V-15
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מישהו מכיר את הראש הזה V-15 האם הוא נחשב לראש סביר לפטיפון LINN SONDEK
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא להיסחף, חביבי. ה- V-15, לפחות בחלק מהגירסאות שהיו לו במהלך השנים, הוא ראש מעולה שאין לו מה להתבייש להיות מורכב על לין סונדק. על איזו גירסה מדובר?truejoker כתב:שור V15 ?!!! ללינ סונדק ? סליחה על החוצפה אבל אתה יצאת מדעתך ?
זה כמו לתת לפרארי מנוע סובארו 600 סמ"ק...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אפילו על הטכניקס שהיה לי לא הייתי מרכיב אותו , אז על לין ?
אולי פשוט הדיעה שונה לחלוטין
אה, אם מדברים על איכות הדנון הכי פשוט שעולה 100 דולר , אוכל אותו בלי מלח , ונשאר עודף כל כך גדול שאתה יכול להכניס בו חללית
אולי פשוט הדיעה שונה לחלוטין
אה, אם מדברים על איכות הדנון הכי פשוט שעולה 100 דולר , אוכל אותו בלי מלח , ונשאר עודף כל כך גדול שאתה יכול להכניס בו חללית
לא ביטלתי לחלוטין .mr_dish כתב:נו נו...לבטל כך, בוויש קל אחד וקצר, את אחד מהראשים הכי מפורסמים, מעולים ומדוייקים שהחלו בזמנו את המהפכה הגדולה בתחום הראשים המגנטיים האיכותיים באמת....
כמו שציין זה שהטיל בו מום - זו רק דעתו שלו...........
וכשרציתי להתקדם לאורטופון של 1000 דולר , החלטתי שזה לא מתאים לטכניקס , ואז בצער רב וביגון קודר , נפרדו דרכינו לעד
מה שניסיתי להבהיר שכול ראש טוב ככול שיהיה , מתאים לרמה מסויימת של פטיפון . לשים על פרארי מנוע של חיפושית , לא ישאיר אותה במצב של פרארי , ולא משנה עד כמה מנוע הבוקסר של החיפושית היה בין המנועים הטובים שהומצאו
זו כבר רוח שונה של הצגת דעתך על המוצר, לא?
אני עצמי לא ממש אהבתי את האופי והסאונד שלו, לכן הלכתי על הסטנטון האולטימטיבי של אז...אבל אני זוכר היטב את הבאז שהראש הזה יצר כאשר הוא יצא לשוק. זה היה בהחלט מבחינת קפיצת מדרגה רצינית באיכות הפונו שקיבלנו ביחס למה שהיה מצוי בשוק....ואני בהחלט הייתי בין המובילים בשוק זה בשנות ה-70 וה-80....
באשר ל-LINN, אני מחזיק בדעה שפלטפורמה, כמה שלא תהיה טובה, היא "רק" פלטפורמה...לא הדבר העיקרי. לכן, ככל שתשדך ראש טוב יותר לפלטפורמה טובה - מבחינת רפרנס אמיתי - דעתך פוגעת בול. עדיין, זה ראש כניסה מאד מאד מכובד, גם היום.
אני עצמי לא ממש אהבתי את האופי והסאונד שלו, לכן הלכתי על הסטנטון האולטימטיבי של אז...אבל אני זוכר היטב את הבאז שהראש הזה יצר כאשר הוא יצא לשוק. זה היה בהחלט מבחינת קפיצת מדרגה רצינית באיכות הפונו שקיבלנו ביחס למה שהיה מצוי בשוק....ואני בהחלט הייתי בין המובילים בשוק זה בשנות ה-70 וה-80....
באשר ל-LINN, אני מחזיק בדעה שפלטפורמה, כמה שלא תהיה טובה, היא "רק" פלטפורמה...לא הדבר העיקרי. לכן, ככל שתשדך ראש טוב יותר לפלטפורמה טובה - מבחינת רפרנס אמיתי - דעתך פוגעת בול. עדיין, זה ראש כניסה מאד מאד מכובד, גם היום.
נו עכשיו בוודאות אנו יודעים שאנו לא מסכימים בכללmr_dish כתב: זו כבר רוח שונה של הצגת דעתך על המוצר, לא?![]()
אני עצמי לא ממש אהבתי את האופי והסאונד שלו, לכן הלכתי על הסטנטון האולטימטיבי של אז...
....
בזה אני בכלל לא מסכים איתך , על פלטפורמה כמו לין סונדק (בהנחה והיא מטופלת היטב ע"י מי שיודע ), ניתן לשים ראשים גם של 3K$ . אם תשים ראש במחיר הזה על פטיפון מעפן של שרווד , ותחלום שאתה שומע את כול הפוטנציאל של הראש, אתה טועהmr_dish כתב:
באשר ל-LINN, אני מחזיק בדעה שפלטפורמה, כמה שלא תהיה טובה, היא "רק" פלטפורמה...לא הדבר העיקרי. לכן, ככל שתשדך ראש טוב יותר לפלטפורמה טובה - מבחינת רפרנס אמיתי - דעתך פוגעת בול. עדיין, זה ראש כניסה מאד מאד מכובד, גם היום....
מה שכן גורם לדיעה הזו , היא מהעובדה שרוב האנשים לא ממש יודעים טוב לטפל בפטיפונים , והמיוחד לא בלין , ואז אתה עשוי למצוא לין לא מתוחזק עם ראש של קוטסיאו שנשמע יותר גרוע ו/או אותו דבר כמו פטיפון זול עם שור V15
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
לקלאסיקת פטיפונים כמו הלין סונדק לא מגיע פינוק בצורת ראש MC טוב?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
השור היה טוב מהסטנטון? ה-15 היה איכותי יותר מה-981?עם כול הכבוד לסטאנטון השור היה עדיין יותר טוב ממנו , אלא אם כן השגת סטאנטון שאני לא מכיר
...
אולי אתה, בדיעבד, יודע משהו שאנחנו, בזמן אמת, לא...
אבל אני יודע משהו ב-100 עכוז...השמיעה שלי בשנות השבעים והשמונים היתה הרבה יותר מחודדת, טובה ונטולת טינטון מאשר כיום. אז לאוזניי - הסטנטון היה יותר חם, חלק ונעים...והאמן לי - כבעלים של שתי חנויות אאודיו איכותי, בתקופה ההיא, לא היתה לי שום בעיה לשים יד על כל מה שרציתי.
באשר לפלטפורמה - הגזמת גזם באיכות הלין...כאשר אני מצביע עליו כרפרנס, לא התכוונתי שיש לבחון עליו ראשים של 10 דולר...אבל להפריז ולומר שהשור מתגמד אל מול יצירת הפאר הזו, זו כבר...התפלצות, לדעתי.......
טוב היה לי סטאנטון לכמה זמן , הוא הוחלף בדנון הכי פשוט שהיה אז בארץ , ומאז לא חזרתי לא לשור ולא לסטאנטון , אלא רק בדנון (עליה בדגמים)
עד שיום אחד החלטתי לשמוע איך נשמע ראש MC של 1K$
אבל זה סיפור אחר
מכול מקום, ע"פ נסיוני דאז (ואני לא זוכר את הדגם של הסטאנטוון) הדנון היה עדיף על שניהם בצורה מאוד מוחשית ובכול הדברים .
ולמרות זאת אני לא חושב שאם היה לי לין הייתי שם עליו דנון
ולגבי הגזמה ללין , יכול להיות , לא ניסיתי אותו בכלל , ידעתי מראש שיש לי ידיים שמאליות , ידעתי שכאן צריך ידע וכשרון לטפל בו להגעה לאופטימום שלו , וידעתי שזה לא בשבילי . אבל אני יכול לומר לך ששמעתי אותו בהדגמה אצל מקצוען , והוא השאיר עלי רושם בל ימחה
עד שיום אחד החלטתי לשמוע איך נשמע ראש MC של 1K$
מכול מקום, ע"פ נסיוני דאז (ואני לא זוכר את הדגם של הסטאנטוון) הדנון היה עדיף על שניהם בצורה מאוד מוחשית ובכול הדברים .
