הוזמנה SONY 46EX500 - עדכון : הגיעה והתרשמות ראשונית בשרשור

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בשעה טובה ולאחר התלבטות שנמשכה יותר מחצי שנה הזמנתי לפני כמה דקות את הסוני.
רוצה להודות לכל מי שטרח לענות לי במהלך חודשי ההתלבטות הרבים על כל ההמלצות החמות.
אני חושב שקיבלתי מחיר לא רע, במידה ומישהו מעונין ביותר פרטים אשמח לענות בהודעות פרטיות.
נערך לאחרונה על ידי theDuke ב 23/11/2010 10:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4937
נתן תודות: 523 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

תתחדש (f)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה :D

alonklein
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם

תתחדש!!

שליחה #4 

אפשר לשאול כמה עלתה :?:

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

תתחדש טלוזיה מעולהההההה

lidor30
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #6 

תתחדש!
גם אני עומד לקנות את הדגם הזה, תוכל לשלוח לי בכמה קנית?

תודה!

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #7 

theDuke ,
מה השיקולים לבחירה?
תהנה (f)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

Re: הוזמנה SONY 46EX500

שליחה #8 

theDuke כתב:בשעה טובה ולאחר התלבטות שנמשכה יותר מחצי שנה הזמנתי לפני כמה דקות את הסוני.
רוצה להודות לכל מי שטרח לענות לי במהלך חודשי ההתלבטות הרבים על כל ההמלצות החמות.
אני חושב שקיבלתי מחיר לא רע, במידה ומישהו מעונין ביותר פרטים אשמח לענות בהודעות פרטיות.
...
אני מבין שרכשת דרך האינטרנט ...... מדוע לא דרך חנות מתמחה ....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

לאחר 3 ימי שימוש - סיכום ביניים והתייחסות לשאלות כאן

שליחה #9 

המסך עובד כבר 3 ימים ולהלן תובנות עד כאן וקודם כל תודה לכל המברכים :

1. גודל - עכשיו אני מבין את מה שקראתי כאן כל הזמן - אין דבר כזה מסך גדול מדי - כשעתיים אחרי שהמסך הותקן ( 46" ) הבנתי שגם עם 54" הייתי מסתדר יופי וזה אחרי שחשבתי בהתחלה על 50" ואשתי הטילה וטו כך שאיך שהוא התפשרנו על 46" - היא רצתה 42".

2. תמונה ב HD - ניסיון קצר בלבד עם סטרימר של בן משפחה - תמונה מדהימה - אין דברים כאלו, או לפחות אני לא ראית דברים כאלו.

3. תמונה ב SD - לא רע בכלל אבל יש ערוצים שדי זוועה, אני צופה דרך ממיר YESMAX רגיל וערוץ 5ספורט למשל - אוי לעיניים שכך רואות.
יחד עם זאת ערוצים 22 ו - 10 שהם מרבית הצפייה וכן ערוצי הסרטים והסדרות, סביר + במיוחד לעיניים לא ממש מקצועיות כמו שלי - והילד בן השנה ו 3 חודשים מאוד מרוצה משדרוג הגודל של ערוץ הבייבי שלו ובכלל לא מתלונן על האיכות :)

4. התייחסות ל 9000es - דווקא נרכשה בחנות מתמחה אבל לא אחת מאלה שמורצות כאן, המחיר טוב מכל ההצעות של המתמחות כאן, בוודאות, לא אפרט כי מסרתי למישהו פרטים לגבי המחיר בפרטי והוא רץ לחנות מתמחה שמורצת כאן שישר הלכה להתקשר לחנות ממנה קניתי ולהתבכיין על שבירת השוק ! יצא שגרמתי נזק למוגר שצ'יפר אותי......

5. יש גם שאלה למי שהתנסה עם המסך הזה וממיר YESMAX רגיל, האם יש כיוונים מיוחדים בממיר ובטלויזיה, למשל שיניתי את הגדרת הטלויזיה בבמיר מ 4:3 ( כמו שאתם מבינים זה השדרוג הראשון שלי מ CRT למסך רחב )ל 16:9 ואני לא בטוח שהדמויות לא נראות לא רזות מדי - האם במקביל צריך לשנות משהו בהגדרות המתיחה של המסך? אודה להתייחסות לכל העניין הזה.

זהו לעת עתה - עוד לא הספקתי לשבת על כיול מדויק ועובד עם הכיול שביצע המתקין - גם פה אם למשיהו יש הצעות מענינות שלדעתו משפרות את איכות התמונה, אשמח לשמוע.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #10 

יש מצב SMART שימתח את שידורי ה-4:3 בצורה חכמה וכאשר ישנו שידור 16:9 יזהה אוטומטית ויציג 16:9 ללא עיוותים. אז זה המצב העדיף כשמחובר יס מקס.
אני מקווה שהממיר מחובר בסקארט ושהגדרת בממיר RGB דרך הסקארט.

אגב במסך הזה יש לך אופציה לצפות בערוצים 10,22 דרך הטיונר הפנימי והאיכות טובה יותר מאשר ב-YES.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #11 

theDuke,

תתחדש!! (Y)

ych
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

Re: לאחר 3 ימי שימוש - סיכום ביניים והתייחסות לשאלות כאן

שליחה #12 

theDuke כתב:המסך עובד כבר 3 ימים ולהלן תובנות עד כאן וקודם כל תודה לכל המברכים :

1. גודל - עכשיו אני מבין את מה שקראתי כאן כל הזמן - אין דבר כזה מסך גדול מדי - כשעתיים אחרי שהמסך הותקן ( 46" ) הבנתי שגם עם 54" הייתי מסתדר יופי וזה אחרי שחשבתי בהתחלה על 50" ואשתי הטילה וטו כך שאיך שהוא התפשרנו על 46" - היא רצתה 42".

