אשמח לעזרה בבחירת סטרימר,,,,אחרי חפירה ארכיאולוגית יסודית ביותר :)
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אשמח לחוות דעת מניסיונכם או מניסיונם של אחרים.
ההתלבטות כרגע נשארה כמו שהיא התחילה,,,,,,TVIX S1 SLIM או ה C200.
מה שמעניין אותי זה ממשק נוח, שלא ירעיש וכמה שפחות בעיות של עדכונים או באגים,,,,בעברית, אמינות.
בברכה מראש,
אורי
ההתלבטות כרגע נשארה כמו שהיא התחילה,,,,,,TVIX S1 SLIM או ה C200.
מה שמעניין אותי זה ממשק נוח, שלא ירעיש וכמה שפחות בעיות של עדכונים או באגים,,,,בעברית, אמינות.
בברכה מראש,
אורי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
TVIX S1 SLIM
שקט באופן מיוחד, לא מתחמם לעולם, בנוי טוב מאוד.
עדכוני קושחה וגב חזק מהיצרן + יבואן.
ממשק נעים, יציבות ואמינות מעולה.
מומלץ
שקט באופן מיוחד, לא מתחמם לעולם, בנוי טוב מאוד.
עדכוני קושחה וגב חזק מהיצרן + יבואן.
ממשק נעים, יציבות ואמינות מעולה.
מומלץ
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
shualy,
בניגוד למה שנכתב מעליי, אין פה תשובה חד משמעית, ובנוסף לעובדה שעם כל מכשיר ניתן להיתקל בבעיות לפעמים, לפופקורנים יש חומרה חזקה יותר ומספר יתרונות שאין להתעלם מהם.
ה-C200 ייתן לך אפשרויות רחבות ביותר שלא קיימות ב-TVIX, כמו הזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, תמיכה בתפריטי בלו-ריי, אפשרויות JB מגוונות יותר ואיכותיות יותר, אפשרות להכניס כונן BD וכונן קשיח יחדיו, אפשרות להתקין חבילת שרתים רחבה על המכשיר ותמיכה בתוכנות ותוספים מצד שלישי.
צריך להזכיר שה-C200 בנוי שונה לחלוטין מה-A200, ומדובר על מארז מתכתי גדול, מאוורר, ושקט.
בניגוד למה שנכתב מעליי, אין פה תשובה חד משמעית, ובנוסף לעובדה שעם כל מכשיר ניתן להיתקל בבעיות לפעמים, לפופקורנים יש חומרה חזקה יותר ומספר יתרונות שאין להתעלם מהם.
ה-C200 ייתן לך אפשרויות רחבות ביותר שלא קיימות ב-TVIX, כמו הזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, תמיכה בתפריטי בלו-ריי, אפשרויות JB מגוונות יותר ואיכותיות יותר, אפשרות להכניס כונן BD וכונן קשיח יחדיו, אפשרות להתקין חבילת שרתים רחבה על המכשיר ותמיכה בתוכנות ותוספים מצד שלישי.
צריך להזכיר שה-C200 בנוי שונה לחלוטין מה-A200, ומדובר על מארז מתכתי גדול, מאוורר, ושקט.
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לאחר הארות בהודעה פרטית אני קצת ארחיב,,,,
אני משתמש חדש שעד היום עבד עם הלפטופ שלו כנגן ובא לי צעצוע חדש
אני מחפש נגן שמלבד מה שציינתי ידע לנגן כמה שיותר סוגי קבצים דרך הארד דיסק שהכנסתו לנגן תהיה קלה ונוחה.
לא מחפש הזרמה ברשת כי אני מחפש איכות מקסימלית לצפייה ומקום על ההארד דיסק שבנגן או על זה שבמחשב זה אותו דבר ולכן הכל יישב על הכונן שבתוך הנגן!
אשמח לתפריט עם JB נוח ועם תקצירים שאוכל להשוויץ קצת על החבר'ה(תקצירים בעברית עדיף לחבר'ה)
רוב התוכן שלי מגיע מtorrentleech המדהים. אשמח אם הוצאה והכנסה של הכונן תהיה נוחה כמו שציינתי או שתהיה אפשרות העתקה עם ESATA.
