הגדרת HD ב TOTAL, העם AUTO או 720P/1080i לתוכן SD?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני רואה שהרבה עובדים על 720 ו 1080, לדעכם אז המעבד של המסך פחות טוב מ זה של הממיר ?
או הסיבה שאתם רואים רק HD (אחרת לא ממש רואה סיבה, פרט למעבר מהיר יותר בערוצים וEPG שנראה יותר נעים לאין עקב הרזולוציה הגדולה יותר)
או הסיבה שאתם רואים רק HD (אחרת לא ממש רואה סיבה, פרט למעבר מהיר יותר בערוצים וEPG שנראה יותר נעים לאין עקב הרזולוציה הגדולה יותר)
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אני חושב שבסופו של דבר אני על 1080I כיוון שככה העסק לא מבצע HANDSHAKE מחדש כל החלפת ערוץ ועל כן החלפת ערוץ לוקחת חלקיק שנייה פחות.
לגבי איכות ... זה SD אז זה ממש לא משנה.
לגבי איכות ... זה SD אז זה ממש לא משנה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
denis29
- חבר ותיק

טוב הסקר מכוון לאנשים שצופים גם ב SD, אני מודע לעניין שכל סרט באיכות SD שאני יריץ ממחשב יראה פי כמה איכותי יותר כי אין את הדחיסה של יס.
בכל מקרה למי שמגיב, רישמו עוד כמה פרטים:
1. גודל מסך
2. טכנולוגיה
3. HDR או FHD
*עם הבנתי נכון כל מצב פרט ל AUTO משתמש במעבד של הממיר כדי לבצע upscale ,או לפחות ל 576P
720i ו 1080i ,תקנו אותי עם אני טועה ?
בכל מקרה למי שמגיב, רישמו עוד כמה פרטים:
1. גודל מסך
2. טכנולוגיה
3. HDR או FHD
*עם הבנתי נכון כל מצב פרט ל AUTO משתמש במעבד של הממיר כדי לבצע upscale ,או לפחות ל 576P
720i ו 1080i ,תקנו אותי עם אני טועה ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה שלי היא הזמן שנדרש במעבר ב-AUTO בסינכרון.
ב-AUTO טכנית רואים יותר טוב במרבית המקרים.
אגב, 720P הוא פשרה לא רעה בין שניהם ומומלץ בשימוש כאשר המסך הוא HD READY בלבד.
ב-AUTO טכנית רואים יותר טוב במרבית המקרים.
אגב, 720P הוא פשרה לא רעה בין שניהם ומומלץ בשימוש כאשר המסך הוא HD READY בלבד.
-
denis29
- חבר ותיק

אתה צודק, אבל בעיה שמרגישים שהתמונה פחות חלקה..חח גם ככה היא די מרוחה אבל ב AUTO זה פחות מציק לי לעין,
ולהגיד לך את האמת אני מצליח להינות מסרטי HD יותר מ SD, זה די ברור חח, למרות שגם לפני קניית פלסמה
היה לנו CRT29, ואתה בטח יודע שבמסכים גדולים ב CRT גם לא ראו כלכך טוב ,במיוחד ב 34 ומעלה
.
אבל אתה אתה למשל מעדיף תמונה נכונה בלי לנסות "לשפר" אותה עם הפונקציות של הטלויזיה ,
לי זה נראה די דומה בשימוש ב הפחתת רעשים ושישמוש ב SHRPNES מוגבר, ה שכן ההמלצה שלך למצב cinema/movie וכו'
עכשהוא מראה SD בצורה יותר איכותית מאשר מצב סטנדרטי.
ולהגיד לך את האמת אני מצליח להינות מסרטי HD יותר מ SD, זה די ברור חח, למרות שגם לפני קניית פלסמה
היה לנו CRT29, ואתה בטח יודע שבמסכים גדולים ב CRT גם לא ראו כלכך טוב ,במיוחד ב 34 ומעלה
אבל אתה אתה למשל מעדיף תמונה נכונה בלי לנסות "לשפר" אותה עם הפונקציות של הטלויזיה ,
לי זה נראה די דומה בשימוש ב הפחתת רעשים ושישמוש ב SHRPNES מוגבר, ה שכן ההמלצה שלך למצב cinema/movie וכו'
עכשהוא מראה SD בצורה יותר איכותית מאשר מצב סטנדרטי.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
AUTO מעביר את השידור בסיגנל המקורי שלו, כלומר הממיר לא עושה עיבוד לתכנים, אם המסך שלכם מעבד SD בצורה גרועה תראו את השידור בצורה זוועתית, לעומת זאת 1080i מעביר את השידור HD כמו שהוא ומעבד בצורה יפה את שידורי ה-SD.
-
denis29
- חבר ותיק

