למישהו יש מושג אם קיים סנטר אקטיבי (בעל מגבר פנימי)
לא הבנתי מה התועלת בחיבור סנטר אקטיבי לטלויזיה.
האם בטלויזיה שלך יש מעבד סראונד?
מה אתה מצפה לשמוע בסנטר?
האם הוא יעבוד במקביל לרמקולים של הטלויזיה? האם יהיו רמקולים נוספים? אם כן, לאן יחוברו? אם לא, אז מה תשמע - טלויזיה מרמקול סנטר בלבד?
בקיצור, מה זה נותן?
ארז
האם בטלויזיה שלך יש מעבד סראונד?
מה אתה מצפה לשמוע בסנטר?
האם הוא יעבוד במקביל לרמקולים של הטלויזיה? האם יהיו רמקולים נוספים? אם כן, לאן יחוברו? אם לא, אז מה תשמע - טלויזיה מרמקול סנטר בלבד?
בקיצור, מה זה נותן?
ארז
תודה.
הכוונה שלי היא פשוט להגביר את הטלוויזיה ולשמוע יותר איכותי. אני לא מחפש באסים שירעידו לי את הקירות אלא פשוט לשפר את הסאונד שיהיה אפשר ליהנות מהמוסיקה גם בטלויזיה וכמובן לשמור על הנוחיות (הסרבול שבהוספת מגבר ושליטה מן הטלויזיה על הווליום- חיבור הסנטר דרך יציאת האזניות) ברור לי שזה לא הסאונד המושלם בל לדעתך יש פתרון טוב יותר ופשוט למי שבסך הכל מייחל לסאונד טוב מהטלויזיה?
הכוונה שלי היא פשוט להגביר את הטלוויזיה ולשמוע יותר איכותי. אני לא מחפש באסים שירעידו לי את הקירות אלא פשוט לשפר את הסאונד שיהיה אפשר ליהנות מהמוסיקה גם בטלויזיה וכמובן לשמור על הנוחיות (הסרבול שבהוספת מגבר ושליטה מן הטלויזיה על הווליום- חיבור הסנטר דרך יציאת האזניות) ברור לי שזה לא הסאונד המושלם בל לדעתך יש פתרון טוב יותר ופשוט למי שבסך הכל מייחל לסאונד טוב מהטלויזיה?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בדרך כלל כאשר אומרים רמקול סנטר מתכוונים לרמקול שמשמיע ערוץ אחד מתוך תצורת שמע מסוימת (5.1, 7.1, 9.2 וכו'...)
מה שאתה רוצה זה רמקול מוגבר לחבר לטלויזיה ולעקוף את הרמקולים החלשים של הטלויזיה...
ממליץ לך לרכוש זוג רמקולים מוגברים או זוג מוניטורי אולפן, לחבר ישירות למקור ולא למסך, להנמיך את העוצמה של הטלויזיה ולשמוע רק מהרמקולים.
אם אתה רוצה לשלוט בעוצמה דרך השלט של המסך, אתה צריך לחבר את המקורות למסך ומיציאת AUDIO OUT לרמקולים.
מה שאתה רוצה זה רמקול מוגבר לחבר לטלויזיה ולעקוף את הרמקולים החלשים של הטלויזיה...
ממליץ לך לרכוש זוג רמקולים מוגברים או זוג מוניטורי אולפן, לחבר ישירות למקור ולא למסך, להנמיך את העוצמה של הטלויזיה ולשמוע רק מהרמקולים.
אם אתה רוצה לשלוט בעוצמה דרך השלט של המסך, אתה צריך לחבר את המקורות למסך ומיציאת AUDIO OUT לרמקולים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש מקרני קול שאפילו אמורים לתת לך אפקטי סראונד - הכל מגוף אחד שיושב מתחת למסך.
מה התקציב?
אפשר גם לקחת רסיבר יד שנייה ורמקול סנטר יד שנייה.
למרות שאם אתה שואל אותי - עדיף כבר כמו שאמרו לעיל לשים שני רמקולים - ככה תוכל להנות כמו שצריך גם ממוזיקה.
מה התקציב?
אפשר גם לקחת רסיבר יד שנייה ורמקול סנטר יד שנייה.
למרות שאם אתה שואל אותי - עדיף כבר כמו שאמרו לעיל לשים שני רמקולים - ככה תוכל להנות כמו שצריך גם ממוזיקה.
לי יש רמקול סנטר מוגבר של BOSE.
אתה מוזמן לפנות אלי במסרים לפרטים נוספים.
אתה מוזמן לפנות אלי במסרים לפרטים נוספים.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
כפי שאמרו לפני, הפתרון הטוב ביותר הינו מקרן קול.
