אז כך..זה מטריף אותי כבר מספר חודשים ואני חסר אונים..הסוני מחובר ב HDMI לאונקיו 308 ומשם יוצא שוב ב HDMI ל TV...עד כאן סבבה..והנה התופעה המוזרה..אם אני מכניס דיסק (או נכנס לאיזה דמו שהורדתי) התמונה עולה כרגיל אבל בלי סאונד...אני לוחץ על כפתור ה PS על הבקר כדי לצאת מהמשחק ואז נכנס שוב (לוחץ X על הבקר) ובמקרה הטוב התמונה עולה עם סאונד ואני נושם לרווחה..ובמקרה הרע אני נכנס ויוצא 4 ולפעמים 5 פעמים עד שאני מקבל סאונד נורמלי ובאותם 4 או חמש פעמים שאני מנסה אני מקבל לסרוגין "רעש לבן" או ללא רעש כלל עד שאני מגיע לסאונד במיוחל...הלב שלי פשוט מתחיל לדפוק כשאני מכניס דיסק..אני כבר מחזיק אצבעות ושוקל להביא תרנגול הביתה שיביא לי מזל וסאונד עם הכנסת הדיסק..
עכשיו כך..שמתי לב שיש הגדרות סאונד בסוני עם לשוניות כאלה שצריך לסמן או להסיר אך מאחר שבחרתי ב AUTO HDMI אני מניח שהכל בסדר כי המכשיר מכוון את עצמו לא? יש שם לשונית של 7.1 וכל מיני כאלה שאני לא יודע אם זה רלוונטי לי..אני כבר לא מדבר על האונקיו שנראה לי שמכוון בסדר כי גם הוא מכוון את עצמו בהתאם לקידוד הסאונד בדיסק המשחק..נכון?
אשמח להצעות חברים..זה משגע אותי..
שבת שלום לכולם
פורום קונסולות ומשחקים לא ידעו לענות לי על בעיית סאונד ב PS3..מקווה שכאן..
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
משהו בהגדרות שלך בסוני לא נכון או בחיבור של הכבל שלך למגבר .
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
אם אתה מחבר את הPS3 ישירות לטלויזיה זה עובד?
אם אתה מחבר את הPS3 בחיבור RCA זה עובד?
כבה את הPS3 ותדליק אותו ע"י לחציה ארוכה על "כפתור" ההדלקה עד שישמע צפצוף נוסף. זה מאפס את הגדרות התצוגה והסאונד של הPS3. מה קורה אחרי איפוס?
אם אתה מחבר את הPS3 בחיבור RCA זה עובד?
כבה את הPS3 ותדליק אותו ע"י לחציה ארוכה על "כפתור" ההדלקה עד שישמע צפצוף נוסף. זה מאפס את הגדרות התצוגה והסאונד של הPS3. מה קורה אחרי איפוס?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אל תשים על AUTO, תבחר מצבים שאתה יודע שהוא תומך.
תנסה רק DD ו DTS.
תוסיף כל פעם מצב נוסף ותראה איך אתה מתקדם עם זה.
תנסה רק DD ו DTS.
תוסיף כל פעם מצב נוסף ותראה איך אתה מתקדם עם זה.