האם בחניות החשמל הביתיות רואים יותר טוב תמסכים שהם מציגים
אני עורך תשאלה רינו כדי שתביניו למה התכוונתי
שלום רב הלכתי לחנות חשמל מוכרת בשם שקם אלקטריק וראיתי תמסך סמסונג C750
והוא נראה מדהיםםםם אבל הבנתי שהוא נראה מדהים בגלל שהחניות עושות אותו ככה וזה לא האיכות המקורית שלו
שעושים כמה דברים כדי שזה היראה יותר בהיר וחד ממה שתרואה בבית השאלה אם אני יקנה טלווזיה נגיד משקם אלקטריק ואני יעשה תכוונים שלהם האם אני יראה טוב כמו שראו בחנות לפי מה שממעתי תמיד בחנות יראו יותר טוב כי כשקניתי תLG LH90
שלי ראו בחנות יותר טוב מהבית וןקצת התאכזבתי בקיצור אי אפשר להדמות לחלוטין איך שראו בחנות נכון?
שלום רב הלכתי לחנות חשמל מוכרת בשם שקם אלקטריק וראיתי תמסך סמסונג C750
והוא נראה מדהיםםםם אבל הבנתי שהוא נראה מדהים בגלל שהחניות עושות אותו ככה וזה לא האיכות המקורית שלו
שעושים כמה דברים כדי שזה היראה יותר בהיר וחד ממה שתרואה בבית השאלה אם אני יקנה טלווזיה נגיד משקם אלקטריק ואני יעשה תכוונים שלהם האם אני יראה טוב כמו שראו בחנות לפי מה שממעתי תמיד בחנות יראו יותר טוב כי כשקניתי תLG LH90
שלי ראו בחנות יותר טוב מהבית וןקצת התאכזבתי בקיצור אי אפשר להדמות לחלוטין איך שראו בחנות נכון?
נערך לאחרונה על ידי matan147 ב 15/11/2010 21:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
זה נראה מאוד מרשים רינו כי זה מאוד בהיר ועז כניראה תאוהב מראה יותר טבעי...
יצא לך לראות תממסכים הלו בחניות לא מתמחות או שאתה רואה רק בחניות מתמחות לי עדין לא יציא אז אולי אני לא יודע מזה מדהים באמת
אמרו לי שככה הם מגדרים טטלוזיות בתצוגה אני לא בטוח במאה אחוז אבל לפי דעתיי זה נראה מרשים
יצא לך לראות תממסכים הלו בחניות לא מתמחות או שאתה רואה רק בחניות מתמחות לי עדין לא יציא אז אולי אני לא יודע מזה מדהים באמת
אמרו לי שככה הם מגדרים טטלוזיות בתצוגה אני לא בטוח במאה אחוז אבל לפי דעתיי זה נראה מרשים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
החכמה היא שיתנו לך:
א. לצפות בתנאי תאורה ביתיים - ולא בבית חולים - כלומר עם תאורה מטורפת שמאירה.
ב. לצפות בתכנים שאתה מתכנן לצפות. לא חכמה להציג רק בלוריי.
ג. לשחק עם הגדרות הכיול במידה ואתה רוצה.
ורצוי כמובן שגם אתה תדע מה זו תמונה איכותית.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הם לא ממש מגדירים ,מספיק שתגדיר מצב VIVID בבית ותקבל sun tan לפנים
כי ככה הם מוגדרים ,כל הצבעוניות הזאת זה לא טבעי, מספיק שתגדיר מצב MOVIE או CINEMA וכו'
וזה יראה לך לא מרשים במיוחד בגלל התאורה, *המצבים הללו טובים בדרך כלל רק לסרטים ,
ולסדרות, לתוכניות רגילות עדיף מצב סטנדרטי.
כי ככה הם מוגדרים ,כל הצבעוניות הזאת זה לא טבעי, מספיק שתגדיר מצב MOVIE או CINEMA וכו'
וזה יראה לך לא מרשים במיוחד בגלל התאורה, *המצבים הללו טובים בדרך כלל רק לסרטים ,
ולסדרות, לתוכניות רגילות עדיף מצב סטנדרטי.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
החכמה היא שיתנו לך:
מה שתרוצה להגיד לי שהם עושים תתמונה של הטלוזיות שם כול כך חדה ובעלת צבעים עזים בגלל התאורה וכולי
ובמצב ביתי בחיים לא תראה כמו שתרואה במצב בתצוגה ברשתות החשמל מבחינית הצבעים העזים והחדות בגלל המנגנון 100 הרץ
וכולי...
מה שתרוצה להגיד לי שהם עושים תתמונה של הטלוזיות שם כול כך חדה ובעלת צבעים עזים בגלל התאורה וכולי
ובמצב ביתי בחיים לא תראה כמו שתרואה במצב בתצוגה ברשתות החשמל מבחינית הצבעים העזים והחדות בגלל המנגנון 100 הרץ
וכולי...