מזל רע או שפשוט חומרה גרועה?
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הסיפור שלי הוא כזה:
היו לי בית שני מחשבים שבנויים סביב לוחות Mini-ITX , אחד של חברת ASUS והשני של חברת אינטל.
לפני כשבועיים הלוח של חברת ASUS התחיל לעשות בעיות (בקר ה-SATA התחרפן) וכיוון שהוא עדיין באחריות החזרתי אותו לחנות לבדיקה. אתמול הודיעו לי שאחרי שהם שלחו את הלוח ליבואן והוא ציין שהוא באמת תקול , ובגלל שאין יותר את הלוח הזה במלאי , הם מזכים אותי בסכום הלוח. (במקום לוח אחר שיחליף את ה-HTPC לקחתי סטרימר , את ה-A200).
אתמול בערב לוח האם של המחשב השני התחיל לעשות בעיות כאשר הוא לא זיהה את חיבורי ה-USB שיש לו. ניסיתי עם 3 מערכות הפעלה שונות (XP , ויסטה ו-7) ועם מספר התקני USB שונים (עכבר, כרטיס רשת , DOK וקורא כרטיסים) ואת כולם הוא לא זיהה.
כך שבתקופה של שבועיים הפכתי מלהיות בעליהם של 3 מחשבים לבעליו של מחשב אחד.
כעת אני מתלבט:
לקנות שוב לוח Mini-ITX זול ופשוט (עד 500 ש"ח) , או שלהשקיע יותר ולקנות לוח אם רגיל עם מעבד רציני במחיר של 1000 ש"ח פלוס?
או בכלל ללכת על מחשב נייד.
מה דעתכם?
(נמאס לי לבנות מחשבים ובסוף לראות אותם מתים לי).
אמיר.
היו לי בית שני מחשבים שבנויים סביב לוחות Mini-ITX , אחד של חברת ASUS והשני של חברת אינטל.
לפני כשבועיים הלוח של חברת ASUS התחיל לעשות בעיות (בקר ה-SATA התחרפן) וכיוון שהוא עדיין באחריות החזרתי אותו לחנות לבדיקה. אתמול הודיעו לי שאחרי שהם שלחו את הלוח ליבואן והוא ציין שהוא באמת תקול , ובגלל שאין יותר את הלוח הזה במלאי , הם מזכים אותי בסכום הלוח. (במקום לוח אחר שיחליף את ה-HTPC לקחתי סטרימר , את ה-A200).
אתמול בערב לוח האם של המחשב השני התחיל לעשות בעיות כאשר הוא לא זיהה את חיבורי ה-USB שיש לו. ניסיתי עם 3 מערכות הפעלה שונות (XP , ויסטה ו-7) ועם מספר התקני USB שונים (עכבר, כרטיס רשת , DOK וקורא כרטיסים) ואת כולם הוא לא זיהה.
כך שבתקופה של שבועיים הפכתי מלהיות בעליהם של 3 מחשבים לבעליו של מחשב אחד.
כעת אני מתלבט:
לקנות שוב לוח Mini-ITX זול ופשוט (עד 500 ש"ח) , או שלהשקיע יותר ולקנות לוח אם רגיל עם מעבד רציני במחיר של 1000 ש"ח פלוס?
או בכלל ללכת על מחשב נייד.
מה דעתכם?
(נמאס לי לבנות מחשבים ובסוף לראות אותם מתים לי).
אמיר.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בהחלט סתם מזל גרוע...
קח את הבאסה בסבבה
אני תמיד מעדיף ATX או MATX על ITX כיוון שITX מאוד רגיש לחום ובכלל זה תקן מצופף מאוד והכל אצלו ממש לחוץ.
ונייד ממש לא מומלץ כHTPC.
אני תמיד מעדיף ATX או MATX על ITX כיוון שITX מאוד רגיש לחום ובכלל זה תקן מצופף מאוד והכל אצלו ממש לחוץ.
ונייד ממש לא מומלץ כHTPC.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

במקום HTPC קניתי אתמול את ה-Popcorn Hour A-200 , אני חשבתי על נייד במקום המחשב הרגיל שיש לי (אני צריך אותו בשביל גלישה רגילה ,iTunes , ניהול ועיבוד תמונות והורדות).agent__smith כתב:בהחלט סתם מזל גרוע...קח את הבאסה בסבבה
![]()
ונייד ממש לא מומלץ כHTPC....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

טוב אני לא דוגמא... אני די מבין במחשבים ועל כן תמיד מעדיף מחשב מלא ולא מנוון (סטרימר)
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

לוח האם שהיה לי של ASUS היה במחשב HTPC השלישי שלי (תמיד שידרגתי לוחות אם וחומרה) , שהריץ חלונות 7 עם בוקסי (אין על בוקסי) , אבל לאשתי נמאס שאני כל הזמן מתעסק עם המחשב ורצתה משהו פשוט עם נוחות הפעלה אז אחרי שהלוח מת וקיבלתי זיכוי קניתי איתו את הסטרימר.agent__smith כתב:טוב אני לא דוגמא... אני די מבין במחשבים ועל כן תמיד מעדיף מחשב מלא ולא מנוון (סטרימר)...
- agent__smith
- חבר מכור קשה