המלצה לסטרימר אלחוטי זול?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Shadar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

נטשנו בשעה טובה את ספקית הלווין/כבלים שלנו... מעונין לקנות סטרימר(ים) זול(ים) לחבר לטלוויזיות בבית (2 הן CRT ישן אז אולי חיבוריות תהווה אתגר).

רוצה לראות ערוצים מסוימים שמשודרים באינטרנט בזמן אמת (Live/Stream) + קבצים מהאינטרנט (למשל אתרים כמו ILTV, נענע 10, מאקו לייב), לא מעבר לזה (לא facebook, email, twitter...). אלחוטי זה מאד רצוי אלא אם זה לא ממש עובד (אני מבין ש-HD יהיה בעייה אבל לא קריטי עבורי).

קיבלתי רושם ש (1) חלק מהסטרימרים מגבילים אותי לאתרי תוכן מסוימים (YouTube וכ"ו) ולא נותנים לי לגלוש לכל מקום. (2) שמתי לב שרובם דורשים התקנת נגן / תוסף לדפדפן (למשל משתמשים ב-WMV או flash). חשוב לי שאוכל להגיע אליהם ולצפות בהם בעזרת הסטרימר.

מהסקירה שפרסמתם נראה לי ש-Boxee עונה על הדרישות, אבל המחיר מאד גבוה, יש אפשרויות זולות יותר?

אשמח גם להמלצה איפה לקנות ובפרט אם כדאי בחו"ל (ארה"ב - מה עם החשמל? או בריטניה), פיזית או ב-EBAY למשל (מכס?).

תודה!

- שאול

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

ממה שתיארת אכן נשמע שה BOXEE הוא היחיד שעשוי להתאים. המחיר בארה"ב סביר (לטעמי) ועומד על $199 דרך AMAZON.
באשר למיסים - אני לא ממש בטוח.... המוצר עולה פחות מ $200 לכן אם תביא אותו אישית, לא נראה לי שאמורה להיות בעיית מיסים וכד'
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”