ניגון קבצי MCE ב - XP רגיל
היי,
יש לי 2 מחשבים,
אחד שלי מסוג P3 שמריץ win MCE 2005.
והשני, מחשב שקיבלתי מהעבודה מסוג P4 שעובד עם xp sp2 .
שאלתי היא כדלהלן:
אני רוצה להתקין תוכנות עריכה ל- MCE על מחשב ה- P4
ולא על ה- P3 .
הבעייה שאין תאימות.
האם ניתן להוסיף פונקציונאליות של MCE על XP רגיל תוספת.
או לבצע מעיין UPGRADE ?
מבלי הצורך לפרמט ?
תודה מראש
יש לי 2 מחשבים,
אחד שלי מסוג P3 שמריץ win MCE 2005.
והשני, מחשב שקיבלתי מהעבודה מסוג P4 שעובד עם xp sp2 .
שאלתי היא כדלהלן:
אני רוצה להתקין תוכנות עריכה ל- MCE על מחשב ה- P4
ולא על ה- P3 .
הבעייה שאין תאימות.
האם ניתן להוסיף פונקציונאליות של MCE על XP רגיל תוספת.
או לבצע מעיין UPGRADE ?
מבלי הצורך לפרמט ?
תודה מראש
לא - אתה לא יכול לשדרג
השאלה היא מה אתה רוצה להרוויח מזה....?
אתה יכול להתקין תוכנות אחרות שמתאימות למדיה אבל כמו שאמרתי - אני לא יודע מה אתה רוצה להתקין
אם אתה רוצה בכול זאת MSE אז אתה יכול ליצור עוד פרטישן המחשב של העבודה ועליו תתקין את המערכת הנוספת
או אם אתה לא רוצה לבצע שינויים בדיסק של העבודה אז תתקין דיסק קשיח אחר ועליו תתקין א המערכת.
השאלה היא מה אתה רוצה להרוויח מזה....?
אתה יכול להתקין תוכנות אחרות שמתאימות למדיה אבל כמו שאמרתי - אני לא יודע מה אתה רוצה להתקין
אם אתה רוצה בכול זאת MSE אז אתה יכול ליצור עוד פרטישן המחשב של העבודה ועליו תתקין את המערכת הנוספת
או אם אתה לא רוצה לבצע שינויים בדיסק של העבודה אז תתקין דיסק קשיח אחר ועליו תתקין א המערכת.
אתה לא מדוייק. MCE זה הרחבה של XP. למיטב ידעתי זה דורש תהליך התקנה חצי ידני והבנת REGISTRY וDLL כהלכה.
שווה להכנס לפורמים המקצועים של MCE...בדוק שנית...
אבל פתרון של MAGIC PARTITION לפינוי PARTITION ויצירת מערכת BOOT כפולה זה פתרון סביר, אבל גורר לרוב התקנות כפולות של תוכנה... כמו WORD וכמובן מערכת ההפעלה. אני הייתי מנסה דווקא VIRUALIZATION שזה פתרונות של שתי סביביות או שתי מערכות הפעלה על אותה מערכת ההפעלה.
שווה להכנס לפורמים המקצועים של MCE...בדוק שנית...
אבל פתרון של MAGIC PARTITION לפינוי PARTITION ויצירת מערכת BOOT כפולה זה פתרון סביר, אבל גורר לרוב התקנות כפולות של תוכנה... כמו WORD וכמובן מערכת ההפעלה. אני הייתי מנסה דווקא VIRUALIZATION שזה פתרונות של שתי סביביות או שתי מערכות הפעלה על אותה מערכת ההפעלה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
בכל מקרה לגבי תוכנות עריכה לMCE - אין שום בעיה - פשוט תבצע SHARING של דיסק משותף ותשמש בתוכנות שיודעות לערוך הקלטות MCE (ראה תוכנה אחרונה בדביק של HTOC תחת תוכנות למשל).
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
תתודה על התיקון - אתה באמת צודק
yishayn
- אחרי שחשבתי על זה אני יוכל לומר לך שעדיף לך להתקין מערכת חדשה על פרטישן אחר כי בדרך כלל כשאתה
מקבל מחשב מהחברה שבה אתה עובד, החברה אוסרת על התקנות נוספות על המחשב שלהם (ברוב החברות זה ככה)
אני אומר לך את זה כאחד שמוציא מחשבים (גם שולחני וגם לפטופים) לעובדים שצריכים ציוד בבית.
וגם ככה כשאתה עובד על מחשב החברה אתה לא תצטרך את תכונות מחשב המדיה וכך גם להיפך.
yishayn
- אחרי שחשבתי על זה אני יוכל לומר לך שעדיף לך להתקין מערכת חדשה על פרטישן אחר כי בדרך כלל כשאתה
מקבל מחשב מהחברה שבה אתה עובד, החברה אוסרת על התקנות נוספות על המחשב שלהם (ברוב החברות זה ככה)
אני אומר לך את זה כאחד שמוציא מחשבים (גם שולחני וגם לפטופים) לעובדים שצריכים ציוד בבית.
וגם ככה כשאתה עובד על מחשב החברה אתה לא תצטרך את תכונות מחשב המדיה וכך גם להיפך.
תודה רבה לשניכם. הפתרון של התקנה נפרדת על מחיצה נפרדת -
נשמע לי כפתרון מצויין עבורי.
שכן אני לא משתמש בעריכה כגון DVR-EDIT כל שני וחמישי.
אלא רק כשהקלטתי תוכנית מיוחדת כגון: ספשייל של משחק מכור -:)
בכל מקרה,
כרגע מותקן לי על ה- XP הרגיל Media player 9 .
האם גירסה 10 יודעת לנגן הקלטות של פורמט .dvr-ms
או האם יש צורך בהתקנת codec נוסף ?
(פעם הורדתי מהאתר של מיקרוסופט איזשהו קובץ שכותרתו הייתה:
"Watch TV Shows Recorded by Media Center PCs on Other Windows XP PCs"
אבל זה לא ממש הלך.
מכירים פיתרון לזה ?
ושוב תודה רבה לשניכם !
שכן אני לא משתמש בעריכה כגון DVR-EDIT כל שני וחמישי.
אלא רק כשהקלטתי תוכנית מיוחדת כגון: ספשייל של משחק מכור -:)
בכל מקרה,
כרגע מותקן לי על ה- XP הרגיל Media player 9 .
האם גירסה 10 יודעת לנגן הקלטות של פורמט .dvr-ms
או האם יש צורך בהתקנת codec נוסף ?
(פעם הורדתי מהאתר של מיקרוסופט איזשהו קובץ שכותרתו הייתה:
"Watch TV Shows Recorded by Media Center PCs on Other Windows XP PCs"
אבל זה לא ממש הלך.
מכירים פיתרון לזה ?
ושוב תודה רבה לשניכם !