מדריך משתמש מלא ל פלסמה LG PJ350
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היי אנשים טובים עולי אתם יכולים לעזור, דיברתי עם תמיכה של LG ושל ח"י,
ביקשתי מהם לשלוח לי מדריך משתמש מלא (אותו אחד שבה בדיסק עם המסך) אבל
מודפס, ח"י הסכימו לשלוח לי אך בפועל מה שקיבלתי בדואר זאת אותה חוברת מסכנה של
20 דפים, תהיתי למי עוד ניתן לפנות? פניתי כמה פעמים ל ח"י והם אומים שהדיסק הוא
תחליף לחוברת המלאה ושאין להם מודפס, פשוט לא נוח לי לקראו את מדריך המשתמש ממסך מחשב
ואני רוצה אותו מודפס ,מצד שני אני יכול להדפיס לבד ..אבל חבל על הצבע ...עזרה?
*ונגיד ולא היה לא מחשב חח?
*עולי ליבואן מקביל אני יוכל למצוע ?
תחליף לחוברת המלאה ושאין להם מודפס, פשוט לא נוח לי לקראו את מדריך המשתמש ממסך מחשב
*עולי ליבואן מקביל אני יוכל למצוע ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
איזה חוברת צריך למסך טלויזיה . 20 עמודים זה יותר מידי .denis29 כתב:היי אנשים טובים עולי אתם יכולים לעזור, דיברתי עם תמיכה של LG ושל ח"י,
*עולי ליבואן מקביל אני יוכל למצוע ?...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
denis29
- חבר ותיק

לא בדיוק , מה שמגיע בדיסק זה 112 עמודים שמכסות כל פונקציה וכו'. אבל שוב פשוט לא נוח לי לקרוא אותו ממסך מחשב .
עם לא ימצה פתרון אז ילך לאופיס דיפו שידפיסו לי חח
עם לא ימצה פתרון אז ילך לאופיס דיפו שידפיסו לי חח
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

לא ראתי פה הרבה התעניינות בפלסמות של LG, אבל היה פה אחד קנה PK550 לא מזמן,
בכל מקרה אני מורצה מ שידורי HD מעוד, אך היא עוד לא עברה כיול ויתפנה לי זמן לזה בסופש,
כרגה על מצב cinema והפעלתי הרצה עם שטיפה לבנה ל 20 שעות. מה שכן אני לא בטוח עד כמה אני מרוצה משידורי SD,
מתיחה היא עושה מעוד יפה ל שידורי 4:3 עם זה אני לא מתכווכך, אבל לא ראיתי פלסמות של סמסונג או פנסוניק עם SD בחנויות לפחות,
ובכל חנות הפלסמות היו תלויות לרוב במקומות קרובות ל כניסה...ומכל עניין ההשתקפות היה די בעייתי לבחור ,הלכתי עליה כי
בחו"ל היו המלצות די טובות וגם כי היא מיוחדת מבחינת עיצוב שזה גם היה לי חשוב, בכל מקרה צריך לקחת לפחות חודש כדי שיוכל לתת
תגובה סופית
, אבל ב HD ומצב cinema רואים מעולה ,במיוחד נשינל ג'יגרפיק ב HD,
אני רק יגיד לך ככה, עם עניין ה SD חשוב לך, קנה פנסוניק, גם כי הם יותר וותיקים בשוק ויש להם יותר ידע בנושא פלסמות.
איזה תכנים אתה הולך לראות בה ?
PS, לגבי השתקפות, לנו יש תאורה רגיל ולא פלוריסנטים, והיינו עם CRT 29 כמה שנים ככה שלא ממש מפריע שיש השתקפות, אבל אנחנו נוהגים לצפות בערב ועוד לא היה לי זמן לבדוק אותה באור יום
http://www.hometheater.co.il/vt126935.L ... 7%9C%D7%99
בכל מקרה אני מורצה מ שידורי HD מעוד, אך היא עוד לא עברה כיול ויתפנה לי זמן לזה בסופש,
כרגה על מצב cinema והפעלתי הרצה עם שטיפה לבנה ל 20 שעות. מה שכן אני לא בטוח עד כמה אני מרוצה משידורי SD,
מתיחה היא עושה מעוד יפה ל שידורי 4:3 עם זה אני לא מתכווכך, אבל לא ראיתי פלסמות של סמסונג או פנסוניק עם SD בחנויות לפחות,
ובכל חנות הפלסמות היו תלויות לרוב במקומות קרובות ל כניסה...ומכל עניין ההשתקפות היה די בעייתי לבחור ,הלכתי עליה כי
בחו"ל היו המלצות די טובות וגם כי היא מיוחדת מבחינת עיצוב שזה גם היה לי חשוב, בכל מקרה צריך לקחת לפחות חודש כדי שיוכל לתת
תגובה סופית
אני רק יגיד לך ככה, עם עניין ה SD חשוב לך, קנה פנסוניק, גם כי הם יותר וותיקים בשוק ויש להם יותר ידע בנושא פלסמות.
PS, לגבי השתקפות, לנו יש תאורה רגיל ולא פלוריסנטים, והיינו עם CRT 29 כמה שנים ככה שלא ממש מפריע שיש השתקפות, אבל אנחנו נוהגים לצפות בערב ועוד לא היה לי זמן לבדוק אותה באור יום
http://www.hometheater.co.il/vt126935.L ... 7%9C%D7%99
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
טוב - הזמנתי את אותו דגם, לאחר שימוש שלי יומיים, שידורי HD רואים מעולה ואין ספק שעיצוב מדהים.denis29 כתב:לא ראתי פה הרבה התעניינות בפלסמות של LG, אבל היה פה אחד קנה PK550 לא מזמן,
תגובה סופית, אבל ב HD ומצב cinema רואים מעולה ,במיוחד נשינל ג'יגרפיק ב HD,
http://www.hometheater.co.il/vt126935.L ... 7%9C%D7%99...
גם אצלי שידורי SD (יש לי ממיר HD של הוט) לא מספקים אותי, אני שואל את עצמי אם הבעיה נעוצה בכך שאני משתמש בכבל HDMI של הוט ואולי רכישה של כבל באיכות טובה יותר ישפר את הנ"ל ?
-
denis29
- חבר ותיק