יש משהוא במה שאתה אומר ,אני באמת כתבתי כבר שרואים יותר חד ב 720P ו 1080I,
מה שכן, עדיף כבר לבחור 720P עם המסך הוא HDR, אחר יש עיבוד כפול מ 1080I ל 720P ע"י מעבד של המסך ואז בעצם לא עשינו שוב דבר חח.
אני יגדיר ל 720P עם כך ,עצלי המסך הוא HDR. ה 1080I טוב רק למי שיש FHD, תודה שהצלחתם להסביר לי את הנושא
*תיקון: ב 720P ו 1080I פשוט רואים מגעיל אנשים, כננרה שהמעבד של המסך כן עושה עבודה טובה ,
במגעיל אני מתכוון לשלג כזה ופיקסליזציה ..נו מה שנובע מדחיסה כבדה מידי ...אז כננרה לא כל מסך יכול לתת פתרון טוב ל SD, אבל השלג הזה פשוט מגעיל ,אני מחזיר ל AUTO, לפי ההצבעה אני עדין מבין שמרבית האנשים פה לא צופים הרבה ב SD עם בחור לבחור ב 720P או 1080I, או שהסיבה היא שיש להם מסכים זולים עם מעבדת תמונה פחות טוב משל הממיר עצמו .
מה שכן, עדיף כבר לבחור 720P עם המסך הוא HDR, אחר יש עיבוד כפול מ 1080I ל 720P ע"י מעבד של המסך ואז בעצם לא עשינו שוב דבר חח.
אני יגדיר ל 720P עם כך ,עצלי המסך הוא HDR. ה 1080I טוב רק למי שיש FHD, תודה שהצלחתם להסביר לי את הנושא
*תיקון: ב 720P ו 1080I פשוט רואים מגעיל אנשים, כננרה שהמעבד של המסך כן עושה עבודה טובה ,
במגעיל אני מתכוון לשלג כזה ופיקסליזציה ..נו מה שנובע מדחיסה כבדה מידי ...אז כננרה לא כל מסך יכול לתת פתרון טוב ל SD, אבל השלג הזה פשוט מגעיל ,אני מחזיר ל AUTO, לפי ההצבעה אני עדין מבין שמרבית האנשים פה לא צופים הרבה ב SD עם בחור לבחור ב 720P או 1080I, או שהסיבה היא שיש להם מסכים זולים עם מעבדת תמונה פחות טוב משל הממיר עצמו .
-
denis29
- חבר ותיק

