תגובות לכתבה: קופסת הקסמים של Boxee Box by D-Link!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46456
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
עפר, שיחקת אותה ברמות על, אני פשוט מוריד בפניך את הכובע. שמחתי שחשבת על ההמונים מחו"ל שיקראו את המאמר. 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
תודה על ביקורת מצויינת!
אני משתמש בתוכנה Boxee במחשב זעיר מבוסס ATOM+ION בחדר השינה. התוכנה שלהם רק משתפרת ומפתיעה לטובה מגירסה לגירסה.
אני משתמש בתוכנה Boxee במחשב זעיר מבוסס ATOM+ION בחדר השינה. התוכנה שלהם רק משתפרת ומפתיעה לטובה מגירסה לגירסה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
יופי של ביקורת, מעמיקה ויסודית 
בטוח זה יגרור תגובות בפורומים זרים - נהדר!
בטוח זה יגרור תגובות בפורומים זרים - נהדר!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הביקורת עושה גלים. אתר MPCLUB פירסם לה איזכור.
http://www.mpcclub.com/forum
קישור ישיר:
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25552
http://www.mpcclub.com/forum
קישור ישיר:
http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=25552
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ל BOXEE BOX יהיו חיים קשים.
החברה מכוונת ל US בתור השוק העיקרי. הבעיה היא שכיום ניתן להזרים את כל שירותי ה OTT מתוך שלל מכשירים נפוצים ומוכרים ב US. ה Roku מתקרב למכירת המכשיר המיליון שלו, חברת Viewsonic, אחת מיצרניות המסכים הגדולה והנפוצה ב US, מכילה בכל המסכים שלה פתרון מובנה לשירותי OTT. חברת WD TV עם דגם ה Live שלה גם מכילה שירותים כאלו וכבר בעלת פריסה די נרחבת בשוק. כל הקונסולות כבר בעלות יכולות Netflix וכיום כבר כל נגן Blu-ray ב $150 מכיל את היכולות הללו, כולל יכולות הזרמת קבצים מהרשת.
לציבור הרחב קשה להכניס עוד מכשיר שמנגן Netflix כאשר המסך ונגן ה Blu-ray שלהם כבר תומכים בזאת.
כיום ב US יש יותר מידי דרכים להשיג תוכן חוקי בנוחות ובתשלום מזערי עד כדי חינמי. מעבר לכך, לא מזמן פורסם כי Google TV נתקל בקשיים, כנ"ל גם ה Apple TV לא מצליח להתרומם וה PopBox כנראה שעומד לסגור דלתות.
מעניין כיצד ה BOXEE BOX יצליח במקומות שבו אחרים גדולים עוד יותר, לא קצרו הצלחה.
החברה מכוונת ל US בתור השוק העיקרי. הבעיה היא שכיום ניתן להזרים את כל שירותי ה OTT מתוך שלל מכשירים נפוצים ומוכרים ב US. ה Roku מתקרב למכירת המכשיר המיליון שלו, חברת Viewsonic, אחת מיצרניות המסכים הגדולה והנפוצה ב US, מכילה בכל המסכים שלה פתרון מובנה לשירותי OTT. חברת WD TV עם דגם ה Live שלה גם מכילה שירותים כאלו וכבר בעלת פריסה די נרחבת בשוק. כל הקונסולות כבר בעלות יכולות Netflix וכיום כבר כל נגן Blu-ray ב $150 מכיל את היכולות הללו, כולל יכולות הזרמת קבצים מהרשת.
לציבור הרחב קשה להכניס עוד מכשיר שמנגן Netflix כאשר המסך ונגן ה Blu-ray שלהם כבר תומכים בזאת.
כיום ב US יש יותר מידי דרכים להשיג תוכן חוקי בנוחות ובתשלום מזערי עד כדי חינמי. מעבר לכך, לא מזמן פורסם כי Google TV נתקל בקשיים, כנ"ל גם ה Apple TV לא מצליח להתרומם וה PopBox כנראה שעומד לסגור דלתות.
מעניין כיצד ה BOXEE BOX יצליח במקומות שבו אחרים גדולים עוד יותר, לא קצרו הצלחה.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 11/11/2010 12:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
לפי המידע שאני מקבל מ-D-Link ההזמנות כרגע כ"כ גדולות שהחברה לא עומדת ביעדי ייצור לארה"ב.
ההשקה כוללת (בניגוד ל-GoogleTV) מדינות רבות ברחבי העולם, אבל D-Link לא מספיקים לייצר מספיק מכשירים כרגע אפילו להזמנות ה-Preorder של AMAZON.
אגב, לכל הממהרים להזמין מאמזון, אנחנו מבררים עם D-Link בישראל, ויש סימנים חזקים שזה יגיע לארץ בקרוב מאוד!!!
ההשקה כוללת (בניגוד ל-GoogleTV) מדינות רבות ברחבי העולם, אבל D-Link לא מספיקים לייצר מספיק מכשירים כרגע אפילו להזמנות ה-Preorder של AMAZON.
אגב, לכל הממהרים להזמין מאמזון, אנחנו מבררים עם D-Link בישראל, ויש סימנים חזקים שזה יגיע לארץ בקרוב מאוד!!!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הזמנות גדולות תמיד יש בהתחלה לכל מוצר. כל היצרנים גם תמיד משחררים מידע זהה לגבי "המפעל לא עומד בעומס של ההזמנות" על מנת ליצור BUZZ ולשדר אטרקטיביות של המוצר. מה שיהיה אחרי ההייפ הראשוני, זה מה שיקבע. במיוחד כאשר יש ל BOXEE BOX שמות גדולים מאוד מולה.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כתבה מצויינת (כרגיל)
אני מאחל לחברה את כל ההצלחה שמגיע לה. הם הוציאו מוצר שהוא, לדעתי לפחות, נהדר עבור מי שרוצה הכי הרבה מולטימדיה אצלו בבית בלי לשבור את הראש עם HTPC.
אני מאחל לחברה את כל ההצלחה שמגיע לה. הם הוציאו מוצר שהוא, לדעתי לפחות, נהדר עבור מי שרוצה הכי הרבה מולטימדיה אצלו בבית בלי לשבור את הראש עם HTPC.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- oferlaor
-
- מנהל

