לפני קניית סמארטפון, אנדרואיד או לא?

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

אני אשאל בכללי למרות שזה נושא מורכב מאוד ואני יודע שאין תשובה חד משמעית.
האם האפליקציות/משחקים של האנדרואיד עומדים בקנה אחד מול האפליקציות של אייפון, מבחינת כמות,איכות,מגוון וכ'ו ?

theProfessor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

תראה, אני חדש יחסית בעולם האנדרואיד, אבל היה לי אייפון כמעט 3 שנים
כמות המשחקים שיש לאייפון היא יותר גדולה, ויש יותר גיוון
רוב המשחקים שראיתי בינתים לאנדרואיד, הם לא משהו (חוץ מ angry birds, אבל הוא היוצא מהכלל)
מבחינת האפליקציות, לא ראיתי אפליקציה שהייתי משתמש בה באייפון ולא מצאתי אותה לאנדרואיד
אם אתה רוצה טלפון רק בשביל משחקים מגניבים, תקנה אייפון
I'm not as think as you drunk i am

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3 

התשובה היא "לא" אבל היא זמנית כי אנדרואיד משלימה את הפער מהר מאוד.
המצב לפני שנה היה גרוע הרבה יותר מהמצב היום. שנה הבאה המצב בטח יהיה יותר טוב מהמצב באייפון.
במשחקים כרגע חד משמעית יש יתרון לאייפון..
Need more cowbell

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אז להמתין עם הרכישה? אני יודע שקיים פער אבל הוא עד כדי כך מהותי?
האם כדאי להמתין ליציאת הנקסוס הבא?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

מהן האפליקציות שחשובות לך ושעבורך הן חובה? יכול להיות שמבחינה זו אין בעיה או שמצד שני הן לעולם לא יגיעו לאנדרואיד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

האמת, שאין לי שמץ.. אין לי אייפון ואף פעם גם לא היה.
אני לא כ"כ בקיא במגוון האפליקציות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7 

אם כך זה יותר תלוי באופי שלך. למזלך חברות הסלולאר בארץ דאגו שלא יהיו לך יותר מידי בררות כדי לסבך אותך. לך על אייפון אם אתה רוצה להיות אחד מהחבר'ה בלי להסתבך או לך על אנדרואיד אם אתה אוהב לדגם ולשפצ'ר ואתה טיפוס שאוהב להתעסק בגדג'טים ולחפור בהם.

אצלנו יש אייפון 3GS לחברה ונקסוס עבורי. החברה מאוד אוהבת את האייפון ואני מאוד אוהב את הנקסוס. החברה קצת מתבעסת מזה שבאייפון חוגגת המנטליות של "זה מה יש" ואני קצת לא מרוצה מתצוגת לוח השנה. החברה אוהבת את הממשק של אייפון ואילו אני הייתי משתגע ממנו לאחר יממה בודדת. אני אוהב שעם האנדרואיד אפשר לבנות חמישה מסכי בית מ scratch ולאכלס אותם במה שרק בא לי ואילו החברה נבוכה מעצם הרעיון עצמו שאפשר לשנות את ממשק המשתמש. החברה מעדיפה את הצורה, העיצוב והפרקטיות של הנקסוס (אפשר להחליף סוללה) ואילו אני מקנא במגוון האביזרים שיש לאייפון.

מבחינת אפליקציות אז יש כל מה שצריך בשתי הפלטפורמות. יש יותר אפליקציות בחינם באנדרואיד אבל אלו שבאייפון נוטות להיות מלוטשות יותר.

עם שניהם אפשר גם לדבר בטלפון עם בני אדם אחרים שגם להם יש טלפון ו/או לשלוח להם SMS אם זה רלוונטי לצורך הבחירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

תודה רבה על הפירוט וההסברים,
למרות שנורא מדגדג לי באצבעות ללכת על אנדרואיד (הייתה לי גם הזדמנות לקנות את הגלקסי במחיר ממש זול) נראה לי שאני אלך על בטוח בשלב זה ואבחר באייפון.
עברתי על אתרי אפליקציות לאנדרואיד כמו זה: http://www.bestandroidappsreview.com/ ולא התלהבתי בלשון המעטה מהאיכות והמגוון.
לא מפתה, לא מגרה, לא בשבילי...

בתקווה שלא אפול על מכשיר בעייתי :oops:

enir
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 18 פעמים

שליחה #9 

richrach כתב:תודה רבה על הפירוט וההסברים,
למרות שנורא מדגדג לי באצבעות ללכת על אנדרואיד (הייתה לי גם הזדמנות לקנות את הגלקסי במחיר ממש זול) נראה לי שאני אלך על בטוח בשלב זה ואבחר באייפון.
עברתי על אתרי אפליקציות לאנדרואיד כמו זה: http://www.bestandroidappsreview.com/ ולא התלהבתי בלשון המעטה מהאיכות והמגוון.

