד שהורדתי הוא ה SHARK007 ולא שום דבר אחר, אז יתכן שחסרים לי כמה דברים של MPC אולי?.. את הסאונד אני רוצה להעביר AS IS לרסיבר, וככה גם הגדרתי, אבל עדיין הוא פחות חזק מאשר בסטרימר משום מה.. לא ניסיתי עם FFDSHOW, אם לא ילך טוב עם ה MPC אני אנסה להחליף הכל ל FFD ונראה אם יהיה יותר טוב

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

לא מציע לך לעבוד ל FFD
תישארי עם MPC
תוודאי שתחת מקודדי H264 רשום לך MPC VIDEO DECODER
ואיפה שמכוונים את האודיו, ב MPA DECODER תסמני SPDIF (גם אם את מחוברת ב HDMI)

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

וואלה, את זה דוקא לא עשיתי.. השארתי על סטריאו שהיה הברירת מחדל.. תודה :)

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אז עם הסאונד הסתדרתי

שליחה #15 

ועכשיו כשאני עוברת על הסרטים ומנסה לצפות, הוא לא מראה לי חלק גדול מהם (למשל Avatar 720p Bluray x264-CBGB) ולהשתמש בכפתור של ההרצה קדימה, בכלל אי אפשר! הסאונד קופץ קדימה אבל התמונה קופאת ולא קורה כלום.. זה במקרה הטוב, במקרה הגרוע הוא מעלה מסך שחור ולא קורה כלום.. זה לא מתרסק, אפשר לעשות STOP ולחזור לתפריט, אבל הרבה מהסרטים לא מתנגנים. יש לי את הגרסאות החדשות גם של הפלגין

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

את עובדת עם מקודדים של MPC ל H264 ?
זה קורה בכל הסרטים?
האם הסרטים הם MKV רגילים? או M2TS?

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

כן, מקודדים של MPC, ולא זה לא קורה בכולם, אבל קורה בחלק לא קטן 3-4 מ 10.. אלהMKV רגילים אפילו לא 1080

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

תראי ברמת העיקרון , אם את מצליחה להפעיל סרטים דרך WINDOWS MEDIA PLAYER אז לא צריכה להיות בעייה להפעיל אותם עם מדיה פורטל, שבעצם, כמו מדיה פלייר, משתמש בקודקים שכברנמצאים לך במערכת.
תבדקי עם WINDOWS MEDIA PLAYER ואפילו תגררי סרט לתוך GRAPH EDIT בשביל לראות את מסלול הקודקים
ואם תוכלי לצרף תמונה זה בכלל נפלא

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #19 

זה פועל מצויין במדיה פלייר, אבל לא במדיה פורטל..אני אחפש את ה graph הזה ואעלה תמונה

mikai פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

הנה דוגמא ל 2 סרטים שלכאורה אמורים להיפתח תקין (ולראיה, הם תקינים לגמרי דרך מדיה פלייר רגיל) אווטאר לא עולה בכלל, סטאר טרק מקרטע בסאונד.. ובנוסף נעלם גם האייקון של המדיה פורטל (רק של הנגן עצמו, הקונפיג והשאר לא נפגעו) אולי אני צריכה להתקין הכל מחדש? להזכירכם אני עם 64 ביט..אולי הגרסא החדשה פשוט לא יציבה כל כך..

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”