La Pavoni Professional

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
scoop9 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

מישהו מכיר את המכונה?
מחפש המלצה?... השוואה מול הסילביה.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #2 

השוואה לסילביה? בלתי אפשרי... כמו להשוות 205GTI ליפנית אוטומטית 1.6.

ה La Pavoni היא מכונה ידנית במלוא מובן המילה. בלי כל מיני עזרי חליטה, היד שלך קובעת את התוצאה ולא פשוט להשתלט עליה. רבים מנסים עד שמצליחים ולא תוכל לשכנע אותם לוותר על ידנית שכזו, רבים יותר מתייאשים בדרך.

הסילביה היא מכונה "חצי-אוטומטית" טובה מאוד. כנראה הטובה ביותר עד טווח המחירים שלה. האספרסו שלה יהיה מעולה, כמעט כמו של מכונות מהרמה הגבוהה ביותר.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #3 

זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

scoop9 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #4 

תודה

גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #5 

האמת יש לי מכונה כזו ,ואיין בעיה להוציא איתה אספסו מצויין אחריי למידה קצרה, הקצפת החלב שלה מעולה ומהירה. כך שאים אתה בעניין של הפוך אתה ממש תהנה מימנה, מה שכן הרבה כוסות כולל הקצפה לא תצליח לקבל מימנה , משהוא כמו 3 כוסות של אספרסו + הקצפה , או 5-6 כוסות של אספרסו קצר , חימום מיכל נוסף יקח משהוא כמו 5 דקות, לא ליפני שתיצתרך להוציא את יתרת האדים מהמיכל ליפני פתיחת הפקק כמובן.

אני מוכרך לומר לך שלמכונה הזו יש המון אופי, יופי , ותיפעול שאני מוצא אותו כמהנה , למרות זאת היא עלולה להיות קשה לתיפעול ליפעמים לשאר בניי הביית .

מה שכן הייתי מחפש מכונה כזו משומשת בסכום שלא יעלה על 1400 ש"ח , במחיר כזה קשה לי להאמין שתימצא משהוא יותר מהנה , על חדשה כל מערכת השיכולים כמובן יכולה להישתנות (מעל 3000 ש"ח) - ראיתי 2 או 3 מכונות כאלה ביד 2 .

מטחנה תיצתרך כניראה בכול מיקרה, כך שבסכום שנקבתי אני בטוח שלא תיתאכזב. (המכונה הזו מחייבת מטחנה צמודה.)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”