ביקורת סרט: Skyline

אני פשוט התרשמתי מתמימות הדעים בנושא.ziv_r כתב:yshalfin,
ביקורות ב IMDB זה טוב ויפה, אבל אין כמו ביקורת כחול-לבן.
אני לפחות יותר מעריך ביקורת של איש אחד מהפורום שאני מכיר, מאשר אינספור ביקורות של אנשים שאני לא מכיר....

מסכים עם כל מילה, הסרט הזה צריך להיות משודר בשעה 3 לפנות בוקר בערוץ הסרטים. סרט מביך.Kosh כתב:הייתי בסרט הזה בסופשבוע האחרון-ואני מצטער להגיד-הוא פשוט סרט מביך..האפקטים גרועים,השחקנים ברמה
של חוג לדרמה במתנ"ס,והסוף של הסרט-כל כך טיפשי וקיטשי..
...
elangab כתב:מסכים עם כל מילה, הסרט הזה צריך להיות משודר בשעה 3 לפנות בוקר בערוץ הסרטים. סרט מביך.Kosh כתב:הייתי בסרט הזה בסופשבוע האחרון-ואני מצטער להגיד-הוא פשוט סרט מביך..האפקטים גרועים,השחקנים ברמה
של חוג לדרמה במתנ"ס,והסוף של הסרט-כל כך טיפשי וקיטשי..
...
מה שכן - הביקורת מוצלחת, חבל שיוצרי הסרט לא השקיעו כמוך...
שמע, עלית עליי - המפיצים, הבימאי ורב חן פשוט אמרו שאם הביקורת תהיה טובה, הם יממנו לי טיול בחללית של החייזריםEhud911 כתב:ראיתי את הסרט ואני מבקש את סליחת ה"גורו" לרגע..
אני לא מבין איך בן אדם שמגדיר את עצמו כ "גורו סרטים" בכלל מקדיש מזמנו לכתוב ביקורת על סרט דבילי שכזה ועוד ממליץ עליו??? (שום דבר אישי...) אבל הביקורת /פרסומת הזאת לא מריחה טוב..
אני לא מתכוון לפגוע אבל זה אחד הסרטים היותר מביכים שראיתי.
באומרי מביכים אני מתכוון לכך שאני הרגשתי אשכרה מובך בשביל השחקנים שהם היו צריכים להשתתף בסרט הזה.
הסרט נראה כמו סרט פרודיה על סרטי חייזרים רק מה שהכי גרוע זה שהוא לא כזה, הוא פשוט סרט בלי פואנטה, בלי עלילה, טיפשי להחריד.
זה נראה כמו קומבינציה של קלוברפילד, מלחמת העולמות, היום השלישי ובסוף גם איזה קטע של הנוסע השמיני.
סתם לדוגמא, קטע מהסרט:
מה שמגן על השחקנים בדירה מפני החייזרים זה הוילונות (כי אז ככה החייזרים לא יכולים לראות אותם..מממ.. מתוחכן מאוד..) אחד הרגעים היותר מותחים זה שהוילונות החשמלים נופלים ואז הם מנסים לתלות סדינים על החלונות.. בהחלט אחד הרגעים היותר טובים בקולנוע..)
אני הרגשתי טיפש ושממש אבל ממש עבדו עלי.
לא ללכת, לא משנה מה! אני הלכתי כי לא יכולתי לעמוד בפיתוי הטריילר ואני מרגיש שנפלתי חזק, חזק מאוד....