harry potter and the deathly hallows- ps3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #1 

הי, שאלה למבינים.

יש לי קונסולה אמריקאית, וחשבון PSN אמריקאי.
חשבתי לקנות את זה מ shopto, אבל בחיפושי באיביי ראיתי שכותבים

***Online Code and DLC only valid on Asia PSN account***
Please Register Aisa PSN Account before your buy it now
זה מוכר מאסיה.

השאלה היא מה זה ה online code זה קוד הפעלה למשחק (כי קראתי שהם מתחילים להוציא משחקים שצריך להפעיל אותם עם קוד הפעלה) ?
כי אין לי כח להתחיל לעשות לוגין פעם ל PSN אירופאי ופעם אמריקאי.
ה DLC לא כל כך מעניין אותי למען האמת, רק ההפעלה.

כי באם זה המצב, אולי עדיף להזמין מקנדה.

תודה.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, לא יעזור לך אם תפעיל פעם אירופאי ופעם אמריקאי, כי זה בכלל אסיאתי (שזה לא נורא, כי החנות של הונג קונג היא אסיאתית והיא באנגלית).

קוד הפעלה הוא חד פעמי, DLC מורידים פעם אחת וזהו. אחר כך הדברים האלה עובדים גם אם תשתמש בחנות האמריקאית. זה אומר שאם יש לך כח לפתוח חשבון אסיאתי, תצטרך להפעיל אותו רק פעם אחת בשביל המשחק הזה. עכשיו תחליט אתה אם יש לך כח לכאב הראש הזה או לא. לי אישית יש חשבון אסיאתי וחשבון יפני בקונסולה, למקרה שיצאו כל מיני דברים מעניינים באחת החנויות האלה לפני שיצאו במערב (מה שלא קרה כבר הרבה זמן, אלא אם אתה מחשיב משחקי PS1 ביפנית).

mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #3 

Malcontent כתב:קודם כל, לא יעזור לך אם תפעיל פעם אירופאי ופעם אמריקאי, כי זה בכלל אסיאתי (שזה לא נורא, כי החנות של הונג קונג היא אסיאתית והיא באנגלית).

קוד הפעלה הוא חד פעמי, DLC מורידים פעם אחת וזהו. אחר כך הדברים האלה עובדים גם אם תשתמש בחנות האמריקאית. זה אומר שאם יש לך כח לפתוח חשבון אסיאתי, תצטרך להפעיל אותו רק פעם אחת בשביל המשחק הזה. עכשיו תחליט אתה אם יש לך כח לכאב הראש הזה או לא. לי אישית יש חשבון אסיאתי וחשבון יפני בקונסולה, למקרה שיצאו כל מיני דברים מעניינים באחת החנויות האלה לפני שיצאו במערב (מה שלא קרה כבר הרבה זמן, אלא אם אתה מחשיב משחקי PS1 ביפנית).
...
תודה.
חשבתי לקנות מ shopto וזה אומר חנות אירופאית. את הציטוט הבאתי ממוכר ב איביי מהונג קונג שהוא הפנה את תשומת ליבי לנושא ה code.

בינתיים מצאתי מוכר באיביי מארה"ב שמוכר יותר זול מ shopto, אז כנראה אקנה ממנו

תודה על התגובה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”