נמאס מערוחצי הסדרות של YES שיתבישווו
נמאס לי השידורים בערוצי הHD של YES זה מתחת לכול בקרות אין בכלל סרטים חדשים כול יום אותו דבר הרוסים לי את כול הכיף בלצפות בטלווזיה האיכות מציוניות אבל התכנים סליחה על הביטוי שווים לתחת
שישמו 300
10000
האביר האפל
מה אין להם בספיירה קצת סרטים מענינים ולא תזבל כמו רוקר
שזה קומדיה רדודה למדי שמופיע תמיד בערוץ YES HD2
אני מת כבר שהיה לי תנגן בלורי ואני לא יצתרך לסבול תסרטים העלובים שלהם
מה אתם חושבים ידידי?
שישמו 300
10000
האביר האפל
מה אין להם בספיירה קצת סרטים מענינים ולא תזבל כמו רוקר
שזה קומדיה רדודה למדי שמופיע תמיד בערוץ YES HD2
אני מת כבר שהיה לי תנגן בלורי ואני לא יצתרך לסבול תסרטים העלובים שלהם
מה אתם חושבים ידידי?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
מתן ידידי, אני חושב שאתה נסחף מעט ....
המצב לא עד כדי כך גרוע ! נכון שיש שידורים מחזוריים של סדרות וסרטים ונכון שלפעמים ההיצע הרגעי קצת משמים אבל בסופו של יום לא הייתי יוצא בהכרזות כ"כ דרמטיות.
ונגיד שתרכוש נגן BD ... אז פתאום תתחיל לראות מבול של סרטים מיבול 2010 מסביב לשעון ? אולי ... אבל אני בספק רב
אל תבין אותי לא נכון - גם לי יש טענות מול יס ואני רחוק מלומר שהעסק מושלם אך מנגד גם החלופות לא .
המצב לא עד כדי כך גרוע ! נכון שיש שידורים מחזוריים של סדרות וסרטים ונכון שלפעמים ההיצע הרגעי קצת משמים אבל בסופו של יום לא הייתי יוצא בהכרזות כ"כ דרמטיות.
ונגיד שתרכוש נגן BD ... אז פתאום תתחיל לראות מבול של סרטים מיבול 2010 מסביב לשעון ? אולי ... אבל אני בספק רב
אל תבין אותי לא נכון - גם לי יש טענות מול יס ואני רחוק מלומר שהעסק מושלם אך מנגד גם החלופות לא .
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לדעתי יש משהו בדבריו. מצדי שיצמצמו את ערוצי הסרטים אבל שיהיה תוכן מעניין. עם כל הכבוד, זה עכשיו נהיה מנהג קבוע - יום אחד בשבוע לסרטי שואה ויום אחר רק לסרטי סטיבן סיגל...?!
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אל תשכח שזה רק שני ערוצי סרטים, לאחרונה אין הרבה זמני פריים-טיים בערוצי הסרטים (פריים טיים = סרטים המקבלים פירסום גדול יותר, משודרים בערב שישי\שבת, דוגמאות: השומרים, 2012 ועוד) ולכן אין הרבה סרטים, אני באופן אישי חולה על סרטים אך מאחר שאין לי אפילו זמן לאחרונה אני לא רואה את הסרטים שהקלטתי, ויש המון מהם מסדרת ג'יימס בונד (יש לי עוד את הסרט שלפני מונרייקר), מלבד זאת בזמן שיוצא לי לבדוק את לוח השידורים של הערוצים הללו יש דווקא סרטים מאד מעניינים שאם היה לי זמן הייתי מקליט בשמחה.
תאמר לפחות תודה שאין מגוון כמו של ערוצי הוט... מגוון שאין.
תאמר לפחות תודה שאין מגוון כמו של ערוצי הוט... מגוון שאין.
אני מרוצה מהאיכות בערוצי הסרטים בעיקר אבל לא מהתוכן למה הם לא שמים סרטים חדשים ומענינים מה הבעיה לסיים תסרט 300
מזה כזה קשה חח אני חייב לשאול אותם מתי הם ישמו סרטים חדשים כמו שהם שמו תסרט ממזרים חסרי כבוד
שזה סרט יחסית חדש אז זה אומר שיש להם יכולת הם פשוט עצלניםםם
מזה כזה קשה חח אני חייב לשאול אותם מתי הם ישמו סרטים חדשים כמו שהם שמו תסרט ממזרים חסרי כבוד
שזה סרט יחסית חדש אז זה אומר שיש להם יכולת הם פשוט עצלניםםם
1. כתבת שנמאס מערוצי הסדרות ואתה מדבר על סרטים.
2. כל הסרטים שציינת כבר שודרו ב YES.
3. בכל שבוע יש שידורים של סרטים חדשים. מן הסתם אי אפשר לשדר כל יום 24 שעות ביום רק סרטים חדשים כי אין מספיק כאלה, בטח לא איכותיים.
2. כל הסרטים שציינת כבר שודרו ב YES.
3. בכל שבוע יש שידורים של סרטים חדשים. מן הסתם אי אפשר לשדר כל יום 24 שעות ביום רק סרטים חדשים כי אין מספיק כאלה, בטח לא איכותיים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מה הקשר לערוצי הסדרות?
וכפי שאמרו, כל הסרטים האלה ישנים ומעניינים אולי אותך, אבל הם שודרו כבר ביס מזמממממן...
וכפי שאמרו, כל הסרטים האלה ישנים ומעניינים אולי אותך, אבל הם שודרו כבר ביס מזמממממן...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לא חשוב מה רואים , חשוב איך רואים 
חח עופר זאת היתה טעות הקלדה 300 לא ראיתי משודר בערוצי הHD
וגם לא את 10000
איזה כול שבוע סרטים חדשים משדרים כול הזמן אותו דבר יש לי תמימיר 3 חודשים ובמשך 3 חודשים לא שידרו שום דבר חדש
הכול כבר ראיתי שהיה לי תמימיר הרגיל
כפי שצינתי רואים מעולההההה
לא כמו סרטי בלורי אכותים אבל עדין רואים מציון
וגם לא את 10000
איזה כול שבוע סרטים חדשים משדרים כול הזמן אותו דבר יש לי תמימיר 3 חודשים ובמשך 3 חודשים לא שידרו שום דבר חדש
לא כמו סרטי בלורי אכותים אבל עדין רואים מציון
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בשביל סרטים טובים אני ממליץ שתקרא את ההמלצות בעמוד הסרטים של יס בפייסבוק או שתראה פרסומות לסרטים חדשים, לא חסרים סרטים טובים ביס.matan147 כתב:חח עופר זאת היתה טעות הקלדה 300 לא ראיתי משודר בערוצי הHD
וגם לא את 10000
לא כמו סרטי בלורי אכותים אבל עדין רואים מציון...