שאלות שלא מצאתי עליהן תשובה ברורה - לגבי C-200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Mudman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

החלטתי כמעט לחלוטין שאני רוצה ללכת עם ההרגשה שלי (לפני שחבר שלי בילבל אותי עם הS1) ולקנות את הC200 של פופקורן.

קראתי הרבה שרשורים בנושא אבל ישנם עדיין כמה דברים שנשארו לי פתוחים,
אני מצטער אם אלו שאלות שהועלו כאן, ייקח לי זמן להכיר את העולם החדש הזה על בוריו : :roll:

1. רשמו כאן שרצוי לפרמט הארד דיסק קשיח חדש לNTFS טרם הכנסתו אל הC-200, נניח שזה סגור ושמתי את ההארד דיסק בתוך הסטרימר, אם יש לי סרטים על הארד דיסק חיצוני של WD שמחובר בUSB2.0 למחשב, האם אני יכול לחבר אותו ישירות אל הסטרימר ולבצע העתקה של כל התכנים אם שמא עלי לחבר למחשב קודם ולהעביר בחיבור מהמחשב ?

2. קראתי גם שאחרי עניין הNTFS יש להתקין דרך הפופקורן את הNMT SERVERS או משהוא כזה, זה קורה לפני או אחרי שאני מעביר את הסרטים לשם ?

3. קראתי והידפסתי לי את המאמר על הYAMJ מהפורום, אבל, נגיד והיצלחתי לעבוד לפי ההוראות ולבצע את מה שרשום שם (אני בספק אבל זה סתם עניין של ביטחון עצמי), האם הכל יעבוד לי פיקס גם אם לאחר סיום ההתקנה של זה הסטרימר לא יהיה מחובר לאף רשת, משמע, האם אראה את הJB כמו שצריך עם הפרטים והכל? זה נשמר על הHD ?
(אני פשוט מתכוון לרכוש מאתר פופקורן את הכרטיס רשת הפנימי שלהם ואת עיינית הIR ולשלוח במשלוח אחד לארץ... אז לפחות בהתחלה הC200 יהיה ללא רשת)

4. מה לעשות קודם, לעדכן קושחה ? או להעביר סרטים? והאם ניתן להתקין קושחה חדשה דרך DOK (אני מניח שכן) ?

לינקים להסברים העונים על זה יהיו בסדר.. אם אין לכם לעוד אחד חדש בפעם ה300 .. :wink:

תומר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

1. אין שום בעיה, אתה יכול לחבר דיסק חיצוני או DOK ולהעביר/להעתיק תוכן אל הפופקורן או ממנו, ללא שום בעיה, גם עם הדיסק הפנימי מפורמט ל-NTFS וגם אם הוא מפורמט ל-EXT3 (עם ה-NMT APPS מותקנים עליו).

כמובן שאתה גם יכול ליצור שיתופים ולהעביר תוכן דרך הרשת ישירות מהמחשב, גם כשהפופקורן כבוי (בסטנד ביי), אתה תראה את הדיסק של הפופקורן על המחשב ותוכל להעביר/להעתיק קבצים בשני הכיוונים.

2. זה מתקשר ישירות לשאלה הראשונה שלך, כמובן שאם החלטת להתקין את ה-NMT APPS על המכשיר, המכשיר יבצע פרמוט למערכת קבצים מסוג EXT3, לכן קודם כל מבצעים את הפרמוט והתקנת חבילת השרתים ורק לאחר מכן מעבירים תכנים למכשיר (יהיו לך כבר תיקיות מוכנות שאליהן תוכל להעביר תוכן, כמובן שתוכל לפתוח תת תיקיות כרצונך).

3. ב-YAMJ הסריקה מתבצעת דרך המחשב וניתן לעבוד עם הקובץ שנוצר גם כשהמכשיר לא מחובר לרשת, השאלה איך תסרוק את הנתיב של הדיסק הפנימי, רצוי שיהיה פיתרון זמני של כבל רשת חיצוני, עד לקבלת הכרטיס האלחוטי. בכל מקרה, אחד ממומחי ה-YAMJ יוכל לענות לך, אני עובד עם JB אחר...

(i) עדכון חם, היום שוחררה הקושחה החדשה שמכילה JB מובנה עצמאי ותוכל לעבוד גם איתו (כמובן שגם זמן רב קיים JB פנימי עצמאי שניתן להתקנה בנפרד, אך החדש אמור להיות טוב משמעותית):

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=765

4. אין בעיה לעדכן קושחה דרך ה-DOK (יש לך הסבר בקישור למטה), עדיף לעדכן לקושחה העדכנית ביותר עם קבלת המכשיר, אך זה לא משנה לגבי העברת התוכן, מה שרלוונטי לך נאמר בסעיפים 1 ו-2.

פה יש לך עוד הסברים וקישורים שיעזרו לך:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 83#1119783

Mudman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

המון תודה על התשובות המהירות והמדוייקות,
ברגע שאביא את המכשיר ואתין אותו כראוי ,אחזור לדווח.

עזרת לי מאוד.
Denon AVR-3805 -=- Pioneer DV-LX50 -=- Klipsch RF-5 -=- Klipsch RC-62 -=- Klipsch RB-81 -=- Panasonic TH-P42V20 -=- Sony Playstation 3 -=- Popcorn Hour A-210

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”