לפני קניית סמארטפון, אנדרואיד או לא?
- theProfessor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
תראה, אני חדש יחסית בעולם האנדרואיד, אבל היה לי אייפון כמעט 3 שנים
כמות המשחקים שיש לאייפון היא יותר גדולה, ויש יותר גיוון
רוב המשחקים שראיתי בינתים לאנדרואיד, הם לא משהו (חוץ מ angry birds, אבל הוא היוצא מהכלל)
מבחינת האפליקציות, לא ראיתי אפליקציה שהייתי משתמש בה באייפון ולא מצאתי אותה לאנדרואיד
אם אתה רוצה טלפון רק בשביל משחקים מגניבים, תקנה אייפון
כמות המשחקים שיש לאייפון היא יותר גדולה, ויש יותר גיוון
רוב המשחקים שראיתי בינתים לאנדרואיד, הם לא משהו (חוץ מ angry birds, אבל הוא היוצא מהכלל)
מבחינת האפליקציות, לא ראיתי אפליקציה שהייתי משתמש בה באייפון ולא מצאתי אותה לאנדרואיד
אם אתה רוצה טלפון רק בשביל משחקים מגניבים, תקנה אייפון
I'm not as think as you drunk i am
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
התשובה היא "לא" אבל היא זמנית כי אנדרואיד משלימה את הפער מהר מאוד.
המצב לפני שנה היה גרוע הרבה יותר מהמצב היום. שנה הבאה המצב בטח יהיה יותר טוב מהמצב באייפון.
במשחקים כרגע חד משמעית יש יתרון לאייפון..
המצב לפני שנה היה גרוע הרבה יותר מהמצב היום. שנה הבאה המצב בטח יהיה יותר טוב מהמצב באייפון.
במשחקים כרגע חד משמעית יש יתרון לאייפון..
Need more cowbell
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מהן האפליקציות שחשובות לך ושעבורך הן חובה? יכול להיות שמבחינה זו אין בעיה או שמצד שני הן לעולם לא יגיעו לאנדרואיד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם כך זה יותר תלוי באופי שלך. למזלך חברות הסלולאר בארץ דאגו שלא יהיו לך יותר מידי בררות כדי לסבך אותך. לך על אייפון אם אתה רוצה להיות אחד מהחבר'ה בלי להסתבך או לך על אנדרואיד אם אתה אוהב לדגם ולשפצ'ר ואתה טיפוס שאוהב להתעסק בגדג'טים ולחפור בהם.
אצלנו יש אייפון 3GS לחברה ונקסוס עבורי. החברה מאוד אוהבת את האייפון ואני מאוד אוהב את הנקסוס. החברה קצת מתבעסת מזה שבאייפון חוגגת המנטליות של "זה מה יש" ואני קצת לא מרוצה מתצוגת לוח השנה. החברה אוהבת את הממשק של אייפון ואילו אני הייתי משתגע ממנו לאחר יממה בודדת. אני אוהב שעם האנדרואיד אפשר לבנות חמישה מסכי בית מ scratch ולאכלס אותם במה שרק בא לי ואילו החברה נבוכה מעצם הרעיון עצמו שאפשר לשנות את ממשק המשתמש. החברה מעדיפה את הצורה, העיצוב והפרקטיות של הנקסוס (אפשר להחליף סוללה) ואילו אני מקנא במגוון האביזרים שיש לאייפון.
מבחינת אפליקציות אז יש כל מה שצריך בשתי הפלטפורמות. יש יותר אפליקציות בחינם באנדרואיד אבל אלו שבאייפון נוטות להיות מלוטשות יותר.
עם שניהם אפשר גם לדבר בטלפון עם בני אדם אחרים שגם להם יש טלפון ו/או לשלוח להם SMS אם זה רלוונטי לצורך הבחירה.
אצלנו יש אייפון 3GS לחברה ונקסוס עבורי. החברה מאוד אוהבת את האייפון ואני מאוד אוהב את הנקסוס. החברה קצת מתבעסת מזה שבאייפון חוגגת המנטליות של "זה מה יש" ואני קצת לא מרוצה מתצוגת לוח השנה. החברה אוהבת את הממשק של אייפון ואילו אני הייתי משתגע ממנו לאחר יממה בודדת. אני אוהב שעם האנדרואיד אפשר לבנות חמישה מסכי בית מ scratch ולאכלס אותם במה שרק בא לי ואילו החברה נבוכה מעצם הרעיון עצמו שאפשר לשנות את ממשק המשתמש. החברה מעדיפה את הצורה, העיצוב והפרקטיות של הנקסוס (אפשר להחליף סוללה) ואילו אני מקנא במגוון האביזרים שיש לאייפון.
מבחינת אפליקציות אז יש כל מה שצריך בשתי הפלטפורמות. יש יותר אפליקציות בחינם באנדרואיד אבל אלו שבאייפון נוטות להיות מלוטשות יותר.
עם שניהם אפשר גם לדבר בטלפון עם בני אדם אחרים שגם להם יש טלפון ו/או לשלוח להם SMS אם זה רלוונטי לצורך הבחירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה רבה על הפירוט וההסברים,
למרות שנורא מדגדג לי באצבעות ללכת על אנדרואיד (הייתה לי גם הזדמנות לקנות את הגלקסי במחיר ממש זול) נראה לי שאני אלך על בטוח בשלב זה ואבחר באייפון.
