שאלה בקשר לפגיעה באיכות הרמקול/קול
שלום רציתי לדעת אם המקרים הבאים עלולים לפגוע ברמקול/ים,אם שאני מפעיל את הרמקול מתנגנת מוזיקה בעוצמה גבוהה{כלומר הפעלתי תשיר על עוצמה גבוהה ולאחר מכן תרמקול ...}האם זה יכול להרוס באיזושהי צורה ?
והאם שמיעה של קבצים באיכות מאד נמוכה עלולים לפגוע ברמקול?
תודה לעוזרים
והאם שמיעה של קבצים באיכות מאד נמוכה עלולים לפגוע ברמקול?
תודה לעוזרים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך רמקולים מוגברים שאתה מפעיל אותם אחרי הפעלת השיר?
או שאתה מפעיל את המגבר אחרי שהפעלת את השיר ועוצמת המגבר גבוהה ברגע ההפעלה?
לא משנה מה, ככה או ככה יש פיק (PEAK) עם ריבוי תדרים שיכול עם הזמן להרוס גם את הרמקול וגם את המגבר.
תתחיל מנמוך ותגביר לעוצמה הרצויה.
או שאתה מפעיל את המגבר אחרי שהפעלת את השיר ועוצמת המגבר גבוהה ברגע ההפעלה?
לא משנה מה, ככה או ככה יש פיק (PEAK) עם ריבוי תדרים שיכול עם הזמן להרוס גם את הרמקול וגם את המגבר.
תתחיל מנמוך ותגביר לעוצמה הרצויה.
...
הרמקולים הם Z5500 והם חדשים ומה שקרה זה שראיתי סרט והווליום היה מאד נמוך אז הייתי צריך להגביה הרבה ואחר כך כיביתי תרמקולים{שהווליום מעל לחצי}.
לאחר מכן הפעלתי שיר מהאמצע שלו ואז הפעלתי תרמקולים {שהם מכוונים לקצת מעל לחצי שזה חזק מאד בZ5500 אבל מהעוצמה הגבוהה מאד ישר הנמכתי}] אז רק רציתי לדעת אם יכולה להיות איזשהי פגיעה ברמקולים {דרך אגב במקרה הפעלתי שיר חדש והוא היה באיכות נמוכה וצורם}למרות שנראה לי שלא אבל להיות בטוח...
*לפי מה שהבנתי הרמקולים של היום מוגנים בצורה כזאת או אחרת בכך שלא ישר אם ההדלקה הרמקול עובד אלא אחרי 1-2שניות,אם זה קשור איכשהו
תודה
לאחר מכן הפעלתי שיר מהאמצע שלו ואז הפעלתי תרמקולים {שהם מכוונים לקצת מעל לחצי שזה חזק מאד בZ5500 אבל מהעוצמה הגבוהה מאד ישר הנמכתי}] אז רק רציתי לדעת אם יכולה להיות איזשהי פגיעה ברמקולים {דרך אגב במקרה הפעלתי שיר חדש והוא היה באיכות נמוכה וצורם}למרות שנראה לי שלא אבל להיות בטוח...
*לפי מה שהבנתי הרמקולים של היום מוגנים בצורה כזאת או אחרת בכך שלא ישר אם ההדלקה הרמקול עובד אלא אחרי 1-2שניות,אם זה קשור איכשהו
תודה