כבל HDMI לא יכול לשפר את האיכות ,אין הבדל בין כבל של 50 לכבל של 200. (למרות שלא ניסיתי את הכבל שי יס, הוא נראה דקיק כזה ביחס למה שקניתי עם המסך, ככה שיש מצב זה ישפר משהוא)
כי זה סיגנל דיגיטאלי, אבל אני יתן לך כמה טיפים:
קודם כל תגדיר את המסך ל מצב cinema ,זה מראה פחות א הבעיות בטכני SD ובכלל יותר נעה לעין
.
ולגבי ממיר אממ כשה לי לעזור כי יש לי יס, אבל תבדוק עם יש מצב AUTO שבעצם בוחר לבד בין 576I
לבין 1080I בהתאם לערוץ. ניסיתי כמה שילובים אבל בסופו של דבר אני רואה שמעבד של המסך עושה עבודה טובה יותר ב UPSCALE
של 576I ,מאשר הגדרה של ממיר ל 720P (מרחוק נראה עולי יותר חד, אבל בסופו של דבר זה רק מוסיף הפרעות, המסך עושה את התמונה יותר חלקה)
וכמוון תכבה אופציות כגון : צבע דינמי, והפחתת רעשים ,בסופו של דבר תכוון איך שנוח לך ונראה טוב.
PS, על תתפלה עם תראה סרט באיכות SD ממחשב והוא יראה טוב יותר ,הבעיה היא בדחיסה של יס והוט ובעצם זה אפילו לא מתקרב ל 576I ונראה פחות טוב, אבל תהיה בטוח ש LCD באותו גודל ,גם עם HDR זה יראה לך הרבה יותר גרוע, LCD טובים לגדלים קטנים, פלסמות לגדולים
כי זה סיגנל דיגיטאלי, אבל אני יתן לך כמה טיפים:
קודם כל תגדיר את המסך ל מצב cinema ,זה מראה פחות א הבעיות בטכני SD ובכלל יותר נעה לעין
ולגבי ממיר אממ כשה לי לעזור כי יש לי יס, אבל תבדוק עם יש מצב AUTO שבעצם בוחר לבד בין 576I
לבין 1080I בהתאם לערוץ. ניסיתי כמה שילובים אבל בסופו של דבר אני רואה שמעבד של המסך עושה עבודה טובה יותר ב UPSCALE
של 576I ,מאשר הגדרה של ממיר ל 720P (מרחוק נראה עולי יותר חד, אבל בסופו של דבר זה רק מוסיף הפרעות, המסך עושה את התמונה יותר חלקה)
וכמוון תכבה אופציות כגון : צבע דינמי, והפחתת רעשים ,בסופו של דבר תכוון איך שנוח לך ונראה טוב.
PS, על תתפלה עם תראה סרט באיכות SD ממחשב והוא יראה טוב יותר ,הבעיה היא בדחיסה של יס והוט ובעצם זה אפילו לא מתקרב ל 576I ונראה פחות טוב, אבל תהיה בטוח ש LCD באותו גודל ,גם עם HDR זה יראה לך הרבה יותר גרוע, LCD טובים לגדלים קטנים, פלסמות לגדולים
-
denis29
- חבר ותיק

