אין סראונד לאחר הוספת רמקולים
שלום רב,
הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC.
בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר.
מישהו יכול לעזור???
הוספתי סראונד (שני אחוריים, סנטר וסאב) לשני הקדמיים שהיו לי. כל הרמקולים מחוברים לרסיבר והחלפתי את כבל האודיו שיצא לי מהמחשב (כבל RCA פשוט כמו של אוזניות) בכבל אופטי מיציאת ה- S/PDIF במחשב HTPC.
בהגדרות ה-Sound (ב-Win7) שיניתי לעבוד עם יציאת ה-S/PDIF במקום עם יציאת ה-Speakers אך שמתי לב שרשום לי מתחתיה 2 high definition audio device (ראו תמונה מצורפת) ובתוך ההגדרות זה מראה כאילו יש לי רק שני רמקולים (סטריאו). ואמנם בהשמעת סרט אני שומע רק משני הרמקולים הקדמיים ומופיעה לי כיתובית Stereo ברסיבר.
מישהו יכול לעזור???
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
hotshot, השורה השניה תחת השם של התקן השמע מציינת רק את השם של ההתקן כפי שהוא מזדהה במערכת ההפעלה. אין לזה קשר למספר הרמקולים.
ייתכן מאוד שאתה עדיין מבצע עיבוד לאודיו במחשב ושלוח PCM דו ערוצי אם אתה שומע סטריאו ברסיבר למרות שאתה מעביר ב S/PDIF. בפורום HTPC יש קישור למדריך לחיבור מחשב לרסיבר, אמנם כתוב ל Vista אבל Win 7 ו Vista זהים בטיפול באודיו.
ייתכן מאוד שאתה עדיין מבצע עיבוד לאודיו במחשב ושלוח PCM דו ערוצי אם אתה שומע סטריאו ברסיבר למרות שאתה מעביר ב S/PDIF. בפורום HTPC יש קישור למדריך לחיבור מחשב לרסיבר, אמנם כתוב ל Vista אבל Win 7 ו Vista זהים בטיפול באודיו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה, הבנתי את זה כבר לבד, איזה טמבל אני. בכל מקרה, אחרי כמה שעות של משחקים, מסתבר שזה היה עניין של קונפיגורציה ברסיבר, הייתי צריך לכבות את רמקול B ואז ניתן לקנפג ולשמוע סראונד (מה שלא הצלחתי כשרמקול B היה דלוק). בכל מקרה, אני אחפש את המדריך שאתה מדבר עליו ואוודא שעשיתי הכל כמו שצריך.
שוב תודה.
שוב תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק תבדוק שאתה אכן מקבל אות סראונד ואתה לא משתמש בעיבוד כלשהו של הרסיבר.