ולמרות זאת אני לא חושב שאם היה לי לין הייתי שם עליו דנון
ולגבי הגזמה ללין , יכול להיות , לא ניסיתי אותו בכלל , ידעתי מראש שיש לי ידיים שמאליות , ידעתי שכאן צריך ידע וכשרון לטפל בו להגעה לאופטימום שלו , וידעתי שזה לא בשבילי . אבל אני יכול לומר לך ששמעתי אותו בהדגמה אצל מקצוען , והוא השאיר עלי רושם בל ימחה
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

v-15
חברה איזה כיף לראות שעוררתי נושא מעניין
הפטיפון הוא מהסדרות הראשונות משמע SERIAL NO 16XXX והוא ממש ממש שמור ללא כל שירטה ונראה מצוין
אני מבין שזה מצריך טיפול של מומחה בכיוון הפטיפון לפני כל אני מארגן לו ראש טוב ואז אזמין משהו לכיוון
אני מנסה להוציא את המייטב במינימום כסף כרגע יש עליו זרוע של אורטופון לא נראה לי משהו נחשב אבל יש לי הזדמנות לקבל ראש של V-15 ואני אקנה מחט חדשה נקווה שבתור פטיפון ראשון בבית הוא יענה על הדרישות.
הפטיפון הוא מהסדרות הראשונות משמע SERIAL NO 16XXX והוא ממש ממש שמור ללא כל שירטה ונראה מצוין
אני מבין שזה מצריך טיפול של מומחה בכיוון הפטיפון לפני כל אני מארגן לו ראש טוב ואז אזמין משהו לכיוון
אני מנסה להוציא את המייטב במינימום כסף כרגע יש עליו זרוע של אורטופון לא נראה לי משהו נחשב אבל יש לי הזדמנות לקבל ראש של V-15 ואני אקנה מחט חדשה נקווה שבתור פטיפון ראשון בבית הוא יענה על הדרישות.
אם אתה מקבל את הראש בחינם זה כבר סיפור אחר , תראה מה ניתן להשיג ותשדרג אחר כך .
אבל אתה חייב מומחה שיסדר לך אותו , כי ממה ששמעתי פטיפון כזה לא מסודר , ישמע גרוע משרווד (וכן אני טיפה מגזים
, אבל רציתי להעביר את הנקודה
)
אבל אתה חייב מומחה שיסדר לך אותו , כי ממה ששמעתי פטיפון כזה לא מסודר , ישמע גרוע משרווד (וכן אני טיפה מגזים
לקסי...אין ספק שנקודת הכניסה שלך גבוהה ביחס לרוב חובבי הסטראו האיכותי. אתה יכול להגיש נוח עם מה שיש לך. אחלה ציוד.
לגבי הפטיפון - אני חסיד הפטיפונים עם הציפה המשותפת, לא ממש אהבתי את כל הדיירקט דרייב למיניהם, למרות שגם בהם יש אחלה מכשירים.
בזמנו, לקחתי פלטה הכי פשוטה של AR, עם מנוע סרבו טוב וציפה משותפת, צלחת שני חלקים וזרוע שנועדה לכריתה....התאמתי לצלע של הציפה המשותפת פלטת מנשא לזרוע ה-SME ושמתי את ה-981S . הסיירוס 2 והקפים 104 שלי מעולם לא נשמעו טוב יותר...
אני מנסה להוציא את המייטב במינימום כסף...
לגבי הפטיפון - אני חסיד הפטיפונים עם הציפה המשותפת, לא ממש אהבתי את כל הדיירקט דרייב למיניהם, למרות שגם בהם יש אחלה מכשירים.
בזמנו, לקחתי פלטה הכי פשוטה של AR, עם מנוע סרבו טוב וציפה משותפת, צלחת שני חלקים וזרוע שנועדה לכריתה....התאמתי לצלע של הציפה המשותפת פלטת מנשא לזרוע ה-SME ושמתי את ה-981S . הסיירוס 2 והקפים 104 שלי מעולם לא נשמעו טוב יותר...
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

v--15
טוב ה V-15 שלי היא TYPE III
מצאתי מחט מקורית ב 900 ש"ח דגם VN-35 (טרם רכשתי)
שאלתי היא האם להשקיע את הסכום הזה או לחפש ראש אחר לפטיפון?
שאלתי היא האם להשקיע את הסכום הזה או לחפש ראש אחר לפטיפון?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Re: v--15
ה-TYPE III הוא arguably (צר לי, אני לא מכיר מלה עברית מקבילה) הגירסה הטובה ביותר של ה-V-15. איפה מצאת את המחט ב-900? זה נראה לי קצת הרבה, ואני מעריך שניתן למצוא אחת בפחות כסף ברחבי הרשת.lexicon2008 כתב:טוב ה V-15 שלי היא TYPE III
שאלתי היא האם להשקיע את הסכום הזה או לחפש ראש אחר לפטיפון?...
.Anything can be done, but it's only done if it's done