יש לנו ביקורת על ה Yamaha YSP-5100 אשר מקווה את אחד הפתרונות הטובים בתחום.
בעלות זולה יותר, ניתן למצוא שלל פתרונות מבית ZVOX, או KEF, Samsung, Paradigm, Polk ועוד.
יש לנו ביקורת על ה Yamaha YSP-5100 אשר מקווה את אחד הפתרונות הטובים בתחום.
בעלות זולה יותר, ניתן למצוא שלל פתרונות מבית ZVOX, או KEF, Samsung, Paradigm, Polk ועוד.
מקרן קול נראה מענין מאד, ובאמת ייתכן שאם היה בתקציב שלי הייתי רץ לשמוע. לא ידעתי שקיימת טכנולוגיה כזו ורק בשביל זה היה שווה לפתוח את השרשור.
מכל מקום התכוונתי להוציא עד 1000 ש"ח אם אפשר אפילו פחות, בסה"כ אני רוצה לשמוע מוסיקה מהטלויזיה באיכות של מערכת פשוטה ולתפוס כמה שפחות מקום. אישית אין לי כל צורך ברסיבר ולמקם רסיבר בסלון רק כדי לשמוע את הטלויזיה טוב יותר זה פתרון מאד לא אלגנטי להרגשתי.
2 רמקולים מוניטוריים הוא הפתרון המועדף עלי כרגע למרות שמבחינה אסתטית הייתי שמח למקם רמקול כגון סנטר במדף מתחת לטלויזיה
מכל מקום התכוונתי להוציא עד 1000 ש"ח אם אפשר אפילו פחות, בסה"כ אני רוצה לשמוע מוסיקה מהטלויזיה באיכות של מערכת פשוטה ולתפוס כמה שפחות מקום. אישית אין לי כל צורך ברסיבר ולמקם רסיבר בסלון רק כדי לשמוע את הטלויזיה טוב יותר זה פתרון מאד לא אלגנטי להרגשתי.
2 רמקולים מוניטוריים הוא הפתרון המועדף עלי כרגע למרות שמבחינה אסתטית הייתי שמח למקם רמקול כגון סנטר במדף מתחת לטלויזיה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
לדעתי עדיין יש למכירה מקרן קול די זול בדיוטי פרי. יעשה לך את העבודה.
אם בכל זאת תרצה להשקיע קצת יותר....
שים לב לזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1197255
אם בכל זאת תרצה להשקיע קצת יותר....
שים לב לזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &p=1197255
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
מה זה בשבילך מגבר קטן?yigal2007 כתב:אני לא מתעתד לעבור בנמל בקרוב. אני חושב שלפחות בינתיים אבחר באופציה של זוג אקטיביים.
אלא אם אמצא מגבר קטן שיכול לדחוף סנטר, אולי זה יהיה עדיף לפחות מבחינת חזו, אני בינתיים לא מצאתי מגבר כזה....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הלוי עלי הבעיות שלכם, חח עצלי יש מערכת סטראו ישנה ליד הפלסמה, עושה את העבודה מעולה ...אבל אתה מחפש משהוא אסטטי יותר.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- ofir-harlev
- חבר ותיק

תבוק דגמים של T AMP ...yigal2007 כתב:מגבר שניתן להסתירו בקלות- סדר גודל של מגברי אזניות קלאסיים....
הם יכולים להתאים לך.
בדקת ביד שניה?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- ofir-harlev
- חבר ותיק

אם העכבה 8 לא תהיה בעיה!yigal2007 כתב:t-amp יספק מספיק עצמה בחיבור לסנטר?...
אגב יש לך כבר סנטר?
עדיין אין לי סנטר, אם אלך על זה אלך על סנטר בעל התנגדות נמוכה וניצולת גבוהה. ככל שניתן. זה יכול להיות פתרון מענין.
האם לדעתך תחום התדרים של הסנטר יתן תוצאה סבירה (שוב השאיפה שלי היא לשמוע טלויזיה רק דרך הסנטר ולהשיג בכך שיפור ניכר ביחס לשמע שמופק דרך הטלוויזיה)
חשש נוסף הוא עצם החיבור, כיצד בעצם מחברים סנטר למגבר שאינו ייעודי.
האם לדעתך תחום התדרים של הסנטר יתן תוצאה סבירה (שוב השאיפה שלי היא לשמוע טלויזיה רק דרך הסנטר ולהשיג בכך שיפור ניכר ביחס לשמע שמופק דרך הטלוויזיה)
חשש נוסף הוא עצם החיבור, כיצד בעצם מחברים סנטר למגבר שאינו ייעודי.