מה לקנות?
טוב,חרשתי פורמים ומאמרים,הלכתי לראות...ולא הצלחתי להגיע לשום מסקנות.
נסו לעזור לי בבקשה...
מרחק של 4.5-5 מטרים מהטלוויזיה.
70% טלוויזיה.
30% DVD.
לעיתים רחוקות PS2.
תקציב של 13-14 גג.
כרגע אין מערכת אודיו מסביב,אז יצטרכו להיות רמקולים שיתיאמו למרחק.
פלזמה?LCD?CRT?
האשה מעדיפה מסך דק,אבל CRT לא נפסל אם הוא יהיה משמעותית טוב יותר או זול יותר בגודל הנדרש.
אני כל הזמן נתקל במבצע שידרוגים של LG,ויש טלוויזיה שאפשר לשדרג...
ועל פניו היא נראית בסדר גם טכנית וגם בחנות...
אבל כנראה שאין מתנות חינם,מה אני מפספס?
נסו לעזור לי בבקשה...
מרחק של 4.5-5 מטרים מהטלוויזיה.
70% טלוויזיה.
30% DVD.
לעיתים רחוקות PS2.
תקציב של 13-14 גג.
כרגע אין מערכת אודיו מסביב,אז יצטרכו להיות רמקולים שיתיאמו למרחק.
פלזמה?LCD?CRT?
האשה מעדיפה מסך דק,אבל CRT לא נפסל אם הוא יהיה משמעותית טוב יותר או זול יותר בגודל הנדרש.
אני כל הזמן נתקל במבצע שידרוגים של LG,ויש טלוויזיה שאפשר לשדרג...
ועל פניו היא נראית בסדר גם טכנית וגם בחנות...
אבל כנראה שאין מתנות חינם,מה אני מפספס?
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
ע"פ הנתונים שלך כדאי לך ללכת על פלאזמה 42" EDTV
אם ההנהלה (האישה) מעדיפה מסך דק אז...
אתה יכול להשיג כמובן טלויזיות CRT 34" טובה בפחות כסף.
אתם צריכים להחליט מה חשוב לכם - הכסף, המקום, הנאת הצפייה מסרטים (16:9).
בכל מקרה אם אין לכם מערכת קולנוע ואם הכסף משחק תפקיד בשיקול שלכם
אז אתם יכולים לבדוק לגבי טלויזית CRT
פלאזמה 42" ברמה טובה תעלה בסביבות 12K-14K
CRT 34" ברמה טובה תעלה בסיבות 7K-8K
(יש גם אפשרות לקנות טלויזיות CRT מקרן אחורי עם גודל מסך יותר גדול 50" בסביבות 10K-11K)
(יש גם אפשרות לקנות טלויזיות CRT מקרן אחורי עם גודל מסך יותר גדול 50" בסביבות 10K-11K)
-golan-
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מקרן אחורי זה לא CRT...RCA כתב: (יש גם אפשרות לקנות טלויזיות CRT מקרן אחורי עם גודל מסך יותר גדול 50" בסביבות 10K-11K)...
CRT מעל 34 אינטש זה חיה די נדירה.
המקרנים האחוריים שאתה מדבר עליהם זה תותחי צבע.
בכל מקרה 4.5 - 5 מטר זה מרחק גדול יחסית ו-34 לדעתי יהיה קצת קטן, ככה שפלזמה EDTV או מקרן אחורי 50 אינטש ולקחת בחשבון את האיכות הנמוכה יחסית, למרות שלצפייה בטלויזה ממרחק כזה סביר שזה יהיה מספק
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

guyezra - לזה התכוונתיguyezra כתב:אוקי, תודה,MartinHSabag כתב:יש גם טלויזיות הקרנה אחורית מבוססי מקרני CRT......
(למרות שלא נראה לי שלזה הוא התכוון...)
אני מודה שלא ראיתי כאלה ואני לא יודע סדר גודל של מחירים שלהם...
