משהו רכש XBOX SLIM כמוני ולא יודע מה לעשות עכשיו?
-
devious007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הביאו לי מקנדה את ה SLIM והוא עדיין לא פרוץ כאמור , ואין פריצה באופק כמו כן אני שמוע על ה הפריצות המסובכות החדשות ששמו בתוך הKINECT , משהו יודע מה הולך לקרות בחודשים הקרובים אולי
ממאמר שהוא קרה היכנשהו ?
ממאמר שהוא קרה היכנשהו ?
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מממ, אומנם אני עם PS3 ולא עם 360, אבל מה דעתך על הרעיון המהפכני של לקנות משחק?
לא שיש לי משהו אישי נגד פריצות והורדות, פשוט אם כבר הביאו לך את המכשיר בחו"ל, למה לא קנו לך גם 2-3 משחקים, שיעבירו לך את הזמן עד שתגיע הפריצה המיוחלת?
לא שיש לי משהו אישי נגד פריצות והורדות, פשוט אם כבר הביאו לך את המכשיר בחו"ל, למה לא קנו לך גם 2-3 משחקים, שיעבירו לך את הזמן עד שתגיע הפריצה המיוחלת?
!I do my own stunts
-
devious007
-
- חבר פעיל

מסכים איתכם לגמרי!
מוכן לשים 100 ש"ח למשחק מקורי ...משהו מתנדב להשלים את השאר??
מוכן לשים 100 ש"ח למשחק מקורי ...משהו מתנדב להשלים את השאר??
-
devious007
-
- חבר פעיל

ok נאמר יצא FIFA 2011 לא מזמן ואני רוצה לשחק בו כיום
כמה נאמר זמן אני אמור לחכות עד שהוא יופיע למכירה ביד שניה? ואיפה זה בכלל היד שניה הזאת שאתה מדבר עליה בחו"ל או בארץ?
כמה נאמר זמן אני אמור לחכות עד שהוא יופיע למכירה ביד שניה? ואיפה זה בכלל היד שניה הזאת שאתה מדבר עליה בחו"ל או בארץ?
אתה מוזמן לחפש בכמה מקומות:
1. בארץ בפורומים של אקסבוקס בד"כ יש שם נושא עיקרי למכירת משחקים משומשים
2. EBAY ללא ספק המקום המשתלם ביותר-גם למצוא משומשים וגם למצוא חדשים במחיר סביר (180 ש"ח למשחקים חדשים)
3. ראיתי ב VGP האוסטרלית יש איזור של משחקים משומשים PRE PLAYED, מחירים יותר נמוכים ושלל משחקים.
תאמין לי, ברגע שתתחיל לרכוש משחקים ולא לצרוב בקבלנות עשרות משחקים ביום, ההנאה שלך רק תגדל-כשאתה רוכש משהו בכסף, אתה רוצה לנצל וליהנות ממנו עד תום, אז נכון לא תוכל יותר לשחק ב-10 משחקים לשבוע אבל תתחיל עם 2 ולאט לאט תרכוש עוד.
אני בד"כ כל חצי שנה עושה מכירה של כל המשחקים שמיציתי.
1. בארץ בפורומים של אקסבוקס בד"כ יש שם נושא עיקרי למכירת משחקים משומשים
2. EBAY ללא ספק המקום המשתלם ביותר-גם למצוא משומשים וגם למצוא חדשים במחיר סביר (180 ש"ח למשחקים חדשים)
3. ראיתי ב VGP האוסטרלית יש איזור של משחקים משומשים PRE PLAYED, מחירים יותר נמוכים ושלל משחקים.
תאמין לי, ברגע שתתחיל לרכוש משחקים ולא לצרוב בקבלנות עשרות משחקים ביום, ההנאה שלך רק תגדל-כשאתה רוכש משהו בכסף, אתה רוצה לנצל וליהנות ממנו עד תום, אז נכון לא תוכל יותר לשחק ב-10 משחקים לשבוע אבל תתחיל עם 2 ולאט לאט תרכוש עוד.
אני בד"כ כל חצי שנה עושה מכירה של כל המשחקים שמיציתי.
- ViruzZ
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 790
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לשחק משחקים זאת לא זכות.devious007 כתב:ok נאמר יצא FIFA 2011 לא מזמן ואני רוצה לשחק בו כיום
כמה נאמר זמן אני אמור לחכות עד שהוא יופיע למכירה ביד שניה? ואיפה זה בכלל היד שניה הזאת שאתה מדבר עליה בחו"ל או בארץ?...
תתכיל לעבוד ולקנות משחקים כמו בן אדם, ישראל זאת לא מדינת עולם שלישי ואתה לא עומד מול בחירה של לקנות אוכל הביתה או לקנות משחק ולשאר רעב.