המזרים מדיה שלא מזרים יותר
שלום לכולם,
ברשותי WD HD אשר עד לפני שבוע עבד חלק ללא בעיות.
לפני שבוע כאשר באתי לראות סרט הכל עובד חלק עד הרגע שאני בוחר את הסרט שאני רוצה לראות והוא אמור להתחיל לפעול, כל שאני מקבל זה מסך שחור, הסרט לא עובד.
ניסיתי להחליף כבלים לנסות קבצים אחרים, אך שום דבר לא שינה את המצב כל קובץ שאני בוחר מציג מסך שחור !
המזרים מחובר ב-HDMI לרסיבר שמחובר לטלויזיה.
האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ?
בתודה מראש.
ברשותי WD HD אשר עד לפני שבוע עבד חלק ללא בעיות.
לפני שבוע כאשר באתי לראות סרט הכל עובד חלק עד הרגע שאני בוחר את הסרט שאני רוצה לראות והוא אמור להתחיל לפעול, כל שאני מקבל זה מסך שחור, הסרט לא עובד.
ניסיתי להחליף כבלים לנסות קבצים אחרים, אך שום דבר לא שינה את המצב כל קובץ שאני בוחר מציג מסך שחור !
המזרים מחובר ב-HDMI לרסיבר שמחובר לטלויזיה.
האם יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ?
בתודה מראש.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46407
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
האם כאשר המסך שחור, יש אודיו?
מה לגבי גרפיקת OSD של המזרימדיה עצמו, כמו Info, הם כן מופיעים?
מה לגבי גרפיקת OSD של המזרימדיה עצמו, כמו Info, הם כן מופיעים?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
לגיסי יש אותה תקלה באותו מכשיר.
הכל עובד כרגיל GUI וכד'....עד שמגיעים ללחיצה על PLAY...ו....מסך שחור.
עדכון/שידרוג/שינמוך קושחה לא עזר.
המכשיר מסרב לנגן.
הכל עובד כרגיל GUI וכד'....עד שמגיעים ללחיצה על PLAY...ו....מסך שחור.
עדכון/שידרוג/שינמוך קושחה לא עזר.
המכשיר מסרב לנגן.
- טלHD
- גורו

עושה רושם שמדובר באותה תקלה....או מוות קליני (בעצם יש GUI אז אפשר לומר שהמכשיר מוגדר כ"צמח")dtheater כתב:הסאונד לא עובד, כל שאר הפונקציות ממשיכות לתפקד, אבל כמו שטל אמר מסך שחור בלי כלום.
לא ניסיתי לעדכן או לשנמך גירסא אבל עד כמה שידוע לי אני על הגירסא העדכנית ביותר....
- טלHD
- גורו

בוצעו כל האיפוסים והריסטים האפשריים....dtheater כתב:יצא לי לראות כרגע באינטרנט שיש עוד הרבה אנשים עם בעיה דומה, טל ניסית אולי לאפס את הגדרות המכשיר ?...
- טלHD
- גורו

המכשיר בן יותר משנה, אין אחריות.Coldwar כתב:מאיפה נרכש?
אחריות 100% מכסה תקלה כזו....
למי שנתקל בבעיה הנ"ל, לפי מה שהבנתי מחיפוש ברשת זה שיש קבצי MKV שעשו להם שינוי לסוג חדש יותר, דבר זה לא מאפשר קריאה של הקובץ במכשיר.
על מנת להיפתר מהתקלה צריך לדעת איזה קובץ במכשיר עושה את הבעיה (כי רק אחרי שמנסים להריץ אותו הכל קורס) למחוק אותו ולעשות שחזור הגדרות יצרן למכשיר ואז הכל חוזר לעבוד !
בהצלחה
על מנת להיפתר מהתקלה צריך לדעת איזה קובץ במכשיר עושה את הבעיה (כי רק אחרי שמנסים להריץ אותו הכל קורס) למחוק אותו ולעשות שחזור הגדרות יצרן למכשיר ואז הכל חוזר לעבוד !
בהצלחה
- טלHD
- גורו

[
יש לך לינק למה שהבנת מהחיפוש ברשת בנושא?
הימצאות קובץ כזה בתיקייה כל שהיא בלי שהמכשיר מנסה לקרוא אותו לא יכול/צריך להשפיע כהוא זה.quote="dtheater"]למי שנתקל בבעיה הנ"ל, לפי מה שהבנתי מחיפוש ברשת זה שיש קבצי MKV שעשו להם שינוי לסוג חדש יותר, דבר זה לא מאפשר קריאה של הקובץ במכשיר.
בהצלחה[/quote
...
יש לך לינק למה שהבנת מהחיפוש ברשת בנושא?
הנה הקישור: http://community.wdc.com/t5/General-Dis ... 402#M15573
ואני לא יודע אם קובץ לא אמור להשפיע אבל בנתיים מאז שמחקתי את הקובץ שתמיד נתקע לי וביצעתי ריסטור המכשיר עובד חלק !
זה הציטוט של התשובה:
Yep.
That's exactly what happens. The media player gets all confused, and locks up.
You have to reset the device, and either delete or re-multiplex any "bad" files.
ואני לא יודע אם קובץ לא אמור להשפיע אבל בנתיים מאז שמחקתי את הקובץ שתמיד נתקע לי וביצעתי ריסטור המכשיר עובד חלק !
זה הציטוט של התשובה:
Yep.
That's exactly what happens. The media player gets all confused, and locks up.
You have to reset the device, and either delete or re-multiplex any "bad" files.