לא מבין איך זה שרגע יש קליטה מעולה
לאחרונה יש בעיות קליטה גם אצלי. בעיקר בשעות הערב. במהלך היום הקליטה חלקה אך בערב, במידה ויש בעיות, הקליטה ממש גרועה עד לא קיימת בכלל. כפי שאתה מתאר, רגע יש קליטה ורגע אין. במיצג הגרפי של איכות הקליטה זה נראה כאילו הקליטה נדלקת ונכבית לסירוגין. כאשר אין קליטה בכלל (מקור שידור רמת גן אפיק 26) יש קליטה חלשה מאפיק 29 ירושלים אולם לא מספיק חזקה לצפייה.
יש לי השארה על-פיה כאשר יש תקלה לילית במשדרים - אין מי שיתקן אותה עד שעות הפעילות ביום למחרת.
יש לי השארה על-פיה כאשר יש תקלה לילית במשדרים - אין מי שיתקן אותה עד שעות הפעילות ביום למחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תופעה מוכרת.
בד"כ זה בגלל שאתה או לא בכיוון או שהקליטה גבולית ויש הפרעה כלשהי.
בד"כ זה בגלל שאתה או לא בכיוון או שהקליטה גבולית ויש הפרעה כלשהי.
זה נובע כתוצאה ממזג האויר, תמיד כאשר יש שרב (חום או יובש קיצוני) יש נפילות בקליטה של הDTT (זה קרה גם בשרבים הקודמים). הרשות השניה מודעת לזה והם אמרו לי שהם מתכוונים להוסיף עוד משדר לאיזור גוש דן בחודשים הקרובים, הם לא רצו להתחייב על מועד מדויק יותר.
אפשר לדבר איתם ולנסות לחלץ יותר מידע (להפתעתי הם ענו גם בשעות הערב המואחרות, בטלפון 9524*).
אפשר לדבר איתם ולנסות לחלץ יותר מידע (להפתעתי הם ענו גם בשעות הערב המואחרות, בטלפון 9524*).
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אצלך לדעתי גם קולטים שידורים מהירחasaf23 כתב:אצלי תמיד יש קליטה, כנראה שאני קרוב למשדר.
איפה שאין קליטה יש פתרון פשוט, התקנת צלחת....
הרשות מדברת על משדר חדש באזור גוש דן כבר כמה חודשים להערכתי הם יצטרכו להוסיף לפחות 2 משדרים חדשים אחד באזור השרון הדרומי (רמת השרון הרצליה רעננה כפר סבא הוד השרון) ואחד באזור ראשון חולון
אופצייה נוספת היא משדר חזק יותר מאזור ראש העין או פתח תקוה שיוכלו לשדר לכמה כיוונים ולסגור פערים בכיסוי.
בימים הקרובים אמור להתקיים כנס של הרשות השנייה ושם הם כנראה יחשפו את התוכניות שלהם ,אמורים גם לדבר על ההכנה לשידורי HD.