תיקון ל YAMJ לאחר גרסת הקושחה האחרונה ל Popcorn Hour C-200
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אחרי הקושחה 02-04-101104-21-POP-408-000 אשר שוחררה ל Popcorn Hour C-200, גרסת ה YAMJ לא תואמת יותר מבחינת הצגת השפה העברית והיא מופיעה הפוך. על מנת לתקן זאת ובכך להציג פתרון אשר יציג מראה זהה מעל מחשב ומזרימדיה, תוקן הפרוייקט ונפתח באג מתאים בפרוייקט ה YAMJ.
נא להצביע על מנת שהתיקון יכנס במהרה: http://code.google.com/p/moviejukebox/i ... %20Summary
כפתרון ביניים עד שגרסה רישמית תצא לאור, מוגשת כאן גרסה חדשה של ה YAMJ אשר נבנתה בצורה עצמאית וכבר מכילה את התיקון הדרוש. שימו לב כי תחת תיקיית ה skins, ניתן למצוא תיקייה בשם hebrew-visual אשר משמשת עבור תמיכה אחורה.
YAMJ עם תמיכה ב Logical Hebrew
נא להצביע על מנת שהתיקון יכנס במהרה: http://code.google.com/p/moviejukebox/i ... %20Summary
כפתרון ביניים עד שגרסה רישמית תצא לאור, מוגשת כאן גרסה חדשה של ה YAMJ אשר נבנתה בצורה עצמאית וכבר מכילה את התיקון הדרוש. שימו לב כי תחת תיקיית ה skins, ניתן למצוא תיקייה בשם hebrew-visual אשר משמשת עבור תמיכה אחורה.
YAMJ עם תמיכה ב Logical Hebrew
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התיקון בוצע בצורה רישמית: http://code.google.com/p/moviejukebox/i ... il?id=1706
תודה לכל מי שהצביע.
תודה לכל מי שהצביע.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רק עבור סדרת ה 200 של PH התיקון רלוונטי. שאר המכשירים צריכים להשתמש בתצורה הישנה. ניתן לעדכן את הגרסה, אך לוודא כי הערך:
sratim.BidiSupport מכוון ל false.
sratim.BidiSupport מכוון ל false.
זיו שלום,ziv_r כתב:רק עבור סדרת ה 200 של PH התיקון רלוונטי. שאר המכשירים צריכים להשתמש בתצורה הישנה. ניתן לעדכן את הגרסה, אך לוודא כי הערך:
sratim.BidiSupport מכוון ל false....
עכשיו שגם ה 110 תומך בעברית
איך אני מעדכן את ה yamj שיכתוב עברית בצורה ישרה ולא הפוכה ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו שלום,ziv_r כתב:אחרי הקושחה 02-04-101104-21-POP-408-000 אשר שוחררה ל Popcorn Hour C-200, גרסת ה YAMJ לא תואמת יותר מבחינת הצגת השפה העברית והיא מופיעה הפוך. על מנת לתקן זאת ובכך להציג פתרון אשר יציג מראה זהה מעל מחשב ומזרימדיה, תוקן הפרוייקט ונפתח באג מתאים בפרוייקט ה YAMJ.
YAMJ עם תמיכה ב Logical Hebrew...
הורדתי את הגרסה שבלינק שנתת
כאשר אני מעדכן את הספריה אני מקבל לגבי כל הסרטים הודעת תקלה לגבי אתר סרטים
יכול להיות שהגרסה לא תומכת באתר סרטים החדש ?
ראה תמונה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני הולך לעדכן עכשיו את הA110 האם להוריד את הגרסא העדכנית של yamj 2.2
או שצריך לעשות משהו בנוסף?
צריך למחוק את קבציי הxml וליצור מחדש או שזה מסתדר לבד?
תודה
עריכה:
אני רואה שזה רק עודכן בבילדים מעודכנים יותר מ2.2
או שצריך לעשות משהו בנוסף?
צריך למחוק את קבציי הxml וליצור מחדש או שזה מסתדר לבד?
תודה
עריכה:
אני רואה שזה רק עודכן בבילדים מעודכנים יותר מ2.2
זיו ?mike2222 כתב:זיו שלום,ziv_r כתב:אחרי הקושחה 02-04-101104-21-POP-408-000 אשר שוחררה ל Popcorn Hour C-200, גרסת ה YAMJ לא תואמת יותר מבחינת הצגת השפה העברית והיא מופיעה הפוך. על מנת לתקן זאת ובכך להציג פתרון אשר יציג מראה זהה מעל מחשב ומזרימדיה, תוקן הפרוייקט ונפתח באג מתאים בפרוייקט ה YAMJ.
YAMJ עם תמיכה ב Logical Hebrew...
הורדתי את הגרסה שבלינק שנתת
כאשר אני מעדכן את הספריה אני מקבל לגבי כל הסרטים הודעת תקלה לגבי אתר סרטים
יכול להיות שהגרסה לא תומכת באתר סרטים החדש ?
ראה תמונה...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הגרסה תומכת באתר "סרטים", יש לוודא כי האתר זמין טרם הרצת ה YAMJ.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תאור סרט קצר
הי,
אני מריץ את 2.3 BETA, ו Aeon.Movie.Wall.YAMJ.v2.10.0509.
האם משהו נתקל בבעיה עם תאור (plot) קצרים ממה שיש ב sratim , שלוש שורות מקסימום, ושנגמר ב ...
אן לי קובץ moviejukebox.properties, ואלא הקינפוגים שאני חושב רלוונטים לעניין:
moviejukebox-default.properties
plugin.plot.maxlength=1750
skin.properties
imdb.plot=long
האם משהו נתקל בבעיה עם תאור (plot) קצרים ממה שיש ב sratim , שלוש שורות מקסימום, ושנגמר ב ...
skin.properties
imdb.plot=long
Re: תאור סרט קצר
מה יש לך בקובץ skin.properties עבור sratim.plotLineMax ועבור sratim.plotLineMaxChar ?KS1000 כתב:הי,
skin.properties
imdb.plot=long...