34 אינץ' לא יהיה קצת קטן מדי לכזה מרחק?RCA כתב:ע"פ הנתונים שלך כדאי לך ללכת על פלאזמה 42" EDTV
(יש גם אפשרות לקנות טלויזיות CRT מקרן אחורי עם גודל מסך יותר גדול 50" בסביבות 10K-11K)...
מה לגבי טלוויזיות מקרן אחורי,התמונה עליהם לא פחות איכותית מהכל האחרות?
אין CRT רגילות של 42 אינץ'?
- unsound_methods
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- קיבל תודות: 0
ההגדרה מה זה "טוב" יותר היא מאוד פלואידית. תלוי בדרישות, קריטריונים ובהרגלים שלך.תומר_איתן כתב: האשה מעדיפה מסך דק,אבל CRT לא נפסל אם הוא יהיה משמעותית טוב יותר או זול יותר בגודל הנדרש....
חוויה קולנועית, מסך גדול ורחב, חדות תמונה בחיבור למקורות דיגיטאליים, תמיכה באותות HD, אסתטיקה, סטייל ומיצוב - פלאזמה היא "טובה".
איכות תמונה, כמות הגוונים, קונטרסט, רמת הפירוט, טכנולוגיה שהוכיחה עצמה במשך 70 שנה - CRT היא "טובה".
למרחק צפייה גדול מ 4 מטרים, הרוב ימליצו על מסך 42 ומעלה (לשם החוויה הקולנועית), קרי פלאזמה.
לא תמצא CRT direct view גדולה מ 36'' (וגם אלו נעשות נדירות).
המלצה - התנסה בעצמך בצפיה מהמרחק הנתון מול שתי האופציות.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

1) מסך 34" יהיה אומנם קטן יחסית למרחק כזה, אך זוהי האפשרות במסכי CRT מבחינת גודל מסך גדול.
2) טלוזיות מקרן אחורי מבוססות CRT היו פופולריות לפני מספר שנים (הם נמכרו במחירים של 20K, 30K ואף יותר
למסכים של 50" ו-60") הטלויזיות הנפוצות שנמכרו בארץ באותה תקופה היו של טושיבה,LG,סוני,היטאצ'י, מאז שהחלו
לצאת לשוק המסכים הדקים , הם כבר לא פופולרים כמו אז ונמכרים כיום במחירים של 9K ועד 13K ויותר...
הבעיה העיקרית במסכים אלו היא זוית הצפייה, אך כמובן אם אתה יושב פחות או יותר אל מול המסך אתה נהנה מתמונה
גדולה במחיר סביר.
3)לא קיימים (או בכל אופן אני לא מכיר) מסכי CRT רגילים בגודל של 42"
אני מצטרף להמלצה של קודמי unsound_methods - תתנסה בעצמך בצפיה מהמרחק הנתון מול שתי האופציות
אך מאחר ואתה הולך לראות 70% שידורי טלוויזיה כדאי שתוודא שהחומר שיוצג לך על גבי המסכים הוא שידור טלויזיה
של HOT או של YES כדי שתקבל אינדיקציה מבחינת איכות התמונה שתהיה הכי קרובה לשימוש שלך...
(כמו שהמלצתי מקודם אם התקציב לא מהווה חלק גדול מהשיקול שלכם כדאי ללכת על מסך פלאזמה)
2) טלוזיות מקרן אחורי מבוססות CRT היו פופולריות לפני מספר שנים (הם נמכרו במחירים של 20K, 30K ואף יותר
למסכים של 50" ו-60") הטלויזיות הנפוצות שנמכרו בארץ באותה תקופה היו של טושיבה,LG,סוני,היטאצ'י, מאז שהחלו
לצאת לשוק המסכים הדקים , הם כבר לא פופולרים כמו אז ונמכרים כיום במחירים של 9K ועד 13K ויותר...
הבעיה העיקרית במסכים אלו היא זוית הצפייה, אך כמובן אם אתה יושב פחות או יותר אל מול המסך אתה נהנה מתמונה
גדולה במחיר סביר.