2. תמונה ב HD - ניסיון קצר בלבד עם סטרימר של בן משפחה - תמונה מדהימה - אין דברים כאלו, או לפחות אני לא ראית דברים כאלו.

3. תמונה ב SD - לא רע בכלל אבל יש ערוצים שדי זוועה, אני צופה דרך ממיר YESMAX רגיל וערוץ 5ספורט למשל - אוי לעיניים שכך רואות.
יחד עם זאת ערוצים 22 ו - 10 שהם מרבית הצפייה וכן ערוצי הסרטים והסדרות, סביר + במיוחד לעיניים לא ממש מקצועיות כמו שלי - והילד בן השנה ו 3 חודשים מאוד מרוצה משדרוג הגודל של ערוץ הבייבי שלו ובכלל לא מתלונן על האיכות :)

4. התייחסות ל 9000es - דווקא נרכשה בחנות מתמחה אבל לא אחת מאלה שמורצות כאן, המחיר טוב מכל ההצעות של המתמחות כאן, בוודאות, לא אפרט כי מסרתי למישהו פרטים לגבי המחיר בפרטי והוא רץ לחנות מתמחה שמורצת כאן שישר הלכה להתקשר לחנות ממנה קניתי ולהתבכיין על שבירת השוק ! יצא שגרמתי נזק למוגר שצ'יפר אותי......

5. יש גם שאלה למי שהתנסה עם המסך הזה וממיר YESMAX רגיל, האם יש כיוונים מיוחדים בממיר ובטלויזיה, למשל שיניתי את הגדרת הטלויזיה בבמיר מ 4:3 ( כמו שאתם מבינים זה השדרוג הראשון שלי מ CRT למסך רחב )ל 16:9 ואני לא בטוח שהדמויות לא נראות לא רזות מדי - האם במקביל צריך לשנות משהו בהגדרות המתיחה של המסך? אודה להתייחסות לכל העניין הזה.

זהו לעת עתה - עוד לא הספקתי לשבת על כיול מדויק ועובד עם הכיול שביצע המתקין - גם פה אם למשיהו יש הצעות מענינות שלדעתו משפרות את איכות התמונה, אשמח לשמוע.
...
במצב smart יש גם כן כמה אופציות כוונון.
אני לא זוכר את השמות אבל אפשר לבטל את ה overscan (שהיום כבר מיותר) ואז יש אפשרות לשלוט במתיחה האנכית של התמונה באופן ידני. כך תוכל להכניס יותר רוחב ולפתוח את הגובה ושידורי 4:3 יראו עוד יותר טוב.

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

Re: לאחר 3 ימי שימוש - סיכום ביניים והתייחסות לשאלות כאן

שליחה #13 

theDuke כתב: 4. התייחסות ל 9000es - דווקא נרכשה בחנות מתמחה אבל לא אחת מאלה שמורצות כאן, המחיר טוב מכל ההצעות של המתמחות כאן, בוודאות, לא אפרט כי מסרתי למישהו פרטים לגבי המחיר בפרטי והוא רץ לחנות מתמחה שמורצת כאן שישר הלכה להתקשר לחנות ממנה קניתי ולהתבכיין על שבירת השוק ! יצא שגרמתי נזק למוגר שצ'יפר אותי......
...
מה זאת השטות הזאת?
אתה יודע שהתאמת מחירים אסורה על פי חוק? ובאיזה חוצפה החנות פנתה לחנות השניה, הוא חייב לו משהו?

העיקר שבסוף אנחנו כצרכנים נרוויח.. ותאמין לי שאף אחד לא צ'יפר אותך - בסוף כולם יוצאים מרוויחים.

Oranger
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה #14 

תתחדש, אם אפשר לדעת כמה עלה ואיפה נקנה. תודה רבה

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

לשאלתך

שליחה #15 

Oranger כתב:תתחדש, אם אפשר לדעת כמה עלה ואיפה נקנה. תודה רבה
...
מאחר ואני לא רוצה לפרסם על גבי הפורום ואני גם לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית ( אולי בגלל שאתה חדש ) כתוב לי את המייל שלך ואשלח לך פרטים לשם.

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

לשאלתך

שליחה #16 

...
מאחר ואני לא רוצה לפרסם על גבי הפורום ואני גם לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית ( אולי בגלל שאתה חדש ) כתוב לי את המייל שלך ואשלח לך פרטים לשם.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

Re: לשאלתך

שליחה #17 

theDuke כתב:
...
...
theDuke,

אתה לא מצליח לשלוח בגלל שאתה חדש (מתחת ל-50 הודעות אם אני לא טועה) - כל אחד באתר יכול לקבל הודעות בין אם יש לו שלוש הודעות או שלושת אלפים הודעות.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #18 

מזל טוב ידידי.
ה-EX500 נמצאת אצלי כבר חודש ואני נהנה מכל רגע. בהחלט קניה מצוינת.

שיהיה בהצלחה! :)

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: לשאלתך

שליחה #19 

nils3373 כתב:
theDuke כתב:
...
...
theDuke,

אתה לא מצליח לשלוח בגלל שאתה חדש (מתחת ל-50 הודעות אם אני לא טועה) - כל אחד באתר יכול לקבל הודעות בין אם יש לו שלוש הודעות או שלושת אלפים הודעות.
...
זהו שזה לא המצב, הצלחתי כבר בעבר לשלוח הודעות פרטיות רבות אבל ספציפית לנמען הזה ההודעה עוברת לתיבת הודעות יוצאות אבל לא נשלחת - אין לי מושג למה.....

Oranger
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה #20 

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”