שלום לכולם
אני די חדש בעולם בעולם הקפה,
אני רוצה לשדרג את המטחנה שיש לי (גאגיה MM פשוטה)
הוצעו לי כמה מטחנות באזור ה 1000 יש את
1.IBERITAL CHALLENGE
2. ו ASCASO STEEL..
המכונה שבירשותי gaggia evolution.
אפשרות נוספת היא EBAY אבל אני לא כל כך יודע מה לחפש.
אשמח לשמוע את דעתכם
יום תענוג
מטחנת קפה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הי וברוך הבא,
חפש בפורום את צמד המילים "38 מ"מ" - כל המטחנות המומלצות בטווח המחירים הרלוונטי עבורך הן מאותו הסוג - מכילות סכינים בקוטר 38 מילימטר. תוכל למצוא חוו"ד על רוב המטחנות.
לא ממליץ על איבריטל, בטח שלא במחיר המחירון שלה.
לטעמי הכי מומלצת מבחינת עלות/תמורה היא האסקסו i-Mini, והכי טובה אבסולוטית היא ה-LeLit.
רכישה ב-ebay היא פחות מומלצת, לטעמי, כי אין לך מושג ממי אתה קונה. למרות שמטחנה היא מכשיר יחסית עמיד ופשוט, ובמידה והיא שמורה כל מה שצריך לעשות הוא להחליף סכינים, לא הייתי מהמר על רכישה של מוצר כזה ביד שניה באינטרנט.
אם אתה רוכש יד שניה, אז אישית אני מעדיף לקנות רק ממישהו שהוא היד הראשונה (כלומר הוא זה שרכש אותה מהחנות), ולהתרשם ממנו ואיך הוא שמר על הציוד שלו. החסכון כאן, למרות שהוא גדול במונחים של אחוזים, הוא לא מספיק גדול אבסולוטית כדי להתעסק עם ציוד בעל פוטנציאל לצרות.
חפש בפורום את צמד המילים "38 מ"מ" - כל המטחנות המומלצות בטווח המחירים הרלוונטי עבורך הן מאותו הסוג - מכילות סכינים בקוטר 38 מילימטר. תוכל למצוא חוו"ד על רוב המטחנות.
לא ממליץ על איבריטל, בטח שלא במחיר המחירון שלה.
לטעמי הכי מומלצת מבחינת עלות/תמורה היא האסקסו i-Mini, והכי טובה אבסולוטית היא ה-LeLit.
רכישה ב-ebay היא פחות מומלצת, לטעמי, כי אין לך מושג ממי אתה קונה. למרות שמטחנה היא מכשיר יחסית עמיד ופשוט, ובמידה והיא שמורה כל מה שצריך לעשות הוא להחליף סכינים, לא הייתי מהמר על רכישה של מוצר כזה ביד שניה באינטרנט.
אם אתה רוכש יד שניה, אז אישית אני מעדיף לקנות רק ממישהו שהוא היד הראשונה (כלומר הוא זה שרכש אותה מהחנות), ולהתרשם ממנו ואיך הוא שמר על הציוד שלו. החסכון כאן, למרות שהוא גדול במונחים של אחוזים, הוא לא מספיק גדול אבסולוטית כדי להתעסק עם ציוד בעל פוטנציאל לצרות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
באיביי יש גם ציוד חדש - השאלה רק כמה זה יעלה (כולל משלוח) לעומת מטחנה בארץ. צריך לחפש espresso grinder.
צריך לוודא שהמטנה מתאימה לאספרסו (לא כמו ה MM).
בארץ יש כלל אצבע - מעל 1000 שקל ואתה בתחום שמתאים לאספרסו...מעבר לזה יד שנייה אפשר לקנות ציוד מסחרי (טוב, אבל גדול פיזית) בזול יחסית.
בגלל שאתה גם ככה מקושר באיביי ויש לך קניינים בכל מקום בגלובוס זה יכול לצאת לך יותר זול מבארץ - למשל:
http://cgi.ebay.com/ASCASO-I-MINI-DOSER ... 1618wt_997
חכה למפגש אולי יהיה מבצע רק על מטחנה?
צריך לוודא שהמטנה מתאימה לאספרסו (לא כמו ה MM).
בארץ יש כלל אצבע - מעל 1000 שקל ואתה בתחום שמתאים לאספרסו...מעבר לזה יד שנייה אפשר לקנות ציוד מסחרי (טוב, אבל גדול פיזית) בזול יחסית.
בגלל שאתה גם ככה מקושר באיביי ויש לך קניינים בכל מקום בגלובוס זה יכול לצאת לך יותר זול מבארץ - למשל:
http://cgi.ebay.com/ASCASO-I-MINI-DOSER ... 1618wt_997
חכה למפגש אולי יהיה מבצע רק על מטחנה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)