COD BO ב-100(!!!) שקל למחשב - כן, זה אפשרי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #1 

אהלן לכולם,

רק רציתי להגיד לכם שהשמועה הזאת שמסתובבת על סיריאל רוסי שעולה גרושים וניתן לשנות את כול המשחק הכול כולל הכול לאנגלית - נכונה. ניסיתי בעצמי :lol: 8) . הסינגל עובד מצוין וכמובן גם המולטי. בהחלט בין ה-100 שקל הכי טובים שהוצאתי אי פעם :)

יום טוב

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #2 

שאלה ראשונה, האם לא יעשו לך REVOKE בשלב מסויים ואז אלה 100 ש"ח שהלכו לפח.
שאלה שניה היא מאיפה? :D
קובי

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #3 

בטח משהו בסגנון הזה
http://www.g2play.net/store/Medal-Of-Ho ... nager.html

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מתאר לעצמי, רק ש-G2PLAY יקרים ביחס ל-100 ש"ח.
קובי

Hzur
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלכתוב הודעה בפורום על משהו שעשית בלי לשתף איך... הרי המטרה בקהילה היא לשתף לא?! וזה די ברור שעוד אנשים ירצו לחסוך... אז למה לא לפרסם ישר את הדרך ולקבל את התודות שמגיעות?? או שאולי זה אני...

בכל מקרה, הנה אתר שמוכר בקצת יותר מ-100 ש"ח את הסריאל לתוכן רוסי:
http://www.cjs-cdkeys.com/products/Call ... m-Key.html

יש שם גם סריאל לגירסא האנגלית שהוא יותר יקר.... אבל האתר אמין... אני באופן אישי עוד לא התנסיתי אבל ראיתי הרבה תגובות חיוביות על אנשים שכן הזמינו וגם חבר טוב שלי הזמין משם כבר מספר סריאלים... הכל עובד....

לגבי איך להפוך את המשחק לאנגלית - לא חקרתי את הנושא אבל ניחוש שלי שזה קשור להורדת המשחק ממקור כלשהו והעתקת קבצי התוכן באנגלית על גבי התוכן ברוסית... ככה הרשיון חוקי ואפשר לשחק און ליין בלי בעיה... והקבצים שהורדו חוקית ברוסית מוחלפים בקבצים שהושגו באנגלית...

עריכה:
לאחר חיפוש קצרצר... כמו שחשבתי... ניתן לקנות את הסריאל הרוסי ולהוריד באתר הטורנטים הקרוב לביתכם את הקבצים הדרושים להפוך את התוכן לאנגלית... אני ראיתי את זה בTL אבל אני בטוח שזה קיים גם בטראקרים הציבוריים...

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

החשש הגדול פה יותר מעניין הרוסית הוא הבאנים שעלולים לחטוף.
איך יתכן כזה הפרש במחיר גם אם מדובר באתר רוסי?
יש פה הפרש של 25$.
קובי

Hzur
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

nokobik כתב:החשש הגדול פה יותר מעניין הרוסית הוא הבאנים שעלולים לחטוף.
איך יתכן כזה הפרש במחיר גם אם מדובר באתר רוסי?
יש פה הפרש של 25$.
...
זה לא אתר רוסי... תיכנס לאתר ותראה בדיוק על מה מדובר... וזה לא אתר שמוכר פתאום רק את הגירסא הרוסית של המשחק. הם מוכרים עשרות משחקים ומתמחרים כל גירסא לפי המחיר עלות שלהם... כנראה שהגירסא ברוסית נמכרת מראש במחיר זול יותר מהמפיצה...
היוצרים של האתר אוסטרלים(למרות שהמלאי לא אצלם) למיטב זכרוני... בכל מקרה העיקרון של האתר זה שהם קונים כמויות גדולות ישירות מהמפיצות ובמדינות שהמחירים בהם זולים מאוד(מזרח אירופה וכאלה) ומספקים תמונה סרוקה של הסריאל של המשחק שמאפשר לבצע אקטיבציה שלו ולהוריד אותו בצורה חוקית מול סטים או כל שירות הורדות של חברה אחרת...
וזאת בדיוק הנקודה - אלה משחקים חוקיים ואמיתיים(ואפילו ישנה אפשרות לקבל עותק פיזי של המשחק למיטב זכרוני)....
שוב - אני מכיר את האתר בכלל מפורום אחר באנגלית(לפני כמה חודשים כבר) ויש שם המון חבר'ה מכל העולם שהזמינו ולא ראיתי תגובה אחת של מישהו שחסמו לו את הסריאל או משהו בסגנון... ואני גם מכיר מישהו שהזמין באופן אישי...
לי לא יצא להזמין משם כי אני משחק בעיקר בPS3 אבל אם הייתי רוצה לקנות סריאל ע"מ לשחק און-ליין זה בהחלט היה המקום שהייתי מזמין ממנו...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”