אפשרות להזנת תרגום חיצוני עבור ריפים של Blu-ray יתרון גדול.
מכשיר עם בעיות של קריסה חוזרת לא בא בחשבון גם צריך להשקיע עוד על מנת לקבל מכשיר יציב יותר!!!!!!
שירות של יבואן לא מעניין כי הרכישה תהיה בסטייט.
בטוח יש עוד דברים שיש לקחת בחשבון שלא לקחתי כי זה הסטרימר הראשון וכמו עם כל ילד ראשון לדגם השני אבוא מוכן יותר.
בברכה,
אורי
נ.ב: תודה רבה לכל הפורום והמון תודה לבחור שהאיר את עיניי על תוכן ההודעה!
אני משתמש חדש שעד היום עבד עם הלפטופ שלו כנגן ובא לי צעצוע חדש
אני מחפש נגן שמלבד מה שציינתי ידע לנגן כמה שיותר סוגי קבצים דרך הארד דיסק שהכנסתו לנגן תהיה קלה ונוחה.
לא מחפש הזרמה ברשת כי אני מחפש איכות מקסימלית לצפייה ומקום על ההארד דיסק שבנגן או על זה שבמחשב זה אותו דבר ולכן הכל יישב על הכונן שבתוך הנגן!
אשמח לתפריט עם JB נוח ועם תקצירים שאוכל להשוויץ קצת על החבר'ה(תקצירים בעברית עדיף לחבר'ה)
רוב התוכן שלי מגיע מtorrentleech המדהים. אשמח אם הוצאה והכנסה של הכונן תהיה נוחה כמו שציינתי או שתהיה אפשרות העתקה עם ESATA.
אפשרות להזנת תרגום חיצוני עבור ריפים של Blu-ray יתרון גדול.
מכשיר עם בעיות של קריסה חוזרת לא בא בחשבון גם צריך להשקיע עוד על מנת לקבל מכשיר יציב יותר!!!!!!
שירות של יבואן לא מעניין כי הרכישה תהיה בסטייט.
בטוח יש עוד דברים שיש לקחת בחשבון שלא לקחתי כי זה הסטרימר הראשון וכמו עם כל ילד ראשון לדגם השני אבוא מוכן יותר.
בברכה,
אורי
נ.ב: תודה רבה לכל הפורום והמון תודה לבחור שהאיר את עיניי על תוכן ההודעה!
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- Irus
- חבר מביא חבר

כפי שרשמתי לך, אין ספק שגם הנגנים של DVICO טובים, אך עם הפופקורן C200 תקבל מספר יתרונות בפרמטרים שציינת: תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, כולל תמיכה בתפריטים מלאים (שלא קיימת ב-DVICO) ויכולת שליטה טובה יותר על קבצי תרגום וכו', מגוון אפשרויות JB מתקדמות יותר, כולל תמיכה בסרטים, סדרות ומוזיקה עם משיכת נתונים מ-IMDB, כולל פיתרון JB עצמאי שכלל לא קיים ב-DVICO (מדובר שם על פיתרון חלקי שמצריך מחשב), בפופקורן יש לך שלט RF והדיסק הפנימי נשלף ממגירה בקלות, ניתן גם לשים במקומו כונן BD (ואת הדיסק להכניס פנימה).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46397
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
shualy,
אם אתה מזכיר כבר כמה פעמים את החומר המעניין שקיבלת בהודעה הפרטית, שתף, שכולנו נלמד.
אני ממליץ לך לעיין בדביק, לקרוא את הביקורות השונות והשרשורים הנלווים. לאחר שתעשה זאת, סביר להניח שיהיה לך מושג הרבה יותר טוב איזה מזרימדיה יתאים עבור הדרישות שלך. עוד משהו, יש מאמר שנכתב בדיוק עבור אנשים אשר עומדים לפני רכישת מזרימדיה: איך לבחור מזרימדיה?
המאמר קצת ארוך, אבל יעזור לך לדעת על איזה נקודות לשים לב טרם הרכישה.
שרשור כמו זה שפתחת לרוב רק מזמין אנשים להמליץ על מה שיש להם בבית.
אם אתה מזכיר כבר כמה פעמים את החומר המעניין שקיבלת בהודעה הפרטית, שתף, שכולנו נלמד.
