הי, תכננתי לקנות בימים הקרובים את מכשיר ה SAMSUNG GALAXY S I9000 וכעת אני שוב מתלבט לאור הדגם שאמור לצאת בפברואר, הNEXUS S -
http://www.gadgety.co.il/6115/%d7%9e%d7 ... %a0%d7%97/
האם לדעתם שווה לחכות, או שממילא תאריך היציאה יכול להשתנות ועד שיהיו חוות דעת על המכשיר וכו' ממילא זה יהיה כבר במרץ ואילך...?
אני מתכנן לקנות את המכשיר I9000 בארץ במחיר של כ-3000 ש"ח, כך שאם מחיר מכשיר ה NEXUS S ושליחתו לארץ יהיה גבוה בכמה מאות שקלים ומעלה מן המחיר של 3000 ש"ח זהו גם שיקול שלא להמתין עד אז...
מצד שני, אומרים גם שתמיד יוצא מכשיר טוב יותר... מבחינתי השינויים לא עד כדי כך משמעותיים - פלאש, מעבד קצת יותר טוב ומסך קצת גדול יותר, אבל יש תחושה של אם כבר חיכיתי עד עכשיו לקנות מכשיר טוב, אולי עדיף לחכות?
מתלבט אם לרכוש את samsung galaxy s i9000 או לחכות לפברואר לדגם ה NEXUS S ?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה שהבטלה זה זיוף טוטאלי , הנה הnexus s האמיתי -
http://www.gsmarena.com/samsung_i9020_a ... s-2071.php
זאת אותה חומרה כמו הsgs רק עם אנדרואיד נקיה , בסך הכול עוד מכשיר במלחמה נגד באיפון 4
http://www.gsmarena.com/samsung_i9020_a ... s-2071.php
זאת אותה חומרה כמו הsgs רק עם אנדרואיד נקיה , בסך הכול עוד מכשיר במלחמה נגד באיפון 4
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
mechubar,
אם באמת יש מכשיר נקסוס 2 שאמור לצאת אי שם לקראת סוף השנה או בתחילת 2011 אז אני הייתי מחכה. דווקא לרוב האנשים האחרים, אני ממליץ לא לחכות וללכת על אחד המכשירים החדשים הקיימים היום (דייזיר HD או גלקסי S וכו)
IamEzio,
אני בטוח שהחומרה של המכשיר החדש לא תהיה זהה לגמרי לגלקסי הנוכחי. אני די בטוח שהמעבד יהיה חזק יותר וגם גודל המסך עדיין לא סגור על 4 אינצ' (לפחות מהאתרים שפירסמו את הידיעות האלה). למרות זאת מסכים שההבדלים בחומרה באמת לא יהיו שונים באופן מהותי ממה שיש היום. ההבדל הגדול הוא ברעיון שאתה מקבל מכשיר עם מערכת גולמית ולא מכשיר עטוף "בשטויות" של היצרניות! אני מניח שגם היכולת לפתוח את המכשיר להרשאות רוט והתקנת רומים משודרגים תהיה פשוטה (כמו הנקסוס 1) ולא קשה (כמו דייזיר) או מסוכנת (כמו חלק ממכשירי הגלקסי S)
אם באמת יש מכשיר נקסוס 2 שאמור לצאת אי שם לקראת סוף השנה או בתחילת 2011 אז אני הייתי מחכה. דווקא לרוב האנשים האחרים, אני ממליץ לא לחכות וללכת על אחד המכשירים החדשים הקיימים היום (דייזיר HD או גלקסי S וכו)
IamEzio,
אני בטוח שהחומרה של המכשיר החדש לא תהיה זהה לגמרי לגלקסי הנוכחי. אני די בטוח שהמעבד יהיה חזק יותר וגם גודל המסך עדיין לא סגור על 4 אינצ' (לפחות מהאתרים שפירסמו את הידיעות האלה). למרות זאת מסכים שההבדלים בחומרה באמת לא יהיו שונים באופן מהותי ממה שיש היום. ההבדל הגדול הוא ברעיון שאתה מקבל מכשיר עם מערכת גולמית ולא מכשיר עטוף "בשטויות" של היצרניות! אני מניח שגם היכולת לפתוח את המכשיר להרשאות רוט והתקנת רומים משודרגים תהיה פשוטה (כמו הנקסוס 1) ולא קשה (כמו דייזיר) או מסוכנת (כמו חלק ממכשירי הגלקסי S)
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אני דווקא כן מאמין שלא שהחומרה תיהיה זהה לגמרי ,אולי למעט הGPS שכנראה סוף סוף יתקנו אותו ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2