חיבור אודיו של קונסולה לרסיבר שאין לו כניסת hdmi

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
tnadav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתכוון לקנות מקרן Epson 8350
מה שמתוכנן זה שמידי פעם יבואו חברים עם הקונסולות שלהם שנוכל לשחק במקרן, הבעיה היא שאני רוצה לחבר את הקונסולה למקרן ב- hdmi אבל לרסיבר שלי אין כניסת hdmi אז צריך לפצל אותה לכניסת hdmi ו- spdif
ראיתי את זה-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16553

השאלה אם זה יעבוד, לדוגמא סיבה שזה לא יעבוד - הקונסולה תוציא ב- hdmi אודיו מהפורמטי אודיו החדשים, ככה שלא יהיה אפשר להעביר את זה דרך הכבל אודיו אופטי

למישהו יש נסיון עם זה?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

באיזה קונסולות מדובר?
אם זה פלייסטיישן או אקסבוקס סלים, כבר יש לו יציאת SPDIF אופטית. אם זה ווי, לא צריך יותר מזוג בננות RCA לסטריאו ואם זה אקסבוקס לא סלים אז יש כל מיני שיטות להוציא ממנו גם HDMI וגם SPDIF כשהכי יקרה עולה בערך כמו המכשיר שאליו קישרת, רק שמדובר באיזשהו מפצל רשמי של מיקרוסופט שמובטח לך שיעבוד כמו שצריך, ולא במשהו שקונים בדיל אקסטרים ומתבעסים אחר כך שהוא לא באמת עושה את מה שהוא אמור לעשות, ואם כן אז הוא עושה את זה בצורה גרועה.

tnadav פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

דווקא המכשיר הזה הומלץ לכל מיני חברי פורום ודווח שעובד טוב.
איזה שיטות יש בשביל להוציא spdif מ- hdmi באקסבוקס? ברוב המקרים זאת תהיה הקונסולה

בכל מקרה במצב הנוכחי זה יהיה הכי נוח להשתמש במוצר כמו שיש ב- dealextreme, אם אפשר בכל משחק להוציא סראונד בפורמט Dolby Digital או DTS אז אין סיבה שזה לא יעבוד, אני רק שואל אם זה המצב, שוב פעם, אפשרויות יותר זולות גם מעניינות

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”