סטנד למערכת......

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

לפני תחילת שיפוץ כללי לבית חדש שלי.

לא חושב שישארו לי כוחות להיתעסק עם בנייה עצמית של סטאנד למערכת.

איפה אפשר להשיג במחירים שפויים סטאנד............ או לגובה או נמוך ורוחבי. עדיין לא החלטתי ( עניין של תיכנון ועיצוב הדירה ).

הסטאנד יהיה עמוס לעייפה......סי די ....פטיפון......וידאו......מגבר.....אולי ממיר כבלים בקיצור לא חסר מה. אפשרות נוספת שגם פלאסמה 50" תעמוד עליו ( ולא על הקיר ). כך שהוא אמור להיות בנוי לתלפיות כמו שאומרים.

מקומות או כתובות שאפשר לראות ולהיתרשם.

רפי_א

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #2 

הסטאנד יהיה עמוס לעייפה......סי די ....פטיפון......וידאו......מגבר

וידאו??! 8O 8O 8O

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

מדוע שלא תשאל את עורכנו הנערץ, הוא עשה על זה פרוייקט שלם ובסוף יצא לו מזה גם מאמר. נדמה לי שגם למרטין היה רעיון ל DIY והוא עבד די קשה על תרשימים לפני כשנה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

ואולי בכל זאת........

שליחה #4 

מקום בר השגה לסטאנדים מוכנים או להזמנה...........בשלב זה לא רואה את עצמי מתעסק עם בנייה. לא שצריך דוקטורט אבל בכל זאת. כי אם זה יעשה ....זה לבטח יעשה טוב ולא חאפרי.אז אני מעדיף לקנות משהו כלבבי.עסוק מעל לראש בשיפוץ דירה ואין לי זמן להיתעסק עם עוד ריצות.

מישהו אמר וידאו ? ? ? ? ? ? כן וידאו. אומנם לכאורה מכשיר שהוא אאוט.........אבל יש לי אוסף לא קטן של קלטות אם אוסף משפחתי או מוזיקה..........וזה עדיין לא עבר לגילגול דיגיטלי. מעבר לזה..........זו מדיה שאני אוהב מאוד ואמינה מאוד. הכוונה למדיה המגנטית. אז היא עדיין תלווה אותי ככל שתוכל.

רפי_א

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

מנסיון, ההיצע בארץ של סטנדים מוכנים עלוב, וספק אם תמצא משהו שמתאים לך בדיוק.

אבל זה לא אומר שאתה צריך לבנות אותו לבד. כמעט כל נגר ישמח לבנות לך את הסטנד שמתאים בדיוק לך. אתה רק צריך לשרטט את סטנד החלומות שלך והוא יעשה את השאר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: ואולי בכל זאת........

שליחה #6 

רפי_א כתב:מקום בר השגה לסטאנדים מוכנים או להזמנה...........בשלב זה לא רואה את עצמי מתעסק עם בנייה. לא שצריך דוקטורט אבל בכל זאת. כי אם זה יעשה ....זה לבטח יעשה טוב ולא חאפרי.אז אני מעדיף לקנות משהו כלבבי.עסוק מעל לראש בשיפוץ דירה ואין לי זמן להיתעסק עם עוד ריצות.

מישהו אמר וידאו ? ? ? ? ? ? כן וידאו. אומנם לכאורה מכשיר שהוא אאוט.........אבל יש לי אוסף לא קטן של קלטות אם אוסף משפחתי או מוזיקה..........וזה עדיין לא עבר לגילגול דיגיטלי. מעבר לזה..........זו מדיה שאני אוהב מאוד ואמינה מאוד. הכוונה למדיה המגנטית. אז היא עדיין תלווה אותי ככל שתוכל.

רפי_א
...
(Y)
כדאי לך אולי לבדוק גם אצל נגר פרטי. את התוכנית על הנייר תוכל לעשות לבד בדיוק לפי מידות החדר, ומספר, מיקום ומידות המכשירים.
כך ההתאמה לצרכיך תהיה מקסימלית, גם מבחינה ויזואלית (בחירת חומרים). לא תצטרך ללכת על רהיט מוכן שלעתים מהווה פשרה תכנונית/ עיצובית.
נכון שנגר עשוי להיות בסופו של דבר האפשרות היקרה יותר - אך היות ומדובר ברהיט שככל הנראה ישרת אותך למשך שנים רבות - בהחלט שווה את ההשקעה.
כך גם תיחסך ממך ההתעסקות עם הבנייה העצמית, מעבר לשלב התכנון...

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

Re: ואולי בכל זאת........

שליחה #7 

רפי_א כתב:

רפי_א
...
מסכים

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

תודה תודה......

שליחה #8 

לכל המייעצים.

זה העניין שלמיטב ידיעתי ההיצע של סטאנדים מוכנים שנימצאים במלאי להיתרשם קטן. לכן שאלתי אם מישהו מכיר בכל זאת מקום יוצא מהכלל בעניין.

ואכן אופציית הנגר שידועה לי...........כנראה תהיה האופציה שתצא אל הפועל.

ואגב אפרופו עץ ונגרות.....מישהו ממליץ על סוג עץ כזה או אחר........מבחינת חוזק...מחיר.....וגם יופי ????

רפי_א

Lee
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

תקרא את השירשור הזה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 472#920472

הבחור הרים פרוייקט שידה מדהים.

יכול לתת לך השראה/ רעיונות, והכוונה לבעלי מקצוע.

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו

תודה על העזרה........

שליחה #10 

LEE...........יופי של לינק שלחת.

תודה גדולה. אנסה ליצור איתו קשר. בהחלט עשה עבודה ניפלאה ומושקעת. ואכן שידת סטריאו שהיא למעשה רהיט מקסים.

רפי_א

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”