אייטיונז משגע אותי - לא מזהה 4G, רק 2G

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
Trip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני משתמש באייפון 2G ובאיטיונז 8.2 במשך שנתיים כמעט, בלי בעיות מיוחדות.

קיבלתי היום אייפון 4G חדש. חיברתי אותו לאיטיונז (גרסה 8.2) לצורך אקטיבציה, והתוכנה לא זיהתה את המכשיר. ניסיתי כמה פעמים ללא הצלחה ולבסוף שדרגתי לאיטיונז האחרון (10.1).
הפעם התוכנה זיהתה ועשתה אקטיבציה, אבל מאותו רגע התחילו לקפוץ הודעות שגיאה על upgradedb.exe ו-mobilehelper.exe. עם כל הפעלה של התוכנה או ניסיון סנכרון, קופצות הודעות השגיאה מחדש.
ניסיתי לעשות Restore למכשיר החדש, על סמך גיבוי של הישן - רק מוזיקה ואפליקציות הועתקו, לא שום דבר אחר (אנשי קשר, לוחות שנה, הודעות...).
בנוסף לזה, האיטיונז החדש קצת דפוק - תחת "Sync Contacts With" לא מופיעה לי אפשרות לסנכרן אותו ל-outlook (או לכל שירות אנשי קשר או לוחות שנה אחר כמו גוגל, יהאו וכו').
עם כל הפעלה של התוכנה או ניסיון סנכרון, קופצות הודעות השגיאה מחדש.

ניסיתי להסיר לגמרי את איטיונז ולהתקין מחדש - אותו הדבר.
ניסיתי להסיר לגמרי ולהתקין את 8.2.1 - ושוב המכשיר החדש (4G) לא מזוהה באייטיונז, אלא רק הישן (2G).

אין לי שמץ מה עוד לנסות פה.
אני אשמח לקבל עזרה!

Trip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אני חושב שאני יכול לחדד את הבעיה:
לפני גרסה 9.2, אייפון 4G לא מזוהה, או מזוהה אך לא נתמך מעבר להודעה שאומרת "שדרג לגרסה מתקדמת יותר".
החל מגרסה 9.2 (קורה גם על הגרסה האחרונה - 10.1) ואילך, איטיונז מזהה את המכשיר החדש (4G) אבל מלא אפליקציות משנה מתרסקות. האפליקציות הן:
MobileBackup, MDCrashReportTool, MobileDeviceHelper Upgradedb. כולן מתרסקות בזו אחרי זו. בשורה התחתונה אפשר לסנכרן רק מוזיקה - לא אנשי קשר, יומן, הגדרות מייל וכו'. אי אפשר לטעון restore ישן ועוד.

ניסיתי להסיר ולהתקין כבק 5-6 פעמים.
אני ממש משתגע מזה...

Trip פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

נפתר באופן מוזר למדי.
שינוי איזור הזמן במחשב מ"ירושליים GMT+2" ל"קהיר GMT+2" הביא לסנכרון תקין של כל הנתונים בלי בעיות.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”