התלבטות לגבי חיבור כונן קשיח לפופקורן A200
היי,
קניתי כונן קשיח שאמור להתאים לפופקורן. עד עכשיו הזרמתי מידע דרך המחשב בחיבור קווי.
אני מתלבט אם לחבר את הכונן שקניתי למחשב ולהמשיך להזרים כמו היום או לחבר אותו לפופקורן.
השיקולים לחבר למחשב הם בעיקר פחד מהתחממות של הפופקורן כמו שקורה פה לאנשים. האם יש איזשהו שיקול שחומק ממני?
מה דעתכם?
קניתי כונן קשיח שאמור להתאים לפופקורן. עד עכשיו הזרמתי מידע דרך המחשב בחיבור קווי.
אני מתלבט אם לחבר את הכונן שקניתי למחשב ולהמשיך להזרים כמו היום או לחבר אותו לפופקורן.
השיקולים לחבר למחשב הם בעיקר פחד מהתחממות של הפופקורן כמו שקורה פה לאנשים. האם יש איזשהו שיקול שחומק ממני?
מה דעתכם?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
האם מדובר על כונן מסדרה "ירוקה"?
האם הכונן מופיע ברשימת תאימות החומרה של הדגם?
האם נתקלת בבעיות התחממות?
יש הרבה משתמשים שעובדים עם כונן פנימי ב-A200 עם כוננים מסוגים שונים, יש כאלה שאין להם שום בעיה עם התפקוד של המכשיר, ויש כאלה שמתלוננים על התחממות, זה אינדיבידואלי וכל אחד מתייחס לזה בצורה שונה...
האם הכונן מופיע ברשימת תאימות החומרה של הדגם?
האם נתקלת בבעיות התחממות?
יש הרבה משתמשים שעובדים עם כונן פנימי ב-A200 עם כוננים מסוגים שונים, יש כאלה שאין להם שום בעיה עם התפקוד של המכשיר, ויש כאלה שמתלוננים על התחממות, זה אינדיבידואלי וכל אחד מתייחס לזה בצורה שונה...
- Irus
- חבר מביא חבר

אין פה תשובה חד משמעית, בטח לא אם המשתמש רוצה ליהנות מתכנים בתוך הפופקורן, עם אפשרות לנייד אותם.domnin כתב:אם אין לך בעיות בהזרמה ברשת, חבר למחשב....
אסור לשכוח גם את האופציה להתקנת ה-NMT APPS (חבילת שרתים) על הדיסק הפנימי, שנותנים אפשרות ליצירת שיתופים בפשטות יחסית, ואפשרות להתקנת תוכנות ותוספים מצד שלישי.
ל-Irus - מדובר בכונן Samsung F2 HD154UI EcoGreen
עוד לא חיברתי אותו לפופקורן, אבל הפופקורן מתחמם לא מעט גם בלעדיו.
אני לא רואה כרגע צורך לנייד תכנים, ובמילא המחשב שלי דולק כל הזמן.
ה-NMT APPS מותקנים אצלי כרגע על DOK. האם אני מפסיד משהו מהם באופן הזה?
ל-domnin ההמלצה שלך נובעת מסוגית החימום או שיש עוד סיבות?
עוד לא חיברתי אותו לפופקורן, אבל הפופקורן מתחמם לא מעט גם בלעדיו.
אני לא רואה כרגע צורך לנייד תכנים, ובמילא המחשב שלי דולק כל הזמן.
ה-NMT APPS מותקנים אצלי כרגע על DOK. האם אני מפסיד משהו מהם באופן הזה?
ל-domnin ההמלצה שלך נובעת מסוגית החימום או שיש עוד סיבות?
- Irus
- חבר מביא חבר

אם אין לך צורך לנייד תכנים, ואתה לא משתמש בתוכנות מסוימות מה-NMT CSI, אז אין לך שום בעיה לעבוד עם ה-NMT APPS על DOK ועם הדיסק בתוך המחשב, תוך יצירת שיתוף מתאים.
התייחסתי לנושא ה-NMT APPS והתוכנות בגלל זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1147435
התייחסתי לנושא ה-NMT APPS והתוכנות בגלל זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1147435
- Irus
- חבר מביא חבר

בשביל זה נתתי את הקישור, זה בהחלט נחמד שבסדרה 200 ניתן לעשות את זה, אבל זה לא יעיל בכל המקרים...
לי למשל, כאחד שמשתמש בתוכנות נוספות, זה לא יעיל, אולי עכשיו עם הממשק החדש זה יהיה פחות קריטי.
לי למשל, כאחד שמשתמש בתוכנות נוספות, זה לא יעיל, אולי עכשיו עם הממשק החדש זה יהיה פחות קריטי.
אני התקנתי קשיח ב- 200 בגלל שיש לי רשת אלחוטית. הקופסא מתחממת לרמה שאני לא מרגיש איתה בנוח, אבל לדעתי אין קשר לקשיח ולחימום.
ההמלצה שלי באה ממקום של להיות על הצד הבטוח, אבל זה די פשוט, אם אתה צריך קשיח בפופקורן, תתקין, אם לא אל תתקין. פשוט.
ההמלצה שלי באה ממקום של להיות על הצד הבטוח, אבל זה די פשוט, אם אתה צריך קשיח בפופקורן, תתקין, אם לא אל תתקין. פשוט.