שליטה מרחוק \ תחנה
שלום..
אני מעוניין לשים מחשב נייח בסלון.
אבל חדר השינה רחוק מהמחשב. חשבתי על אפשורת (אם יש כזאת) לשרשר לחדר שינה תחנה.
כלומר מכשיר שיתחבר לי ברשת קוית ויהיו לו רק יציאות לעכבר, מקלדת, מסך USB ושפשוט תהיה לי משם שליטה מלאה על המחשב בסלון.
יש אצלנו בעבודה מכשיר כזה, שמתחבר ללאן של כל החברה אבל לא מתפקד כמו מחשב רגיל, הוא מאוד מוגבל באפשרויות שלו..
יש מכשיר שקיים לשרת את המטרה הזאת שלי ?
אני מעוניין לשים מחשב נייח בסלון.
אבל חדר השינה רחוק מהמחשב. חשבתי על אפשורת (אם יש כזאת) לשרשר לחדר שינה תחנה.
כלומר מכשיר שיתחבר לי ברשת קוית ויהיו לו רק יציאות לעכבר, מקלדת, מסך USB ושפשוט תהיה לי משם שליטה מלאה על המחשב בסלון.
יש אצלנו בעבודה מכשיר כזה, שמתחבר ללאן של כל החברה אבל לא מתפקד כמו מחשב רגיל, הוא מאוד מוגבל באפשרויות שלו..
יש מכשיר שקיים לשרת את המטרה הזאת שלי ?
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
שאלה: האם שני המחשבים מחוברים לראוטר או שיש אפשרות לשים כבל רשת נפרד בין המחשבים?
למה אני שואל? מכשיר KVM רגיל עולה הרבה יותר זול מאשר מכשיר KVM נשלט IP.
חוץ מזה אתה יכול לעשות זאת דרך תוכנת CLIENT (כמו PCANYWARE למשל)
למה אני שואל? מכשיר KVM רגיל עולה הרבה יותר זול מאשר מכשיר KVM נשלט IP.
חוץ מזה אתה יכול לעשות זאת דרך תוכנת CLIENT (כמו PCANYWARE למשל)
כנראה לא הייתי ברור
יש לי מחשב אחד, וכל העניין הוא שאני רוצה שזה ישאר ככה.
מחשב בסלון עם כל הציוד ההיקפי.
אני רוצה להוסיף לי רק KVM (אם זה מה שאני צריך) שאליו אני אחבר רק מסך מקלדת ועכבר...
לא מעוניין במחשב נוסף, לא כרגע.
*אם לא תהיה ברירה אני אוכל להוסיף כרטיס רשת למחשב ולהוציא אותו ישירות לKVM, במקום שיהיו מקושרים דרך הראוטר..
יש לי מחשב אחד, וכל העניין הוא שאני רוצה שזה ישאר ככה.
מחשב בסלון עם כל הציוד ההיקפי.
אני רוצה להוסיף לי רק KVM (אם זה מה שאני צריך) שאליו אני אחבר רק מסך מקלדת ועכבר...
לא מעוניין במחשב נוסף, לא כרגע.
*אם לא תהיה ברירה אני אוכל להוסיף כרטיס רשת למחשב ולהוציא אותו ישירות לKVM, במקום שיהיו מקושרים דרך הראוטר..
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
KVM לא יעזור לך. KVM מיועד כדי לחבר מספר מחשבים לסט אחד של מקלדת עכבר ומסך.
נראה לי שמה שיש לך בעבודה זה THIN CLIENT שהוא מחשב זעיר עם חומרה מינימליסטית (ללא HDD אפילו) המתחבר לTERMINAL SERVER שעושה את כל העיבוד.
גם זה לא יעזור לך.
הדבר היחיד שאני חושב עליו זה לקנות TABLET ולהתקין עליו תוכנת שליטה מרחוק. (זה נראה לי גם מגניב יותר ממסך ומקלדת שיהיו תקועים בחדר)
תצטרך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר.
נראה לי שמה שיש לך בעבודה זה THIN CLIENT שהוא מחשב זעיר עם חומרה מינימליסטית (ללא HDD אפילו) המתחבר לTERMINAL SERVER שעושה את כל העיבוד.
גם זה לא יעזור לך.
הדבר היחיד שאני חושב עליו זה לקנות TABLET ולהתקין עליו תוכנת שליטה מרחוק. (זה נראה לי גם מגניב יותר ממסך ומקלדת שיהיו תקועים בחדר)
תצטרך גם כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר.