החלפת קבצי כתוביות ב- media control תחת 7mc

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
omriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אני עובד בשיטה של catskinner - כלומר ffdshow + haali עם subtitles שמנוהלים ע"י ffdshow.
התקנתי בנוסף media control.

כאשר אני צופה בסרט למשל mkv, ברשימת ה- subtitle streams של ה- media control אני רואה אך ורק את הקבצים בעלי אותו שם כמו הסרט שבו אני צופה.

בעבר (התקנתי מחדש את המחשב), הייתי רואה את כל הקבצים בספריה של הסרט ברשימה ארוכה אפילו אם השמות שלהם לא קשורים.

מישהו יודע איך גורמים לראות את כל הקבצים?

תודה רבה,

עמרי

omriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

פירסמתי גם פוסט בפורום של damian מי שכתב את media control ,אבל עושה רושם שהוא עונה שם פעם בשנתיים, אשמח לתגובה

omriko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

היי נפתרה הבעיה,

פשוט התקנתי גרסא ישנה יותר של ffdshow. כנראה שהם מחשיבים את זה כפיצ'ר ולא כבאג :(
כנראה שמגרסה מסויימת הם מפלטרים את שמות הקבצים לפי השם של הסרט - אני אישית לא אוהב את זה.

התמודדתי עם עוד מספר בעיות שכדאי לשתף אתכם:

1) הסמן של העכבר לא הופיע לי ב- media center - אני משתמש ב- magnefier כדי להגדיל את המסך - זו הסיבה.
2) הסאונד של קבצי avi נשמע כצפצופים לא קשורים - ניטרלתי media foundation ו- dmo דרך התוכנה שבמדריך.

עמרי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32980
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

למה לא לדאוג מראש ששם קובץ הכתוביות יהיה בדיוק כמו הסרט (ויש גם תוכנות העושות את זה בשבילך אוטומטית כמו ה-Automatic Subtitles Downlaoder המצויין)? יחסוך לך התעסקויות מיותרות עם השלט.
1) אין לי מושג, לא מכיר את ה-magnifier. אני במקומך הייתי מסיר אותו. בשביל מה עכבר במדיה סנטר? למה לא לעבוד עם שלט?...
2) האם האייקון הכחול של FFDShow audio מופיע כשקובץ ה-AVI מתנגן? אתה צריך לגרום לכך שהוא יופיע, ואז להגדיר נכונה את ה-FFDShow audio decoder על פי המדריכים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”