עזרה - כיצד להחליף בין כוננים קשיחים פופקורן C200
כיום יש לי בC200 כונן קשיח פנימי בנפח 1טרה
אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי נוסף בנפח 2 טרה ולחבר אותו לC200 ואת הכונן של ה1 טרה
שנמצא בC200 להעביר למחשב שלי.
כמובן שיש הרבה תוכן בדיסק הקשיח שנמצא בC200 ואני לא מעוניין לאבד אותו.
ולכן זקוק לעזרתכם מהיא הדרך הטובה ו/או המומלצת לעשות זאת.
אם אני יחבר את הכונן שמחובר לC200 כמו שהוא בפורמט NMT האם המחשב יזהה אותו ואת התוכן שבו
ויאפשר לי להעביר את התוכן לC200 ואחכ לפרמט אותו NTFS?
או שצריך לחבר את הכונן החדש גם כן לC200 לפרמט אותו NMT להעביר את התוכן בין 2 הדיסקים הקשיחים ואז להשאיר את דיסק ה2 טרה בפופקורן ואת הדיסק 1 טרה להעביר למחשב
טוב מקווה שהבנתם ולא עשיתי פה סלט גדול מידי כמובן שכל רעיון אחר שלא חשבתי עליו יתקבל בברכה.
תודה
אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי נוסף בנפח 2 טרה ולחבר אותו לC200 ואת הכונן של ה1 טרה
אם אני יחבר את הכונן שמחובר לC200 כמו שהוא בפורמט NMT האם המחשב יזהה אותו ואת התוכן שבו
או שצריך לחבר את הכונן החדש גם כן לC200 לפרמט אותו NMT להעביר את התוכן בין 2 הדיסקים הקשיחים ואז להשאיר את דיסק ה2 טרה בפופקורן ואת הדיסק 1 טרה להעביר למחשב
טוב מקווה שהבנתם ולא עשיתי פה סלט גדול מידי כמובן שכל רעיון אחר שלא חשבתי עליו יתקבל בברכה.
תודה
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
oshri74 כתב:כיום יש לי בC200 כונן קשיח פנימי בנפח 1טרה
תודה...
מפרמט את הדיסק החדש בPC ואח"כ מפרמט בסטרמר ל EXT3.
העברות אני הייתי עושה תחת ה PC.
מחבר את שני הכוננים,כדי לראות את מחיצת EXT3 :
http://www.howtoforge.com/access-linux- ... ;m-windows
(יש לך שלוש אופציות שם,תראה מה הכי מתאים/קל לך)
מעתיק ,
אח"כ מפרמט את זה שאתה רוצה לחבר לPC ל NTFS.
תודהצפיד כתב:מניסיון אישי על WIN7 64 BIT:
http://www.ext2fsd.com/...
חיבור של הדיסק החדש לפופקורן פירמוט שלו דרך הפופקורן ל EXT3 ואז להעביר את הקבצים מהדיסק הישן לחדש
ואז פרוק והעברה של הדיסק הישן לPC ופירמוט NTFS לא מומלץ?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
נראה לי יותר נוח ואולי אף מהר להעביר את התוכן מה PC.oshri74 כתב:תודהצפיד כתב:מניסיון אישי על WIN7 64 BIT:
http://www.ext2fsd.com/...
חיבור של הדיסק החדש לפופקורן פירמוט שלו דרך הפופקורן ל EXT3 ואז להעביר את הקבצים מהדיסק הישן לחדש
ואז פרוק והעברה של הדיסק הישן לPC ופירמוט NTFS לא מומלץ?...
אבל לשיקולך
תודה
2 שאלות נוספות:
1. האם חובה לפרמט דיסק קשיח לNTFS לפני הכנסתו לC200 (אני לא זוכר שעשיתי את זה אבל קראתי כאן שצריך לעשות זאת)
2. האם מישהו משתמש בדיסק קשיח פנימי מסוג 2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI ונתקל בבעיה של התקנת APPS NMT על הדיסק
פשוט ברשימת קשיחים מתאימים יש הודעה לגבי התאימות של הקשיח הנ"ל? אם אכן יש בעיה איזה קשיח בנפח 2TB הייתם ממליצים?
2 שאלות נוספות:
1. האם חובה לפרמט דיסק קשיח לNTFS לפני הכנסתו לC200 (אני לא זוכר שעשיתי את זה אבל קראתי כאן שצריך לעשות זאת)
2. האם מישהו משתמש בדיסק קשיח פנימי מסוג 2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI ונתקל בבעיה של התקנת APPS NMT על הדיסק
פשוט ברשימת קשיחים מתאימים יש הודעה לגבי התאימות של הקשיח הנ"ל? אם אכן יש בעיה איזה קשיח בנפח 2TB הייתם ממליצים?
- oferazulay
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
עזרה - כיצד להחליף בין כוננים קשיחים פופקורן C200
Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS