יש כאן בעלי ניסיון בדילאקסטרים?
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
יכול לקחת יומיים שלושה ולפעמים יותר בין שינוי הסטטוס באתר ובין העדכון של דואר הונג קונג.
הסיבה - ברגע שארוז, הם "זורקים בעגלה של דואר יוצא" ומדווחים "נשלח".
עד שדואר HK לוקח את החבילות, ממיין ומתייג (מקצה ברקוד) יכולים לעבור מספר ימים.
קח בחשבון שלפעמים עוברים עוד יומיים שלושה עד שהחבילה באמת עולה לאוירון לארץ (אם בירקדו ביום חמישי, יש מצב שלא יצא לפני ראשון).
אחרי שיוצא לארץ - יכול לקחת עוד שלושה ימים (לדוגמה: האוירון נוחת בראשון, מגיע לדואר המרכזי בשני, מגיע לסניף בשלישי, ורק ברביעי תקבל הודעה לבוא ביום חמישי).
אבל קרה לי גם שלקח 8 ימים מרגע שביצעתי הזמנה עד שנחת אצלי בתיבה (בד"כ עם מעטפות קטנות).
בכל מקרה - אתה יכול להיות מאד רגוע. (אבל סבלני).
גם אם יגיע תקול או שבור או סתם לא מה שהזמנת (קרה לי כבר), אז כותבים דיווח קצר וענייני, מקבלים תוך כמה ימים תשובה, והם מתארגנים ושולחים תחליף.
אם המוצר שהגיע לא יקר, אפילו לא תצטרך לשלוח להם חזרה.
הסיבה - ברגע שארוז, הם "זורקים בעגלה של דואר יוצא" ומדווחים "נשלח".
עד שדואר HK לוקח את החבילות, ממיין ומתייג (מקצה ברקוד) יכולים לעבור מספר ימים.
קח בחשבון שלפעמים עוברים עוד יומיים שלושה עד שהחבילה באמת עולה לאוירון לארץ (אם בירקדו ביום חמישי, יש מצב שלא יצא לפני ראשון).
אחרי שיוצא לארץ - יכול לקחת עוד שלושה ימים (לדוגמה: האוירון נוחת בראשון, מגיע לדואר המרכזי בשני, מגיע לסניף בשלישי, ורק ברביעי תקבל הודעה לבוא ביום חמישי).
אבל קרה לי גם שלקח 8 ימים מרגע שביצעתי הזמנה עד שנחת אצלי בתיבה (בד"כ עם מעטפות קטנות).
בכל מקרה - אתה יכול להיות מאד רגוע. (אבל סבלני).
גם אם יגיע תקול או שבור או סתם לא מה שהזמנת (קרה לי כבר), אז כותבים דיווח קצר וענייני, מקבלים תוך כמה ימים תשובה, והם מתארגנים ושולחים תחליף.
אם המוצר שהגיע לא יקר, אפילו לא תצטרך לשלוח להם חזרה.
ערן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78898
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
צריך לזכור שעכשיו זה הזמן הכי לחוץ בעולם לקבל ולשלוח חבילות בגלל החגים.
כמו כולם גם לי יש מיליון חבילות בדרך
כמו כולם גם לי יש מיליון חבילות בדרך