כחובב אוזניות מושבע ,שרק חושב שהוא לא אודיופיל, אהבתי לקרוא מילה במילה (כרגיל אצל עופר !).
ממש הזדהתי עם כל שלב ושלב במאמר שפתאום באוזניות חדשות אתה שומע טוב יותר , אחרת , מהאוזניות הקודמות שהיו לך או אפילו מהמערכת ב עשרות אלפי שקלים שיש לך בבית.
אהבתי במיוחד את האפשרות לפתרון מקומי בהתאמת האטמים , תענוג .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
אני לא ממש חובב אזניות in ear כי עבורי הן יותר בגדר מקלוני אוזניים גדולים במיוחד כך שזה כבר הרבה זמן שלא השתמשתי בזוג אבל אני מבין מהכתבה שמדובר פה ברמה אחרת לחלוטין. כל הכבוד על הכתבה ועוד צל"ש על נכונות להקרבה כשנותנים למישהו זר לחטט לך באזניים
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כתבה יפה מאוד.
אכן, אין כמו אוזניות מותאמות אישית. זה נכון גם עבור פקקי אוזניים לשחייה בים ובבריכה, אגב.
לגבי התהליך של לקיחת התבנית ליציקת האוזניות - לדעתי כל מכון אודיולוגי למכשירי שמיעה בארץ (יש כזה כמעט בכל עיר בארץ) ישמח לעשות עבורכם את אותה תבנית מחומר ירוק תמורת סכום סמלי, ואז אני מניח שיהיה אפשר לשלוח את התבנית ליצרן האוזניות בדואר.
כסובל רב תחומי מאוזניות, מאזניים אדומות, ותעלות אזניים כואבות ודואבות אימצתי לי אזניות Over the Ear שאיתם אני מצליח לשמוע כחצי שעה עד שהאזניים שלי צועקות את געגויהם לרמקולים..
ברור שאזניות אלו לא עבדו בטיסות, ובטיסות תמיד התספקתי בספר טוב.
הרעיון של התאמה אישית ולו רק כדי להקל עלחוסר הנוחות בהחדרת איבר זר לתוך תעלות האוזן הינו מבורך ואם נוסיף על זה את שיפור איכות השמיעה הנה הגענו אל המנוחה ואל הנחלה. רציתי לאמר הרגנו שתי ציפורים במכה אחת אבל מה רע עשו לנו הציפרים?
נהנתי מאוד מהקריאה וכל הזמן הסתקרנתי כמה עולה התענוג ונשארתי מסוקרן. מקווה שגם עניין זה יגיע לפיתרון מוצלח
אני בינתיים די מרוצה מהאוזניות in ear של Sennheiser שברשותי (יש לי 2 זוגות - אחד ליום יום ואחד לריצה).
כמו כן, האם מישהו ניסה את זה: http://www.complyfoam.com
הם מייצרים רק את הספוג למגוון רחב של אוזניות שקיימות בשוק. התגובות ברשת נראות מעודדות.
oferlaor כתב:האטימה זה פחות רלוונטי כל עוד אין בארץ חיבור בין החברה לחו"ל, משהו שאנחנו מנסים לארגן ממש כעת.
...
pup26 כתב שבחברה מתחרה אפשר להכין את התבניות של האוזניים אצל קלינאי תקשורת/מכון למכשירי שמיעה ולשלוח אליהם בדואר את התבניות. למה לא ללכת על כזו אופציה? הרבה יותר פשוט בשביל יצרן האוזניות מאשר לפתוח נציגות בארץ...
אז שווה אולי לשאול את Etymotic אם אפשר להזמין מהם באינטרנט ובמקביל לשלוח אליהם בדואר תבניות של האוזניים, ואז הם יכינו את האוזניות המותאמות אישית וישלחו אל הקונה בארץ. אני מניח שהתשובה שלהם תהיה חיובית.