פיליפס 8404, ממיר DTT פנימי, חובר בהתחלה לאנטנה פנימית אקטיבית. עדיין, מדי פעם היו הפרעות, היו הפסקות, לא אהבתי. החזרתי את האנטנה הקטנה, קניתי אנטנה גדולה, חיצונית, פסיבית. חיברתי לסורגים מחוץ לחלון. גם כן, קליטה לא משהו, אח"כ חיברתי גם מגבר RF... יותר טוב, אבל אף פעם לא חציתי את איכות האות הבינונית... גם הכבלים בתוך החדר לא היו משהו נחמד והעובדה שאני לא יכול לסגור את התריסים החיצוניים בגלל האנטנה עצבנה.
החלטתי שאני עולה על הגג ומחבר אותה בצורה נורמלית, דרך החיבור הרגיל שבקיר. חבר עזר לי להכין מתקן (פלטת מתכת שאליה מרותך עמוד של 2 מטר, אליו אני אחבר את האנטנה), עליתי על הגג ומצאתי את הקופסה של החיבורים. אני גר ביחידת דיור של בית גדול יותר (שוכר) והבית מחובר ליס. מצאתי את האנטנה, היא מחוברת למפצל מגבר, ממנו יוצאים 3 חוטים. אחרי שניים עקבתי ובדקתי שהם מובילים לבית, עזבתי אותם. את החיבור האחרון ניתקתי, חיברתי לאנטנה, כיוונתי לכיוון דרום מערב (אני גר בצפון ת"א) , שום דבר. כיוונתי לכיוון ירושלים, שום דבר.
חיפשתי על הגג עוד חיבורים
מצאתי עוד שניים שנחתכו... חשבתי שמישהו ניתק אותם. עקבתי אחריהם עד שלא מצאתי אותם יותר, בסוף חיברתי אותם לאנטנה אחד אחד, שום קליטה, שום כלום...
אני לא רוצה עכשיו להקים על הגג (במיוחד כשהוא לא שלי) אנטנה ענקית עם מתקן וחוטים ולהוציא המון המון כסף, אני פשוט צריך לחבר אנטנה כדי לראות את 3 הערוצים הרגילים האלה...
לכן...
אם מישהו מכיר מישהו שמתעסק עם אנטנות, או אפילו חשמלאי נורמלי, שיבוא, יסתכל, יגיד לי איפה החיבור ואיך לחבר, ולמה אני לא מצליח לקלוט שום דבר גם כשהאנטנה היא גדולה ורצינית והיא על הגג ... יעזור לי מאוד.
תודה!
נשברתי. מישהו מכיר איש אנטנות נורמלי במרכז?
-
Leorio
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
מנסיוני בתשתיות של תל אביב צריך לעבוד עם מד רציפות ולבודד כבל כבל.
לאחר המצאות כבל נכון, בדיקת איכותו וחיבור לאנטנה.
חשוב לא לחבר את האנטנה ליסידות הבניין או לכל גוף ברזל כלשהו עקב חיבור הארקה ליסידות הבניין דבר שגורם לביטול הקליטה לגמרי ובנוסף יכול להעביר לך זרם חשמלי אל תוך הטלויזיה דבר שיכול לגרום לנזק בלתי הפיך.
במידה ויש אפשרות ממליץ להשחיל כבל נפרד בין האנטנה לטלויזיה בצורה פרוביזורי, למצוא את נק' הקליטה הכי טוב ואז להדק את האנטנה ואת הכבלים.
עבודה לא קלה ובהחלט לעבוד יחד עם בעל מקצוע (או לשלם לצוות)...
בגלל חוקי הפורום איני יכול לרשום בהודעה שמות וטלפונים...
המשך ערב נעים
לאחר המצאות כבל נכון, בדיקת איכותו וחיבור לאנטנה.
חשוב לא לחבר את האנטנה ליסידות הבניין או לכל גוף ברזל כלשהו עקב חיבור הארקה ליסידות הבניין דבר שגורם לביטול הקליטה לגמרי ובנוסף יכול להעביר לך זרם חשמלי אל תוך הטלויזיה דבר שיכול לגרום לנזק בלתי הפיך.
במידה ויש אפשרות ממליץ להשחיל כבל נפרד בין האנטנה לטלויזיה בצורה פרוביזורי, למצוא את נק' הקליטה הכי טוב ואז להדק את האנטנה ואת הכבלים.
עבודה לא קלה ובהחלט לעבוד יחד עם בעל מקצוע (או לשלם לצוות)...
בגלל חוקי הפורום איני יכול לרשום בהודעה שמות וטלפונים...
המשך ערב נעים
-
Leorio
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
נשמע מאוד רציני ואני אשמח לעשות את כל הפעולות האלה עם איש מקצוע... אני רק צריך למצוא אחד שמישהו אחר בפורום הזה סומך עליו לאחר עבודה מוצלחת. אתה יכול לשלוח לי את פרטים לגבי איש שכזה בפרטי?