בעיה בכרטיס קול -הכרטיס מאט תמחשב והשירים מתנגנים באיטיות
שלום,קניתי כרטיס קול למחשב של CREATIVE עם יציאה אופטית ובמקביל מחובר לי עוד כרטיס קול פשוט במחשב.הבעיה היא שבלוח הבקרה במחשב שלי כאשר אני מגדיר את הפלט לכרטיס של CREATIVE המחשב ניהיה איטי מאד והשירים/סרטים מתנגנים בקושי-כלומר צלילים של מהשיר נמשכים הרבה יותר לאט{הקול נמרח,אבל לגמרי,},וזה קורה גם ביציאה האופטית וגם האנלוגית.לעומת זאת בכרטיס קול השני {פשוט-של SEDNA}הקול נשמע מצויין והמחשב עובד בסדר
.רציתי לדעת מה גורם לזה ואיך אני יכול לפתור תבעיה
תודה,איציק
.רציתי לדעת מה גורם לזה ואיך אני יכול לפתור תבעיה
תודה,איציק
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
באמת שאילו הייתי בן אדם רע הייתי עושה מזה חגיגה, הרי הזהרתי אותך בשרשור אחר שזה עלול להתרחש. יש לך אפשרות להחזיר ולהזדכות על הכרטיס?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הזהרתי אותך שהדרייברים שלהם מנופחים. אם אני זוכר נכון, יש בהתקנה של התוכנות מה CD שלהם גם אפשרות להתקין רק את הדרייברים.
אני הייתי מנסה לבצע הסרה של כל מה שהתקנת שקשור חכרטיס הקול שלך, ביקור באתר של קריאטיב ובדיקה אם יש להם שם את הדרייברים הנקיים ללא תוכנות העזר שלדעתי הן הגורם לבעיה. תבדוק, מה כר ייקרה - מקסימום תישאר במצב שבו אתה נמצא כעת.
אני הייתי מנסה לבצע הסרה של כל מה שהתקנת שקשור חכרטיס הקול שלך, ביקור באתר של קריאטיב ובדיקה אם יש להם שם את הדרייברים הנקיים ללא תוכנות העזר שלדעתי הן הגורם לבעיה. תבדוק, מה כר ייקרה - מקסימום תישאר במצב שבו אתה נמצא כעת.
עשיתי את מה שאמרתם,מחקתי תדרייבר של הכרטיס השני ,ואת הדרייברים+התוספות שקיבלתי עם הכרטיס של CREATIVE והורדתי דרייבר פשוט מהאתר שלהם.בהתחלה זה הסתדר אבל אחר כך חזר לעשות בעיות.המחשב שלי בלי קשר לכרטיס עושה הרבה בעיות והוא איטי ,אני מפרמט אותו השבוע אז אני מקווה שאחרי הפרמוט לא תיהיה בעיה יותר
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הממ אם כבר ככה.
ביטול בביוס של הכרטיס השני,
פירמוט
התקנה חלונות
התקנת דרייברים של היצרן.
האיטיות ? מה קורה כשהמחשב איטי ? מעבד 100% ? אין זיכרון ? כונן קשיח נטחן ? בדוק בTASKMGR.
HD תוכל לבדוק עם GADJET שנקרא DiskAct
ביטול בביוס של הכרטיס השני,
פירמוט
התקנה חלונות
התקנת דרייברים של היצרן.
האיטיות ? מה קורה כשהמחשב איטי ? מעבד 100% ? אין זיכרון ? כונן קשיח נטחן ? בדוק בTASKMGR.
HD תוכל לבדוק עם GADJET שנקרא DiskAct
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לא הבנתי אבל לא משנה.
אז יכול להיות שהבעיה בכרטיס קול,כי לא נראה לי שיש מחשב היום שיתקשה בהרצת דרייבר של כרטיס קול.
ברגע שאני משתמש בכרטיס קול המוזיקה נמרחת בצורה כזו שכל שנייה נמשכת בשיר כמה שניות ובקיצור בלתי אפשרי לשמוע מוזיקה,
אז יכול להיות שהבעיה בכרטיס קול,כי לא נראה לי שיש מחשב היום שיתקשה בהרצת דרייבר של כרטיס קול.
ברגע שאני משתמש בכרטיס קול המוזיקה נמרחת בצורה כזו שכל שנייה נמשכת בשיר כמה שניות ובקיצור בלתי אפשרי לשמוע מוזיקה,
- ITZIK0525168
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אז מה לעשות?הבעיה בכרטיס עצמו ואם יחליפו אותו זה יסתדר?או שיש בעיה אחרת?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ITZIK0525, אין לנו פתרון עבורך. אם פירמטת את המחשב, התקנת הכל מחדש ועדיין יש לך בעיות עם אותו כרטיס קול זה אומר שאו שכרטיס הקול תקול או שהגיע הזמן להפריש את המחשב לגמלאות. אלו שני דברים שאי אפשר לפתור דרך שאלות ותשובות בפורום אינטרנטי.