זקוק לעצה טובה, או; מיקוד (רכישת טלויזיה חדשה)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
IdoL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש פה המון עצות, חלקן רלבנטיות יותר וחלקן פחות. קראתי גם את המאמרים, שהם ללא ספק מועילים וממקדים.
אני יודע בעצם מה אני חושב שאני רוצה/ צריך, אבל מקבל סחרחורת מריבוי הדגמים, האותיות והמספרים.

הדרישות:
42" (אם אפשר יותר אז למה לא).
Full HD - מיועד לצפייה של שידורים רגילים בעיקר, אבל גם HD. וחוץ מזה טלויזיה זו השקעה לטווח ארוך.
טווח מחירים - עד 5,000 ש"ח (באמת שלא יותר).
בונוס: חיבור USB שגם קורא קבצי MKV, כי זה נשמע אחלה.

הערות:
גם אני מבולבל מהבדלי יבואנים, ארצות ייצור ומפרטים מותאמים לארצות שונות. השורה התחתונה היא שיש לי עין חדה ואני ללא ספק אבחין בהבדלים בביצועים.

אני יודע שלשרשורים מסוג זה לרוב אין הרבה תגובות ענייניות, אבל זו ללא ספק שאלה שבוודאי רלבנטית לגולשים רבים, אז יאללה שנסו מותניים ותנו עצה טובה (כולל הבדלי יבואנים ושות').

רוב תודות!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לגבי גודל, זה פונקציה של סוג תוכן ומרחק צפיה (לא ממש ברור שניהם מתוך ההגדרות שהצבת כאן). כמובן שזה גם פונקציה של תקציב (כאשר התקציב שלך די חונק למסך בגודל 42", כך שיותר מזה אפשר לשכוח)...

בגדול לא מעניין ארץ יצור או מפרטים שונים, מה שמעניין אותך זה רשימת פונקציות שאתה צריך:
DTT מובנה - כן או לא
עברית / MKV - כן או לא
כניסות SCART - כן או לא

וכו'.

הייתי מראש מוריד את הדרישה ל-MKV כי זה לא סיפור יקר להוסיף בנפרד (וכנראה עדיף כך) בעוד שזה עלול להגביל אותך למספר מאוד קטן של מכשירים שתומכים בזה. כיום LG, סמסונג ופיליפס הן החברות שתומכות ב-MKV ברמות שונות.

IdoL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מרחק צפייה - לא מדדתי, אבל לדעתי כ-3 מטרים.
תכנים - יס, כמעט בטוח שנוסיף ממיר HD לעניין. אני רואה את מרבית סרטיי הממוחשבים ב-HD ואני ללא ספק אעשה שימוש בטלויזיה שתספק לי את הטכנולוגיה (גם אם פעם בשבוע).

DTT - לא ברור לי מה זה. הלכתי קצת לקרוא וזה נשמע לי לא משמעותי.
עברית - בתפריטים ממש לא משנה לי.
MKV - אכן לא קריטי.
SCART - קשה לי לומר. הבית מלא בטלויזיות ישנות שמשתמשות בכבלי SCART ואני לא בטוח במשמעות ההתקנה השונה.

ומודה מאוד על היחס!

IdoL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עדכון - נכון לעכשיו אני הולך על פנסוניק 42S20M. עושה רושם שהמחיר שלה יורד בכל החנויות.
הבעיה היחידה שלי היא שאני לא מצליח למצוא הרבה מידע (מעבר למפרט הטכני שמופיע בכל האתרים) על המסך. קצת חשוד שבאתר של פנסוניק היא לא קיימת...

למישהו יש משהו לומר על הפנסוניק? ועל הדרך, אולי גם על פיליפס FL5405H?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

http://eurocomdc.co.il/?CategoryID=178&ArticleID=990
אם שמת לב או לא, זו LCD.
בהצלחה בבחירה.