זיו,
יש בזה משהו, נאלץ לחכות ולראות. בינתיים החברה הצליחה יפה לקבל הייפ לא רע.
לא זוכר מתי מוצר אחד קיבל שתי קוביות עליונות ב-ENGADGET (אולי חוץ מ-אייפד, אייפון ואפל טיוי).
אגב, פתחתי סקר קטן בפורום לגבי האם אנשים חושבים שזה יצליח. אבקש מכולם להביע דעה:
http://www.hometheater.co.il/vt127247
יש בזה משהו, נאלץ לחכות ולראות. בינתיים החברה הצליחה יפה לקבל הייפ לא רע.
לא זוכר מתי מוצר אחד קיבל שתי קוביות עליונות ב-ENGADGET (אולי חוץ מ-אייפד, אייפון ואפל טיוי).
אגב, פתחתי סקר קטן בפורום לגבי האם אנשים חושבים שזה יצליח. אבקש מכולם להביע דעה:
http://www.hometheater.co.il/vt127247
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
קראתי את הכתבה, תהרגו אותי, לא הצלחתי להבין מה הדבר הזה עושה.
נא לא להבין לא נכון, הסקירה מצויינת, אני פשוט לא מבין את המוצר. נשמע כאילו הוא עושה הכל.
אני מבין שזה מאפשר לראות כל מני תכנים במדינות אחרות, בתור ישראלי שחי כאן, מישהו יכול להסביר לי מה הדבר בזה עושה?
זה יעשה לי אינטרנט? מה עם עברית?
אני יכול להשתמש בזה בתור מזרים מדיה שמחוברת אליו מדיה איחסון שלא דרך הרשת, זאת אומרת ב USB למשל?
איך הוא עומד מול מזרימי המדיה המובילים?
נא לא להבין לא נכון, הסקירה מצויינת, אני פשוט לא מבין את המוצר. נשמע כאילו הוא עושה הכל.
אני מבין שזה מאפשר לראות כל מני תכנים במדינות אחרות, בתור ישראלי שחי כאן, מישהו יכול להסביר לי מה הדבר בזה עושה?
זה יעשה לי אינטרנט? מה עם עברית?
אני יכול להשתמש בזה בתור מזרים מדיה שמחוברת אליו מדיה איחסון שלא דרך הרשת, זאת אומרת ב USB למשל?
איך הוא עומד מול מזרימי המדיה המובילים?
- oferlaor
-
- מנהל

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
סקירה מצויינת, וכיאה לסקירה הראשונה בעולם למכשיר שכל כך מצפים לו - הגירסה האנגלית בדיוק במקום.
כל הכבוד.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 11/11/2010 9:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
-
- מנהל

כדאי לציין שזה לא תרגום לאנגלית.
כתבתי את המאמר פעמיים - פעם בעברית ופעם באנגלית (שהיא שפת האם שלי, אגב), כי אני לא יודע לתרגם...
כתבתי את המאמר פעמיים - פעם בעברית ופעם באנגלית (שהיא שפת האם שלי, אגב), כי אני לא יודע לתרגם...
- yossigab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
סקירה מעולה - כרגיל, מוריד את הכובע.
פרט אחד חשוב שחסר (או שפיספסתי)- מה המחיר הצפוי בארה"ב?
פרט אחד חשוב שחסר (או שפיספסתי)- מה המחיר הצפוי בארה"ב?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
אחלה סקירה
מעניין לראות איך הוא יצליח להתמודד עם המתחרים בארה"ב.
מעניין לראות איך הוא יצליח להתמודד עם המתחרים בארה"ב.
- oferlaor
-
- מנהל

yossigab,
המחיר הרשמי הוא 230$, כאשר המחיר עומד על 199$ כרגע ב-PRE ORDER מאמאזון (ממה שהבנתי יש להם אקסקלוסיביות כרגע על המכשיר).
אנחנו עושים ברורים ובקרוב יהיה מידע נוסף לגבי הזמינות של זה בישראל.
המחיר הרשמי הוא 230$, כאשר המחיר עומד על 199$ כרגע ב-PRE ORDER מאמאזון (ממה שהבנתי יש להם אקסקלוסיביות כרגע על המכשיר).
אנחנו עושים ברורים ובקרוב יהיה מידע נוסף לגבי הזמינות של זה בישראל.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
הממ...
אותי היה מעניין עד כמה החומרה הזו סטנדרטית ואם אפשר להתקין עליה XBMC...
זו יכולה להיות אופציה מצויינת ל HTPC זול.
אותי היה מעניין עד כמה החומרה הזו סטנדרטית ואם אפשר להתקין עליה XBMC...
זו יכולה להיות אופציה מצויינת ל HTPC זול.