מפגש מועדון מס' 2!
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
ועוד כמה פרטים:
- במהלך כל הערב יועמדו פועלות מכונות שונות, כך שתוכלו להתנסות בהפעלתן ותתרשמו מהקפה:
* גאג'יה בררה אוטומטית
* אוסקר
* גאג'יה פיור ידנית
* ECM ג'יוטו
דיברנו הרבה בפורום על ההבדלים בין המכונות, אוטומטית מול ידנית וכו'. הנה ההזדמנות שלכם להתנסות בעצמכם ולטעום את ההבדל!
- מכונת ה-Musica החדשה תהיה בתצוגה וגם מחוברת ומופעלת. תוכלו להתרשם ממנה ולהפעיל אותה. אישית, אני מאוד סקרן לטעום אותה.
- ההרצאה תהיה על מגוון נושאים שקשורים לעולם הקפה, טכנולוגיות חליטה, שיטות טחינה ועוד. נשאיר הרבה זמן לשאלות. בואו מוכנים עם כל מה שמעניין אתכם לשאול מנהל מכירות איזורי של אחת מחברות הקפה הגדולות בעולם.
- במהלך הערב יוצאו מבצעים שונים לחברי הפורום.
- במהלך כל הערב יועמדו פועלות מכונות שונות, כך שתוכלו להתנסות בהפעלתן ותתרשמו מהקפה:
* גאג'יה בררה אוטומטית
* אוסקר
* גאג'יה פיור ידנית
* ECM ג'יוטו
דיברנו הרבה בפורום על ההבדלים בין המכונות, אוטומטית מול ידנית וכו'. הנה ההזדמנות שלכם להתנסות בעצמכם ולטעום את ההבדל!
- מכונת ה-Musica החדשה תהיה בתצוגה וגם מחוברת ומופעלת. תוכלו להתרשם ממנה ולהפעיל אותה. אישית, אני מאוד סקרן לטעום אותה.
- ההרצאה תהיה על מגוון נושאים שקשורים לעולם הקפה, טכנולוגיות חליטה, שיטות טחינה ועוד. נשאיר הרבה זמן לשאלות. בואו מוכנים עם כל מה שמעניין אתכם לשאול מנהל מכירות איזורי של אחת מחברות הקפה הגדולות בעולם.
- במהלך הערב יוצאו מבצעים שונים לחברי הפורום.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
יפה מאוד, כל הכבוד.
לצערי, באמצ"ש איני יכול להגיע למרכז, אז אאלץ לוותר הפעם...
אם יש אפשרות לשדר בוידאו בדומה לאירועי HT, יהיה נהדר (אם לא חי, לפחות הקלטה של ההרצאה ושל ה Minglling
)
לצערי, באמצ"ש איני יכול להגיע למרכז, אז אאלץ לוותר הפעם...
אם יש אפשרות לשדר בוידאו בדומה לאירועי HT, יהיה נהדר (אם לא חי, לפחות הקלטה של ההרצאה ושל ה Minglling
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אהה... נקודה טובה. אני פשוט אוריד את ה-"סטיקי".
לגבי התאריך: אני יודע שעדיף סופ"ש, אבל היות והאורח שלנו מחו"ל מגיע ליומיים בלבד, נאלצנו לקבוע את האירוע לשלישי בערב.
לגבי התאריך: אני יודע שעדיף סופ"ש, אבל היות והאורח שלנו מחו"ל מגיע ליומיים בלבד, נאלצנו לקבוע את האירוע לשלישי בערב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
I'm in !!moti_r כתב:אהה... נקודה טובה. אני פשוט אוריד את ה-"סטיקי".
לגבי התאריך: אני יודע שעדיף סופ"ש, אבל היות והאורח שלנו מחו"ל מגיע ליומיים בלבד, נאלצנו לקבוע את האירוע לשלישי בערב....
תודה מוטי על הארגון.
אשמח לפגוש את כל החברים.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
...וזה טיפ : במפגשים כאלו, א ס ו ר לשתות מנות שלמות של אספרסו. זיפ קטן מכל כוס. אחרת זה נגמר רעthedoctor כתב:נרשמתי - תודה, אני מחכה מאוד לטעום קפה של אנשים אחרים וממכונות אחרות - מישהו יכול להמליץ על משהו נגד הרעלת הקופאין שתתרחש לבטח?![]()
אני שוקל צום של 48 שעות לפני, כדי לחדד את החושים...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מניסיון מהמפגש הקודם -thedoctor כתב:נרשמתי - תודה, אני מחכה מאוד לטעום קפה של אנשים אחרים וממכונות אחרות - מישהו יכול להמליץ על משהו נגד הרעלת הקופאין שתתרחש לבטח?![]()
אני שוקל צום של 48 שעות לפני, כדי לחדד את החושים...
תגיע אחרי לילה ללא שינה (2 מקסימום) בלי שנ"צ.
תשתה כמה שאתה רוצה, תלך לישון איך שאתה מגיע הביתה (גם אם אתה לא נרדם, תן צ'אנס).
תקום מתי שתקום, שוב בלי שנ"צ ותלך לישון נורמלי למחרת, גם אם זה יהיה מעט מוקדם מהרגיל.
במפגש הקודם עשיתי את זה, ישנתי 3.5 שעות בלילה אחרי האירוע אבל למחרת הייתי ערני לחלוטין.
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
בשלישי הבא אני שם!
אם צריך להביא משהו (נישנושים וכו') אשמח לעזור בעניין.
אם צריך להביא משהו (נישנושים וכו') אשמח לעזור בעניין.