החלפת מסך

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
amitiamit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קניתי פלזמה של פנסוניק - TH P42A2S
מחוברת לממיר הוט רגיל בחיבור RCA ולמחשב בחיבור HDMI

לצערי לא רואים משהו בכלל , שידורי ה SD חלקם סבירים וחלקם (במיוחד ערוצי הספורט) ממש לא רואים טוב..
את הסרטים מהמחשב ב SD רואים הרבה יותר טוב מהכבלים ואת ה HD מהמחשב רואים טוב אבל לא ברמת הוואו שציפיתי..

דיברתי כבר עם החנות ואין בעיה להחליף את הטלוויזה

כמה שאלות :

בלי להיכנס לצד הטכני - עד כמה באמת חשוב חיבור SCART לצפייה בשידורי SD ?

אני שוקל להחליף למסך אחר - לא משנה לי LCD או פלזמה - הצפייה שלי היא 50 אחוז SD ממיר הוט רגיל ( בעיקר ספורט ) והשאר SD/HD מהמחשב

אשמח מאוד להמלצות על טלוויזה , עדיפות ל 37 אינץ שרואים בה SD טוב
מחיר - עד 4000

מה לגבי הפיליפס הזו - Philips 37PFL5405 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=762537

תודה מראש
עמית.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

לא יודע להשוות לפלסמה של פנסוניק כי בד"כ רואים בהם לא רע בכלל אבל אני לא מכיר את הדגם הספציפי.

הפיליפס 5405 היא אחת המוצלחת מבחינת צפייה בשידורים רגילים (SD) והיא בחירה לא רעה אם כי שוב אני די בטוח שיש פלזמות שיראו בהם יותר טוב שידורים רגילים בגלל שהרזולוציה לרוב נמוכה יותר וזה אמור להוות יתרון לפלזמות במקרה הזה.
הטלוויזיה שדומה לפיליפס בביצועים שלה בשידורים רגילים ויש לה מתיחה חכמה טובה היא הטושיבה מסדרת ה- RV או XV 733 היתרון המרכזי שלה על הפיליפס הינו בכך שהיא מגיעה עם אחריות רחבה יותר ורמקולים חזקים יותר (של הפיליפס נחשבים חלשים מאוד).

חיבור SCART מומלץ מאוד לצפייה בשידורי SD

בכל מקרה ממליץ לך לגשת ולראות לפני שאתה מחליט...

amitiamit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

RIJI תודה על התגובה המהירה

קניתי את הפנסוניק בגלל שהיא פלזמה ובגלל השם הטוב שיש להם בפלזמות
כנראה שהדגם הזה פחות מוצלח ( בכל זאת יותר זול ) או שהממיר של הוט פשוט זוועה או שאני לא יודע לכוון את הטלוויזיה כמו שצריך או שכל התשובות נכונות...

כמובן שצפיתי בחנות בכמה דגמים כולל הפילפס המדוברת , אבל כמו שאתה בטח יודע בחנות קשה מאוד להתרשם מהמסכים , התאורה מאוד חזקה ויש מלא מסכים אחד ליד השני וכל הטלוויזיות מכוונות על בהירות הכי גבוהה..

לפי מה שאני מצליח להבין אז עדיף טלוויזיה עם חיבור SCRAT

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”