רטפון VS ח.י.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
kornov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שוב שלום לכולם.
בימים הקרובים אני רוכש מסך חדש של LG. LG42LE5500
שמתי לב כי ישנם שני סוגי יבוא, רטפון וח.י.
השאלה היא מה ההבדל בינהם ?
ההבדל במחיר עומד על כ1000-1200 ש"ח לאותו המסך, יש למישהו מושג מה הסיבה לכך ועל מה כדאי ללכת ?
את היבוא של ח.י. אני יכול להשיג ב-6500 ש"ח ואת היבוא של רטפון ב-5300 ש"ח.
אשמח לכל עזרה והסבר בדבר.
תודה רבה מראש.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

kornov כתב:שוב שלום לכולם.
בימים הקרובים אני רוכש מסך חדש של LG. LG42LE5500
שמתי לב כי ישנם שני סוגי יבוא, רטפון וח.י.
השאלה היא מה ההבדל בינהם ?
ההבדל במחיר עומד על כ1000-1200 ש"ח לאותו המסך, יש למישהו מושג מה הסיבה לכך ועל מה כדאי ללכת ?
את היבוא של ח.י. אני יכול להשיג ב-6500 ש"ח ואת היבוא של רטפון ב-5300 ש"ח.
אשמח לכל עזרה והסבר בדבר.
תודה רבה מראש.
...
kornov

פתחת שרשור לא בפורום המתאים העבר אותו לפורום מסחר ושרות שם תקבל תשובות מדוייקות יותר .

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #3 

אם אני לא טועה רטפון היא המעבדה שמתקנת את מסכי סמסונג שבאחריות סמליין.
למזלי, לא יצא לי להזדקק לשירותיהם מאז ההתקנה כך שאיני יכול לדוח על איכות השירות.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

גבי-אקשן
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9
שם מלא: גבי מינזלבסקי
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

מעבדות רטפון

שליחה #4 

רטפון היא חברת שירות, למוצרי חשמל ואלקטרוניקה.
בין היתר בשיתוף עם סמליין, רטפון נותנת השירות הרשמית למוצרי סמסונג וכמו כן לכל יבואן פרללי שרוכש ממנה תעודות אחריות, לכל מוצר חשמלי .
עם שירות רטפון אין מנסיוני איזושהי בעיה עקרונית, אך זו לא הנקודה:
המסך הזול יותר, מיובא לישראל דרך יבואן לא רשמי (ח.י אלקטרוניקה היא היבואנית הרשמית) ואותו יבואן "פרללי" רוכש תעודות אחריות מחברות כמו רטפון.
כשקונים מסך מיבוא פרללי תמיד צריך לשים לב שאכן מדובר באותו דגם בדיוק! ומאותה מדינת ייצור (לרוב,מסך LG מיבוא פרללי,מגיע מסין ולא מקוריאה, לעיתים מספר הכניסות נמוך יותר מהדגם הקוריאני, שמייבאת ח.י, או שחסר פיצ'ר כזה או אחר) . מה גם שישנם המון מקרים של מסך שמגיע ללקוח-"פתוח" ולא כל כך "בתול" מסיבה כזו או אחרת ואפילו במקרים מסויימים משומש!!!
גם לגבי טיב השירות לאחר הקניה ישנם הבדלים די ניכרים בעיקר ביעילות ומהירות-במענה ללקוח ופתירת הבעיה במוצר שלו, תוך מינימום המתנה וטירטור הלקוח (ח.י נותנת שירות יעיל ומקצועי מאוד בסטנדרטים המקומיים)
יחד עם זאת, אין ספק שישנם הרבה מקרים בהם ההפרש במחיר-גבוה מדי ולכן במקרים מסויימים שווה לקחת את "הסיכון" ולקנות את המוצר במחיר נמוך יחסית, עם "אחריות לא מקורית."
אני מציע לך לבדוק יותר לעומק את המחיר הסופי והריאלי של שתי האופציות, ביקור (פיסי)בשתיים שלוש חנויות שמחזיקות את המוצר, יועיל בעניין.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

הכי טוב ח י ,הם מתקנים בזמן ,כי יש להם חלקים ועד שלוש שנים מיום הקנייה לפי המדבקה על המסך,אבל צריך לזכור

זה עולה יותר ולכן במסך יקר מעל 5,000 שקל, רק ח י.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”