כן:
menu
option
ISM Method ,
אחת מן האפשרויות שם מציגה מסך לבן
*חייבר מקור מחבובר לאחת הכניסות ושהיה דלוק ,כ 20 שעות מספיק לדעתי
PS, עם יש לך MAXHD, תגיב לי לגבי איכות SD, עולי יש לך איזה טיפים להגדרות טובות.
menu
option
ISM Method ,
אחת מן האפשרויות שם מציגה מסך לבן
*חייבר מקור מחבובר לאחת הכניסות ושהיה דלוק ,כ 20 שעות מספיק לדעתי
PS, עם יש לך MAXHD, תגיב לי לגבי איכות SD, עולי יש לך איזה טיפים להגדרות טובות.
לגבי הSD :
בYES המליצו להציב אב ההגדרות לHD על: 720p .
לדעתי זה קצת מקלקל את החדות של המלל הכתוב בתפריטי הממיר .
כאשר שמתי על 1080, היה יותר טוב.
אני על CINIMA, וכרגע עם: contrast נמוך - 40, עם sharpness + brithness נמוכים (40),
לגבי איכות השידורים: אין אחידות באיכות השידורים.
הכל תלוי הערוץ, ובסוג התמונה שמשודרת. ספורט וטבע לרוב רואים יותר טוב מסרט או שידור אולפן.
לדעתי גם לא כדאי ממש להתאמץ על השוליים.
סה"כ ממליץ בחום על המסך.
רן
בYES המליצו להציב אב ההגדרות לHD על: 720p .
לדעתי זה קצת מקלקל את החדות של המלל הכתוב בתפריטי הממיר .
כאשר שמתי על 1080, היה יותר טוב.
אני על CINIMA, וכרגע עם: contrast נמוך - 40, עם sharpness + brithness נמוכים (40),
לגבי איכות השידורים: אין אחידות באיכות השידורים.
הכל תלוי הערוץ, ובסוג התמונה שמשודרת. ספורט וטבע לרוב רואים יותר טוב מסרט או שידור אולפן.
לדעתי גם לא כדאי ממש להתאמץ על השוליים.
סה"כ ממליץ בחום על המסך.
רן
-
denis29
- חבר ותיק

סבבה, תמשיכו להגיב , עם יש פה למישהוא הגדרות מומלצות שעובודת טוב על כל התכנים אני ישמח..
עם כי לא נראה לי שקיימים כאלו. מישהוא פה אוהב בכלל את המצב הסטנדרטי? אני מחפש פשרה
שתתן לי תמונה בהירה בלי לפגוע יותר מידי באיכות ולא תעייף את העיניים ..משהוא בין מצב סינמה ל סטנדרטי .
אני לא אומר שמצב סינמה לא טוב ,הוא מעולה ונעים לעין אך לטעמי חשוך מידי .
עם כי לא נראה לי שקיימים כאלו. מישהוא פה אוהב בכלל את המצב הסטנדרטי? אני מחפש פשרה
שתתן לי תמונה בהירה בלי לפגוע יותר מידי באיכות ולא תעייף את העיניים ..משהוא בין מצב סינמה ל סטנדרטי .
אני לא אומר שמצב סינמה לא טוב ,הוא מעולה ונעים לעין אך לטעמי חשוך מידי .