אני ממליץ לך לעיין בדביק, לקרוא את הביקורות השונות והשרשורים הנלווים. לאחר שתעשה זאת, סביר להניח שיהיה לך מושג הרבה יותר טוב איזה מזרימדיה יתאים עבור הדרישות שלך. עוד משהו, יש מאמר שנכתב בדיוק עבור אנשים אשר עומדים לפני רכישת מזרימדיה: איך לבחור מזרימדיה?
המאמר קצת ארוך, אבל יעזור לך לדעת על איזה נקודות לשים לב טרם הרכישה.
שרשור כמו זה שפתחת לרוב רק מזמין אנשים להמליץ על מה שיש להם בבית.
- Irus
- חבר מביא חבר

זיו, תרשה לי לתקן קצת.
לי, למשל, יש בבית 3 מכשירים שונים... אני נתתי לו, בקצרה, השוואה ביכולות, לפי פרמטרים שהוא קבע שהם חשובים לו.
כמו שאין לי בבית את ה-N1, ומדי פעם אני ממליץ עליו כשיש דרישות מסוימות, כך אני ממליץ גם לגבי מכשירים אחרים.
בחלק מההודעה שלי צוינו עובדות, שגם אם חלק מהמשתמשים לא מודעים להן, לא אומר שהן לא נכונות.
לי, למשל, יש בבית 3 מכשירים שונים... אני נתתי לו, בקצרה, השוואה ביכולות, לפי פרמטרים שהוא קבע שהם חשובים לו.
כמו שאין לי בבית את ה-N1, ומדי פעם אני ממליץ עליו כשיש דרישות מסוימות, כך אני ממליץ גם לגבי מכשירים אחרים.
בחלק מההודעה שלי צוינו עובדות, שגם אם חלק מהמשתמשים לא מודעים להן, לא אומר שהן לא נכונות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זיו, אני מבין שהכוונה היא אלי...ziv_r כתב:לא התכוונתי אליך, בגלל זה רשמתי "לרוב"....
מה רע בזה שמי שחווה נסיון אישי חיובי ממכשיר מסויים, ימליץ עליו? או הפוך?
למשל אני חוויתי (ועדיין חווה...) ניסיון אישי מעולה עם 6600 ולכן רכשתי להורי S1 שמתפקד גם הוא כמו שעון שוויצרי...
ודוגמא הפוכה מזו, חוויתי חוויות קשות ומרות עם HDX1000 למשל ואני לא ימליץ עליו לעולם.
כמו כן, לרוב המכריע יש נסיון חיובי או שלילי ממזרימדיה אחד ולא מכמה מכשירים.
אני לא רואה כל פסול מלשתף בהמלצה (חיובית או שלילית) מנסיונם האישי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
לא התכוונתי לאף אחד אישית בשרשור, אלא רק להראות כי הכיוון של ההמלצות הקבועות בפורום נובעות לרוב בשל המוצר שיש לאנשים בבית, לא לפי דרישות פותח השרשור.
לא התכוונתי לאף אחד אישית בשרשור, אלא רק להראות כי הכיוון של ההמלצות הקבועות בפורום נובעות לרוב בשל המוצר שיש לאנשים בבית, לא לפי דרישות פותח השרשור.
- Irus
- חבר מביא חבר

טלHD
אין שום פסול בהמלצה... אבל החבר שאל לגבי השוואה בין שני מכשירים מסוימים, אתה נתת קביעה לגבי מוצר אחד, מבלי להתייחס לשום יתרונות וחסרונות לעומת המוצר השני...
בנוסף, המשתמש ציין בהודעה השנייה דגשים על דברים שחשובים לו, כשבחלקם יש לפופקורן יתרון מובהק.
אין שום פסול בהמלצה... אבל החבר שאל לגבי השוואה בין שני מכשירים מסוימים, אתה נתת קביעה לגבי מוצר אחד, מבלי להתייחס לשום יתרונות וחסרונות לעומת המוצר השני...
בנוסף, המשתמש ציין בהודעה השנייה דגשים על דברים שחשובים לו, כשבחלקם יש לפופקורן יתרון מובהק.