רוצה להזמין רמקול מאתר צרפתי - אשמח לעזרה.
שלום לכם ,
מצאתי את הסנטר שתואם לקדמיים שלי באתר מכירות צרפתי.
http://www.magma.fr/?module=boutique&ac ... id=1017898
אני פונה לכל יודעי הצרפתית כאן , או משתמש שמכיר חבר או קרוב משפחה שיכול לעזור לי לבצע משלוח של
הרמקול הזה לארץ , אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. אני מחפש את הרמקול הזה המון זמן !
המון תודה לעוזרים ,
ליאור.
מצאתי את הסנטר שתואם לקדמיים שלי באתר מכירות צרפתי.
http://www.magma.fr/?module=boutique&ac ... id=1017898
אני פונה לכל יודעי הצרפתית כאן , או משתמש שמכיר חבר או קרוב משפחה שיכול לעזור לי לבצע משלוח של
הרמקול הזה לארץ , אין לכם מושג כמה זה חשוב לי. אני מחפש את הרמקול הזה המון זמן !
המון תודה לעוזרים ,
ליאור.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה אתה צריך בדיוק?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner כתב:מה אתה צריך בדיוק?[/quote
אני מעוניין להזמין את הסנטר שצירפתי בלינק.
האתר הוא אתר מכירות צרפתי , רק להם יש אותו זמין בעולם נראה לי![]()
חיפשתי אותו כבר המון זמן וכמעט התייאשתי , סה"כ אני מעוניין לעשות קניה דרך האתר הזה ולבצע משלוח לארץ.
אינני יודע אם אפשר בכלל בתנאים שלהם לשלוח מחוץ לצרפת.
מי שמבין צרפתית ויכול לעזור לי לבצע את העניין הזה אני מאוד יעריך את זה .
תודה.
( ניסיתי עם GOOGLE TRANSLATE וזה לא ממש עזר לי )...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב, אני אבדוק את תנאי הרכישה ואשוב אליך עם הנחיות כיצד לבצע את הרכישה.
אתה לא. שאלת את היבואן כאן בארץ?
אתה לא. שאלת את היבואן כאן בארץ?
קודם כל תודה ,
דבר שני , בדקתי עם היבואן בארץ , הוא עובד מול המפעל בלבד , להם אין את הסנטר מזמן. יצאה סדרה חדשה
עם אלמנטים קצת שונים ( בעיקר הטוויטר ) ואופי טיפה שונה מהקדמיים שלי , מבחינתי זו לא אופציה כרגע.
הצלחתי למצוא את האתר הצרפתי הזה אחרי חפירה שעשיתי על מנת להשיג אחד. כנראה נשארו עוד בודדים ממנו
בכמה חנויות בצרפת.
למה התכוונת שכתבת "אתה לא" ?
שוב , תודה.
דבר שני , בדקתי עם היבואן בארץ , הוא עובד מול המפעל בלבד , להם אין את הסנטר מזמן. יצאה סדרה חדשה
עם אלמנטים קצת שונים ( בעיקר הטוויטר ) ואופי טיפה שונה מהקדמיים שלי , מבחינתי זו לא אופציה כרגע.
הצלחתי למצוא את האתר הצרפתי הזה אחרי חפירה שעשיתי על מנת להשיג אחד. כנראה נשארו עוד בודדים ממנו
בכמה חנויות בצרפת.
למה התכוונת שכתבת "אתה לא" ?
שוב , תודה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוה אז ככה. החדשות הטובות הם שאני נוכחתי דעת שאני עדיין קורא צרפתית לא פחות טוב מעברית למרות כל השנים שחלפו.
החדשות הרעות הן שהם שולחים רק לצרפת, וגם זה לא כולל קורסיקה. למעשה אין שום אפשרות לפתוח אצלם חשבון אם אתה לא תושב צרפת.
החדשות הרעות הן שהם שולחים רק לצרפת, וגם זה לא כולל קורסיקה. למעשה אין שום אפשרות לפתוח אצלם חשבון אם אתה לא תושב צרפת.
בוקר טוב ומה עם ה cabasse קיראון שיש שם בתצוגה ? ב: נכון שמבחינת הגודל זה ענין אחר . אבל מבחינת היכולות שלו לי יש אותו הוא אובר קילר בכל אספקט ג: מבחינת המחיר כמה אתה מוכן לשלם עליו ? עזוב אותך מבחינת זמן זה פשוט לא נכון . זה חדש דנדש מהחנות לא יד שניה ! ומתחרים אולי האמברוס 3 או 2 אני לא מכיר אחר !! אני לא ההיתי מתלבט שניה בכלל . אבל בנושא גודל וכאלה סורי
זאת בעיה אחרת !