החלטתי כמעט לחלוטין שאני רוצה ללכת עם ההרגשה שלי (לפני שחבר שלי בילבל אותי עם הS1) ולקנות את הC200 של פופקורן.
קראתי הרבה שרשורים בנושא אבל ישנם עדיין כמה דברים שנשארו לי פתוחים,
אני מצטער אם אלו שאלות שהועלו כאן, ייקח לי זמן להכיר את העולם החדש הזה על בוריו :
1. רשמו כאן שרצוי לפרמט הארד דיסק קשיח חדש לNTFS טרם הכנסתו אל הC-200, נניח שזה סגור ושמתי את ההארד דיסק בתוך הסטרימר, אם יש לי סרטים על הארד דיסק חיצוני של WD שמחובר בUSB2.0 למחשב, האם אני יכול לחבר אותו ישירות אל הסטרימר ולבצע העתקה של כל התכנים אם שמא עלי לחבר למחשב קודם ולהעביר בחיבור מהמחשב ?
2. קראתי גם שאחרי עניין הNTFS יש להתקין דרך הפופקורן את הNMT SERVERS או משהוא כזה, זה קורה לפני או אחרי שאני מעביר את הסרטים לשם ?
3. קראתי והידפסתי לי את המאמר על הYAMJ מהפורום, אבל, נגיד והיצלחתי לעבוד לפי ההוראות ולבצע את מה שרשום שם (אני בספק אבל זה סתם עניין של ביטחון עצמי), האם הכל יעבוד לי פיקס גם אם לאחר סיום ההתקנה של זה הסטרימר לא יהיה מחובר לאף רשת, משמע, האם אראה את הJB כמו שצריך עם הפרטים והכל? זה נשמר על הHD ?
(אני פשוט מתכוון לרכוש מאתר פופקורן את הכרטיס רשת הפנימי שלהם ואת עיינית הIR ולשלוח במשלוח אחד לארץ... אז לפחות בהתחלה הC200 יהיה ללא רשת)
4. מה לעשות קודם, לעדכן קושחה ? או להעביר סרטים? והאם ניתן להתקין קושחה חדשה דרך DOK (אני מניח שכן) ?
לינקים להסברים העונים על זה יהיו בסדר.. אם אין לכם לעוד אחד חדש בפעם ה300 ..
תומר.