עברתי על אתרי אפליקציות לאנדרואיד כמו זה: http://www.bestandroidappsreview.com/ ולא התלהבתי בלשון המעטה מהאיכות והמגוון.
לא מפתה, לא מגרה, לא בשבילי...
בתקווה שלא אפול על מכשיר בעייתי
למרות שנורא מדגדג לי באצבעות ללכת על אנדרואיד (הייתה לי גם הזדמנות לקנות את הגלקסי במחיר ממש זול) נראה לי שאני אלך על בטוח בשלב זה ואבחר באייפון.
עברתי על אתרי אפליקציות לאנדרואיד כמו זה: http://www.bestandroidappsreview.com/ ולא התלהבתי בלשון המעטה מהאיכות והמגוון.
בתקווה שלא אפול על מכשיר בעייתי
האמת שנתת דוגמה לאתר עלוב למדי, נסה להיכנס לאתר שנקרא http://www.appbrain.com שם יש חגיגה של אפליקציות שימושיות, יישומים ועוד.richrach כתב:תודה רבה על הפירוט וההסברים,
בתקווה שלא אפול על מכשיר בעייתי...
אם אתה טיפוס של גוגל, דהיינו ה-GMAIL הוא החשבון העיקרי שלך למיילים ואתה משתמש באפליקציות אחרות של גוגל כמו יומן (אני משתף עם שאר המשפחה), קוראי RSS ואוהב להיות מחובר 24/7 לא רוצה הכתבות של מה מותר ומה אסור מהאח הגדול סטיב ג'ובס האנדרואיד היא מערכת שתפורה עליך...
כשרכשתי את דיזייר שלי, הכנסתי שם משתמש וסיסמה וזהו, הכל פשוט הסתנכרן אל מול החשבון שלי. תענוג!
משהו קטן נוסף....קח IPHONE ליד ונסה להגדיר חיוג טורבו (מקש אחד...) לא כ"כ ילך...enir כתב:האמת שנתת דוגמה לאתר עלוב למדי, נסה להיכנס לאתר שנקרא http://www.appbrain.com שם יש חגיגה של אפליקציות שימושיות, יישומים ועוד.richrach כתב:תודה רבה על הפירוט וההסברים,
בתקווה שלא אפול על מכשיר בעייתי...
אם אתה טיפוס של גוגל, דהיינו ה-GMAIL הוא החשבון העיקרי שלך למיילים ואתה משתמש באפליקציות אחרות של גוגל כמו יומן (אני משתף עם שאר המשפחה), קוראי RSS ואוהב להיות מחובר 24/7 לא רוצה הכתבות של מה מותר ומה אסור מהאח הגדול סטיב ג'ובס האנדרואיד היא מערכת שתפורה עליך...
כשרכשתי את דיזייר שלי, הכנסתי שם משתמש וסיסמה וזהו, הכל פשוט הסתנכרן אל מול החשבון שלי. תענוג!...
אכן אני משתמש בג'ימל אך רק בדואר.
גם מהאפליקציות באתר שנתת לא נפלתי, זה נראה כמה רמות מתחת לאפליקציות של האייפון. אומנם לא ראיתי אותן בפועל על המכשיר אך על פניו כך זה נראה.
תרשה לי על הדרך לצרף שאלה,
שבוע שעבר התעסקתי קצת עם אייפון של חבר. נכנסתי לחשבון הג'ימייל שלי וראיתי שם מייל חדש שנשלח אליי וגם לנמענים נוספים. ניסיתי לענות למייל ולצרף לו תמונה אך בשום מקום לא מצאתי אופציה כזאת. באנדרואיד זה אפשרי?
גם מהאפליקציות באתר שנתת לא נפלתי, זה נראה כמה רמות מתחת לאפליקציות של האייפון. אומנם לא ראיתי אותן בפועל על המכשיר אך על פניו כך זה נראה.
שבוע שעבר התעסקתי קצת עם אייפון של חבר. נכנסתי לחשבון הג'ימייל שלי וראיתי שם מייל חדש שנשלח אליי וגם לנמענים נוספים. ניסיתי לענות למייל ולצרף לו תמונה אך בשום מקום לא מצאתי אופציה כזאת. באנדרואיד זה אפשרי?
אתה לא רציני עם השאלה הזו נכון?richrach כתב:אכן אני משתמש בג'ימל אך רק בדואר.
שבוע שעבר התעסקתי קצת עם אייפון של חבר. נכנסתי לחשבון הג'ימייל שלי וראיתי שם מייל חדש שנשלח אליי וגם לנמענים נוספים. ניסיתי לענות למייל ולצרף לו תמונה אך בשום מקום לא מצאתי אופציה כזאת. באנדרואיד זה אפשרי?...
ברור שאפשר. וברור שאפשר להוסיף גם ל DROPBOX כל קובץ שיעלה על דעתך לסינכרון הנייד (אנדרואיד)אל כל המחשבים ברשת.
אני לא יודע על איזה אפליקציות אתה מדבר שהן בכמה רמות נחותות מאיפון, אני משתמש באנדרואיד כמכשיר שנועד לקישוריות ואפקטיביות בחיי היום יום והעבודה, משחקים פחות מעניינים אותי (פרט לאנגרי בירד....)