אז אתה טוען ש זה כל הקטע האחוזים בהצבע? הלג הזה של מעבר בין ערוצי SD ל HD?
עצלי מחובר גם HTPC, וSD שם לא דחוס כמו ביס ,אבל באמת ב 720P הכל נראה פחות איכותי ויש את ה שלג הזה כמו שמארתי
שלפי דברי של עופר זה תוצעה של דחיסה ,בכל מקרה לדעתי המעבד של המסך עושה את העבודה טוב יותר, ברור ש SD לא יכול להיראות
כמו HD או להתקב עליו, ומה שיש ביס איפו לא מתקר ל 576I או 480 עם בכלל אבל אין לי דעה סופית לבחירה של המשתמשים פה
לבחור ב 720 או 1080 חוץ מ כפי שציינתי מקודם :או רואים רק HD או שכן רואים גם SD אבל המעבד של המסך לא עושה עבודה מספיק טובה
לעיבוד התמונה ל 720 או 1080.
עצלי מחובר גם HTPC, וSD שם לא דחוס כמו ביס ,אבל באמת ב 720P הכל נראה פחות איכותי ויש את ה שלג הזה כמו שמארתי
שלפי דברי של עופר זה תוצעה של דחיסה ,בכל מקרה לדעתי המעבד של המסך עושה את העבודה טוב יותר, ברור ש SD לא יכול להיראות
כמו HD או להתקב עליו, ומה שיש ביס איפו לא מתקר ל 576I או 480 עם בכלל אבל אין לי דעה סופית לבחירה של המשתמשים פה
לבחור ב 720 או 1080 חוץ מ כפי שציינתי מקודם :או רואים רק HD או שכן רואים גם SD אבל המעבד של המסך לא עושה עבודה מספיק טובה
לעיבוד התמונה ל 720 או 1080.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ממירי ה-HD של יס (הן הHD זאפר והן המקסHD) בבחירת AUTO מעבירים לטלוויזיה את הרזולוציה של השידור המקורי, כלומר, אם זה 576i - 720X576, אם זה 720p - 1280X720 וכן הלאה, לעומת זאת הממיר של הוט בבחירה על AUTO מסתנכרן למסך דרך אות ה-HDMI ומתאים את הרזולוציה למסך ולאין שינוי כלשהו ברזולוציה.asaf23 כתב:כמה זמן לוקח למעבר בין הרזולוציות? בהוט שנייה בערך....
-
denis29
- חבר ותיק

נו ומה עשינו בזה ? שהמעבד בממיר של הוט עושה את העבודה , ניסיתי באמת שניסיתי לראות כמה דברים ב 720P ו 1080I
אבל זה פשוט מגעיל מה שיוצה בסוף, חבל באמת שיצרנים לא משיעים מספיק כסף במעבדי תמונה ,ומעבד תמונה חיצוני עולה
כמו טלויזיה חדשה
,עגב הדחיסה אני מבין היא עקב מגבלות הפס של יס ? כי עם אני מבין נכון הן נותנים יותר רוחב פס לערצי HD?
חח אני שוקל כבר עולי לחבר 3100S בנוסף ל MAXHD רק לתוכן SD ולחבר ב SCART ל SVIDEO חח למרות שאין לי ממש ציפיות גדולות
אבל זה פשוט מגעיל מה שיוצה בסוף, חבל באמת שיצרנים לא משיעים מספיק כסף במעבדי תמונה ,ומעבד תמונה חיצוני עולה
כמו טלויזיה חדשה
חח אני שוקל כבר עולי לחבר 3100S בנוסף ל MAXHD רק לתוכן SD ולחבר ב SCART ל SVIDEO חח למרות שאין לי ממש ציפיות גדולות
-
denis29
- חבר ותיק

רק עכשיו סמתי לב לכמה דברים:
הערוצים שנראים פחות טוב הם לרוב4:3 שבעצם סובלים יור עיבוד על התמונה,
ושהממיר היה מחבור ל HDMI1 (שהוא בעצם HDMI-DVI), לאחר חיבור ל HDMI2 הרגשתי שינוי בצבעים ,
במיוחד בלבן ..הוא פחות צהוב ולא שיניתי שום הגדרות
, בכללי נראה שיש איזה שינוי באיכות,
זה הגיוני בכלל שיהיה איזה שינוי ?
הערוצים שנראים פחות טוב הם לרוב4:3 שבעצם סובלים יור עיבוד על התמונה,
ושהממיר היה מחבור ל HDMI1 (שהוא בעצם HDMI-DVI), לאחר חיבור ל HDMI2 הרגשתי שינוי בצבעים ,
במיוחד בלבן ..הוא פחות צהוב ולא שיניתי שום הגדרות
זה הגיוני בכלל שיהיה איזה שינוי ?