...
האמת שנתת דוגמה לאתר עלוב למדי, נסה להיכנס לאתר שנקרא http://www.appbrain.com שם יש חגיגה של אפליקציות שימושיות, יישומים ועוד.

אם אתה טיפוס של גוגל, דהיינו ה-GMAIL הוא החשבון העיקרי שלך למיילים ואתה משתמש באפליקציות אחרות של גוגל כמו יומן (אני משתף עם שאר המשפחה), קוראי RSS ואוהב להיות מחובר 24/7 לא רוצה הכתבות של מה מותר ומה אסור מהאח הגדול סטיב ג'ובס האנדרואיד היא מערכת שתפורה עליך...
כשרכשתי את דיזייר שלי, הכנסתי שם משתמש וסיסמה וזהו, הכל פשוט הסתנכרן אל מול החשבון שלי. תענוג!

enir
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

enir כתב:
richrach כתב:תודה רבה על הפירוט וההסברים,

...
האמת שנתת דוגמה לאתר עלוב למדי, נסה להיכנס לאתר שנקרא http://www.appbrain.com שם יש חגיגה של אפליקציות שימושיות, יישומים ועוד.

אם אתה טיפוס של גוגל, דהיינו ה-GMAIL הוא החשבון העיקרי שלך למיילים ואתה משתמש באפליקציות אחרות של גוגל כמו יומן (אני משתף עם שאר המשפחה), קוראי RSS ואוהב להיות מחובר 24/7 לא רוצה הכתבות של מה מותר ומה אסור מהאח הגדול סטיב ג'ובס האנדרואיד היא מערכת שתפורה עליך...
כשרכשתי את דיזייר שלי, הכנסתי שם משתמש וסיסמה וזהו, הכל פשוט הסתנכרן אל מול החשבון שלי. תענוג!
...
משהו קטן נוסף....קח IPHONE ליד ונסה להגדיר חיוג טורבו (מקש אחד...) לא כ"כ ילך...

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

אכן אני משתמש בג'ימל אך רק בדואר.
גם מהאפליקציות באתר שנתת לא נפלתי, זה נראה כמה רמות מתחת לאפליקציות של האייפון. אומנם לא ראיתי אותן בפועל על המכשיר אך על פניו כך זה נראה.
תרשה לי על הדרך לצרף שאלה,
שבוע שעבר התעסקתי קצת עם אייפון של חבר. נכנסתי לחשבון הג'ימייל שלי וראיתי שם מייל חדש שנשלח אליי וגם לנמענים נוספים. ניסיתי לענות למייל ולצרף לו תמונה אך בשום מקום לא מצאתי אופציה כזאת. באנדרואיד זה אפשרי?

enir
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

richrach כתב:אכן אני משתמש בג'ימל אך רק בדואר.
גם מהאפליקציות באתר שנתת לא נפלתי, זה נראה כמה רמות מתחת לאפליקציות של האייפון. אומנם לא ראיתי אותן בפועל על המכשיר אך על פניו כך זה נראה.
תרשה לי על הדרך לצרף שאלה,
שבוע שעבר התעסקתי קצת עם אייפון של חבר. נכנסתי לחשבון הג'ימייל שלי וראיתי שם מייל חדש שנשלח אליי וגם לנמענים נוספים. ניסיתי לענות למייל ולצרף לו תמונה אך בשום מקום לא מצאתי אופציה כזאת. באנדרואיד זה אפשרי?
...
אתה לא רציני עם השאלה הזו נכון?

ברור שאפשר. וברור שאפשר להוסיף גם ל DROPBOX כל קובץ שיעלה על דעתך לסינכרון הנייד (אנדרואיד)אל כל המחשבים ברשת.

אני לא יודע על איזה אפליקציות אתה מדבר שהן בכמה רמות נחותות מאיפון, אני משתמש באנדרואיד כמכשיר שנועד לקישוריות ואפקטיביות בחיי היום יום והעבודה, משחקים פחות מעניינים אותי (פרט לאנגרי בירד....)

richrach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

אני ממש לא צוחק ולגמרי רציני, באייפון אי אפשר לצרף קובץ למייל קיים אלא רק לחדש.

enir
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

richrach כתב:אני ממש לא צוחק ולגמרי רציני, באייפון אי אפשר לצרף קובץ למייל קיים אלא רק לחדש.
...
אני בטוח שתמצא לזה פיתרון. תתחדש (Y)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”