מרחק צפייה של 2 מטר מה עדיף 32" או 37"?
הפחד שלי הוא שזה יאמץ את העניים או במילים אחרות לא יהיה נוח לצפייה
יש לכם המלצה על LCD 37" לסלון תקציב עד 4000 בשביל צפייה בשידורי הכבלים וסרטים בUSB
חשבתי על הLG 37LDB530 מישהו ממליץ?
זה דחוף זה מתנה מוקדמת ליומולדת
תודה רבה
יש לכם המלצה על LCD 37" לסלון תקציב עד 4000 בשביל צפייה בשידורי הכבלים וסרטים בUSB
חשבתי על הLG 37LDB530 מישהו ממליץ?
זה דחוף זה מתנה מוקדמת ליומולדת
תודה רבה
אופס, זו בכלל גברת ולא אדון...braun כתב:תודה רבה לכולם
השאלה היחידה שמעניינת אותי זה בנוגע למסך של LG 37LD460 שאני עומדת לקנות היום
אתם ממליצים או שיש משהו יותר טוב (עם חיבור USB קורא סרטים)
כי בתקציב שיש לי 37 הכי תתאים.....
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
את מתכוונת להשתמש בטלוויזיה גם לעבודה עם מחשב? אם לא, אז פלזמה 42 תעלה סכום דומה (אפילו קצת פחות) ותתן גם מסך גדול יותר וגם איכות צפיה טובה יותר מ-LCD 37, במיוחד בשידורים רגילים.
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 989=190050
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... 989=190050
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
אצלי סרטי DVD (SD) על מסך 50 ממרחק 2.8 מטר נראים מצויין, וסדרות ב-SD (אלה של ה-350 מ"ב לפרק) נראות בסדר גמור. כמובן שמדובר על מסך פלזמה ולא LCD, כך שאולי כאן טמון ההבדל.nir11 כתב:תמונת SD על כל מסך שגדול מ 32 - תהיה זוועתית. מנסיון....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חד משמעית, מינימום 37" ממרחק 2 מטר.
40 או 42 יהיה עוד יותר טוב.
40 או 42 יהיה עוד יותר טוב.
זו הצהרה קצת כוללנית וחד משמעית.nir11 כתב:תמונת SD על כל מסך שגדול מ 32 - תהיה זוועתית. מנסיון.
רכשתי לפני כשבועיים מסך 32 למרחק צפיה כזה, ואני מודה לאל שלא שמעתי לעצות האלה של לשים מסכי ענק....
כמובן שזה תלוי אם LCD או פלאזמה, של איזו חברה, איזה דגם ואפילו באיזה סוג ממיר וחיבורים/ כבלים משתמשים.
אצלי על פלאזמה פנאסוניק ''42 בחיבור לממיר HOT HD, עם כבל HDMI , שידורי SD נראים לרוב מצוין (תלוי גם בערוץ - ישנם ערוצים בהם האיכות טובה יותר, וכאלה בהם האיכות פחות טובה).
כל אחד עם ה"אצלי" שלו.
"אצלם" זאת אומרת אצל כל מי שקנה מסך גדול מדי ורואה יס או HOT כל הזמן - רואים על הפנים, וזה נכון לכל מי שביקרתי אצלו, ואלה לא מעט.
המהדרין גם מותחים את התמונה כמובן, ואז זה פשוט קטסטרופלי.
כששואלים כל אחד מאותם אנשים, הוא יגיד "אצלי" רואים "פיצוץ".
יען כי קנה מסך יקר, והתבאס בטרוף.
או בעברית - דיסונסס קוגנטבי.
תכניסו לכם כבר למוח, מסך עם הפרדה טבעית של 1080 קווים, פשוט לא יכול להראות כמו שצריך תמונה של 480 קווים.
עיבוד התמונה דורש כח חישוב שלא קיים בשום מסך.
עוד משהו, משום מה האינפלציית אינצים האלה ממש לא תופסת על מסכי מחשב.
ב-ו-ד-ד-י-ם האנשים שישימו מסך 32 אינץ ענק במרחק של 70 סנטימטר.
ואפילו עוד משהו - מהי ההמלצה הגורפת למסכי מחשב, לגבי רזולוציה? לקנפג בכרטיס המסך את הרזולוציה הטבעית של המסך! כל דבר אחר נראה זוועה.
מדוע כל זה לא חדר למסכי הטלוויזה? אין לי מושג.
ברור לי שיש כח אחד שדוחף חזק למסכים גדולים, וברור מי הכח הזה.
למה החברים פה טוענים בלהט בעד גדלים מוגזמים? לא יודע. אני יכול להבין את זה לגבי HD, לא לגבי SD.
אגב, בפלזמות המצב באמת טוב יותר. הן יותר סלחניות.
יש עוד כל מני מנטרות מגוחכתות שאני רואה פה מדי פעם, כמו " במרחב הזה לא תוכל להבדיל בין 1080P ל720P, אבל על כך בפעם אחרת.
"אצלם" זאת אומרת אצל כל מי שקנה מסך גדול מדי ורואה יס או HOT כל הזמן - רואים על הפנים, וזה נכון לכל מי שביקרתי אצלו, ואלה לא מעט.
המהדרין גם מותחים את התמונה כמובן, ואז זה פשוט קטסטרופלי.
כששואלים כל אחד מאותם אנשים, הוא יגיד "אצלי" רואים "פיצוץ".
יען כי קנה מסך יקר, והתבאס בטרוף.
או בעברית - דיסונסס קוגנטבי.
תכניסו לכם כבר למוח, מסך עם הפרדה טבעית של 1080 קווים, פשוט לא יכול להראות כמו שצריך תמונה של 480 קווים.
עיבוד התמונה דורש כח חישוב שלא קיים בשום מסך.
עוד משהו, משום מה האינפלציית אינצים האלה ממש לא תופסת על מסכי מחשב.
ב-ו-ד-ד-י-ם האנשים שישימו מסך 32 אינץ ענק במרחק של 70 סנטימטר.
ואפילו עוד משהו - מהי ההמלצה הגורפת למסכי מחשב, לגבי רזולוציה? לקנפג בכרטיס המסך את הרזולוציה הטבעית של המסך! כל דבר אחר נראה זוועה.
מדוע כל זה לא חדר למסכי הטלוויזה? אין לי מושג.
ברור לי שיש כח אחד שדוחף חזק למסכים גדולים, וברור מי הכח הזה.
למה החברים פה טוענים בלהט בעד גדלים מוגזמים? לא יודע. אני יכול להבין את זה לגבי HD, לא לגבי SD.
אגב, בפלזמות המצב באמת טוב יותר. הן יותר סלחניות.
יש עוד כל מני מנטרות מגוחכתות שאני רואה פה מדי פעם, כמו " במרחב הזה לא תוכל להבדיל בין 1080P ל720P, אבל על כך בפעם אחרת.