רשת אלחוטית ודונגל n ללא אפליקציות NMT
שלום,
ברצוני לדעת האם זה אפשרי ובאיזה דרך אני אוכל להעביר תכנים ברשת אלחוטית n מהמחשב לפופקורן 110?
כי כרגע ברשת חוטית ללא האפלקיציות אני לא מצליח לזהות את הסטרימר שמחובר.
לא ב-smb ולא ב-nfs.
2. האם אוכל לרכוש דונגל n של כל חברה או כל משהו מזדמן אחר...? או שחייב רק את זה המוצא באתר של popcorn hour?
אשמח לקבל עזרה בנושאים הנל (ולא תגובות כמו גש לחיפוש כי אישית לא מצאתי שם)
ברצוני לדעת האם זה אפשרי ובאיזה דרך אני אוכל להעביר תכנים ברשת אלחוטית n מהמחשב לפופקורן 110?
כי כרגע ברשת חוטית ללא האפלקיציות אני לא מצליח לזהות את הסטרימר שמחובר.
לא ב-smb ולא ב-nfs.
2. האם אוכל לרכוש דונגל n של כל חברה או כל משהו מזדמן אחר...? או שחייב רק את זה המוצא באתר של popcorn hour?
אשמח לקבל עזרה בנושאים הנל (ולא תגובות כמו גש לחיפוש כי אישית לא מצאתי שם)
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אם אתה לא רואה את המחשב בדרך חוטית זה לא ישתנה כשתעבור לאלחוטית
אתה צריך לבדוק משהו בהגדרות של השיתוף שלך במחשב לא נכון. אם הפופקורן מחובר חוטית לראוטר והמחשב גם מחובר חוטית אתה אמור לראות אותו.
אתה צריך לבדוק משהו בהגדרות של השיתוף שלך במחשב לא נכון. אם הפופקורן מחובר חוטית לראוטר והמחשב גם מחובר חוטית אתה אמור לראות אותו.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
DMR-user,
לגבי 2, הדונגלים שמתאימים ל-A110 שונים מאלה שמתאימים לסדרה 200 של פופקורן, אך גם במקרה של ה-110, לא חייבים לרכוש את הדונגל המקורי, אלא יש דונגלים אחרים שכן יודעים לעבוד איתו, כמובן שלא מדובר על כל דונגל, אלא יש לבדוק לפי דגם ספציפי שמשתמשים אחרים עבדו איתו. אם אני לא טועה, היה פה בפורום משתמש שעבד עם דגם מסוים של TP LINK.
תראה פה למשל:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=15811
לגבי 2, הדונגלים שמתאימים ל-A110 שונים מאלה שמתאימים לסדרה 200 של פופקורן, אך גם במקרה של ה-110, לא חייבים לרכוש את הדונגל המקורי, אלא יש דונגלים אחרים שכן יודעים לעבוד איתו, כמובן שלא מדובר על כל דונגל, אלא יש לבדוק לפי דגם ספציפי שמשתמשים אחרים עבדו איתו. אם אני לא טועה, היה פה בפורום משתמש שעבד עם דגם מסוים של TP LINK.
תראה פה למשל:
http://www.networkedmediatank.com/showt ... ?tid=15811
אני לא חושב כך.knazi כתב:אם אתה לא רואה את המחשב בדרך חוטית זה לא ישתנה כשתעבור לאלחוטית
אתה צריך לבדוק משהו בהגדרות של השיתוף שלך במחשב לא נכון. אם הפופקורן מחובר חוטית לראוטר והמחשב גם מחובר חוטית אתה אמור לראות אותו....
ברשת חוטית כנראה שאם אין לך את אפליקציות היצרן (כי אין מה לעשות ext3 זה ממש מעיק לעבודה בכמות גדולה של תכנים ובלתי אפשרי אז אתה מבסס כונן על ntfs) כגון samba & nfs server החיים שלך יהיו יותר קשים בלנסות לשתף את המכשיר.
יכול להיות שעם דונגל n ברשת n זה ישתנה...
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
-סנקה-