מתנצל מראש על כמות החפירות שאולי היתה מוגזמת עד כה.
בסך הכל אני רוצה לקנות סטרימר, תגידו למה עוד לא הלכת וקנית? אז לפני שאתם יורדים עלי על ההססנות, תחסכו לכם, אשתי כבר עשתה את זה במקומכם
יאללה, יש שני מועמדים, בוקסי וטוויקס סלים.
א. נתוני פתיחה- בשלב זה עדיין אין לי מאגרשת.
ב. הסרטים כרגע מתחלקים 50% תכנים שלי 50% תכנים של הילדים ואני רוצה לאפשר לילדים גישה לJB לסרטים שהם ולקלטות שלהם (בעיה כי סבא טוביה לא רשום ב IMDB
ג. לפלזמה בסלון יש כניסת קומפוננט ויש גם HDMI. כדי להתקין את כבל ה HDMI אני צריך לפרק את הפלזמה לסלול את הקבל (לא מסובך יותר מדי כי יש לי תעלה אבל עדיין זה קצת כאב ראש
בעד ונגד
א. הדיסק הפנימי ב TVIX יתרון גדול, חוסך לי לרכוש מאגרשת. בשלב זה אני בהחלט יכול להסתדר עם דיסק פנימי. (שאלה, האם בוקסי יעבוד סביר עם דיסק חיצוני דרך ה USB?)
ב. היציאת קומפוננט ב TVIX יתרון, למרות שיש לי HDMI, חוסך לי את הבלבול מח של פירוק הפלזמה, וסלילת כבל HDMI
ג. JB - עד כמה שקראתי ובדקתי על ה BOXEE הרגיל, קשה עד בלתי אפשרי להכניס לJB של בוקסי סרטים שלא מופיעים בבסיסי הנתונים המוכרים (לדוגמא IMDB)
עד כה, זה נשמע קל, ה-SLIM עונה לי טוב יותר על הצרכים באותו מחיר
אבל!!! התחושה שלי שלקנות היום מזרימדיה שאינו בוקסי, זה קצת כמו לקנות סמארטפון של נוקיה במקום אייפון. זה להיות קצת מיושן.
התחושת בטן שלי היא שבוקסי זה העניין. (עם זה שאני לא אוהב במוצר את ההעדפה הברורה שלו על תכנים מקוונים על חשבון תכנים לוקליים, וההתעלמות המוחלטת מתכנים מהלווין/כבלים)
יאללה, עזרו לי, מה לקנות?