3)לא קיימים (או בכל אופן אני לא מכיר) מסכי CRT רגילים בגודל של 42"
אני מצטרף להמלצה של קודמי unsound_methods - תתנסה בעצמך בצפיה מהמרחק הנתון מול שתי האופציות
אך מאחר ואתה הולך לראות 70% שידורי טלוויזיה כדאי שתוודא שהחומר שיוצג לך על גבי המסכים הוא שידור טלויזיה
של HOT או של YES כדי שתקבל אינדיקציה מבחינת איכות התמונה שתהיה הכי קרובה לשימוש שלך...
(כמו שהמלצתי מקודם אם התקציב לא מהווה חלק גדול מהשיקול שלכם כדאי ללכת על מסך פלאזמה)
-golan-
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
RCA,RCA כתב:guyezra - לזה התכוונתיguyezra כתב:אוקי, תודה,MartinHSabag כתב:יש גם טלויזיות הקרנה אחורית מבוססי מקרני CRT......
(למרות שלא נראה לי שלזה הוא התכוון...)
אני מודה שלא ראיתי כאלה ואני לא יודע סדר גודל של מחירים שלהם......
קבל את התנצלותי...
- אלי777
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 582
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לדעתי רד מה CRT חבל להשקיעה בדבר שהולך ופג מין העולם
ולא מדובר בטלויזיה בעלות לא גבוה לתקופה קצרה
מדובר במכשיר לא זול שבדרך כלל משרת אותך מספר שנים ולדעתי יש להשקיעה בציוד יותר מיתקדם
שיתאים גם למחר
לגבי LCD /פלאזמה לדעתי אתה צריך לבדוק אחת מול השניה בשידור של כבלים/ לוין ( לא בסרט הדגמה של החנות )
וכך תיבדוק מה הכי טוב בשבילך
ולא מדובר בטלויזיה בעלות לא גבוה לתקופה קצרה
מדובר במכשיר לא זול שבדרך כלל משרת אותך מספר שנים ולדעתי יש להשקיעה בציוד יותר מיתקדם
שיתאים גם למחר
לגבי LCD /פלאזמה לדעתי אתה צריך לבדוק אחת מול השניה בשידור של כבלים/ לוין ( לא בסרט הדגמה של החנות )
וכך תיבדוק מה הכי טוב בשבילך
לדעתי לך על פלזמה "37 וביתרת הכסף רכוש מערכת שמע (רסיבר+ רמקולים),
ההגיון- לטלוויזיה וזה העיקר אצלך זה מספיק למרות המרחק שלך בגלל- איכות השידור,פורמט השידור (וגם התכנים שלא מי יודע מה שווים השקעה אבל זו דעתי..), נסה בעצמך מול גודל כזה ומרחק כזה ותחליט.
סט כנ"ל ישים אותך על מפת הקולנוע הביתי בשלב הבסיסי שלו ממנו תוכל לגדול כשיבשילו התנאים (גם מבחינת איכויות השידור בארץ וגם תקציבית) למסך hdtv גדול יותר, למקרן, למע' שמע איכותית..
את הסט הנ"ל תוכל תמיד לקחת לחדר שינה, מטבח,ילדים, הורים, מרתף והוא עדיין יתן מענה מעל ומעבר.........
ההגיון- לטלוויזיה וזה העיקר אצלך זה מספיק למרות המרחק שלך בגלל- איכות השידור,פורמט השידור (וגם התכנים שלא מי יודע מה שווים השקעה אבל זו דעתי..), נסה בעצמך מול גודל כזה ומרחק כזה ותחליט.
סט כנ"ל ישים אותך על מפת הקולנוע הביתי בשלב הבסיסי שלו ממנו תוכל לגדול כשיבשילו התנאים (גם מבחינת איכויות השידור בארץ וגם תקציבית) למסך hdtv גדול יותר, למקרן, למע' שמע איכותית..
את הסט הנ"ל תוכל תמיד לקחת לחדר שינה, מטבח,ילדים, הורים, מרתף והוא עדיין יתן מענה מעל ומעבר.........
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')