מה עליי לעשות-לבטים בנוגע לפטיפון ישן
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אז כמו שרובכם זוכרים...או שלא, יש לי בבית פטיפון beogram 1203 של B&O בן איזה 30 שנה, איתו יש לנו גם את המגבר שלו, הbeomaster 901 והרמקולים שלו הbeovox s30.
בקשר לרמקולים... הם במצב דיי רע אז אני לא אדבר עליהם עכשיו.
הבעיה העיקרית שלי היא בפטיפון ובמגבר שלו. הבנתי שיש אפשרות ברסיבר, בעל כניסות לקדם מגבר, לשרשר אותו למגברים אחרים שיספקו את המתח לרמקולים הקדמיים...כמו שניסים עשה עם ה-Sansui שלו...אז זהו הבעיה שאצלי זה לא קיים (רסיבר זול)...וללא המגבר הישן אני מניח שגם אין לי למה ללכת ולתקן את הפטיפון. גם בגלל שבטח המגבר הישן הרבה יותר אכותי מהחדש שלי, וגם בגלל שלפטיפון אין קדם מגבר, מה שאומר שבכלל לא יישמעו אותו אם אני אחבר אותו סתם ככה לרסיבר החדש.
מה עלי לעשות לדעתכם?
...לתקן את הפטיפון והרסיבר לעתיד, לתקן את הפטיפון ולחברו לרסיבר החדש בדרך מסוימת...או לא יודע מה עוד אפשר...
בתודה מראש, אופיר
בקשר לרמקולים... הם במצב דיי רע אז אני לא אדבר עליהם עכשיו.
הבעיה העיקרית שלי היא בפטיפון ובמגבר שלו. הבנתי שיש אפשרות ברסיבר, בעל כניסות לקדם מגבר, לשרשר אותו למגברים אחרים שיספקו את המתח לרמקולים הקדמיים...כמו שניסים עשה עם ה-Sansui שלו...אז זהו הבעיה שאצלי זה לא קיים (רסיבר זול)...וללא המגבר הישן אני מניח שגם אין לי למה ללכת ולתקן את הפטיפון. גם בגלל שבטח המגבר הישן הרבה יותר אכותי מהחדש שלי, וגם בגלל שלפטיפון אין קדם מגבר, מה שאומר שבכלל לא יישמעו אותו אם אני אחבר אותו סתם ככה לרסיבר החדש.
מה עלי לעשות לדעתכם?
...לתקן את הפטיפון והרסיבר לעתיד, לתקן את הפטיפון ולחברו לרסיבר החדש בדרך מסוימת...או לא יודע מה עוד אפשר...
בתודה מראש, אופיר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר לדעת מי מגביר יותר טוב.
תנסה את שניהם ותחליט מי נשמע לך עדיף.
אם אין יציאות PREOUT, תוכל לעשות אחד מהשלושה:
1. להוסיף (טכנאי יכול לעשות ניתוח).
2. להחליף רסיבר.
3. להשתמש בממתג לרמקולים.
לגבי הפטיפון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע. בעיקרון הייתי עושה את המינימום להביא אותו למצב עובד ושלא יזיק לתקליטים וזהו.
2. להחליף רסיבר.
לגבי הפטיפון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע. בעיקרון הייתי עושה את המינימום להביא אותו למצב עובד ושלא יזיק לתקליטים וזהו.
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

אני מניח שהפתרון הכי זול הוא ממתג לרמקולים, הלא כן?MartinHSabag כתב:אי אפשר לדעת מי מגביר יותר טוב.
2. להחליף רסיבר.
לגבי הפטיפון, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע. בעיקרון הייתי עושה את המינימום להביא אותו למצב עובד ושלא יזיק לתקליטים וזהו....
כמה זה עולה, איך זה עובד והיכן אני יכול להשיג?
בקשר לפטיפון, הוא במצב תקין, הוא עובד ומשמיע טוב. הבעיה היא שבדגם הזה יש מנגנון אוטומטי בו המחט מניחה עצמה על התקליט...והוא מקולקל.
כסף הוא לא הבעיה מכיוון שאמי תשלם על התיקון, היא מחפשת טיפה נוסטלגיה, זה הפטיפון שלה.
ובקשר למגבר הישן שכחתי לציין שיש לו יציאות מוזרות כאלה לרמקולים, הוא בא עם כבלים מוזרים כאלה. אתה אומר אם אני אקח אותו לטופ אודיו הם יוכלו לסדר לו יציאות סטנדרתיות?
תודה מרטין...
-
- הנה היציאות שלו
בטופ אודיו ישחטו אותך במחיר
תיפנה לרדיו הכוכב
PHONO.CO.IL
DAN
תיפנה לרדיו הכוכב
PHONO.CO.IL
DAN
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

אבל טופ אודיו הם לא היבואנים של B&O ? הייתי בטוח שהם היחידים שיכולים לטפל במכשירים שלהם...?tascam כתב:בטופ אודיו ישחטו אותך במחיר
תיפנה לרדיו הכוכב
PHONO.CO.IL
DAN...
-
- סתם בשביל הכיף
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה מזכיר לי- היה אצלי במשך כשבועיים פטיפון של B&O- הבאוגראם 1700. http://www.beoworld.co.uk/beogram1700.htm
צעצוע חמוד ביותר, אוטומאטי לחלוטין ועובד היטב, למרות שאני לא בטוח באשר מה עושה המכניזם האוטומאטי המסובך הזה לאיכות השמע, מה גם שהוא גורם לכך שאפשרויות הכיוונון יהיו בסיסיות ביותר. לי הוא נשמע טוב, אבל מה אני מבין בפטיפונים.
צעצוע חמוד ביותר, אוטומאטי לחלוטין ועובד היטב, למרות שאני לא בטוח באשר מה עושה המכניזם האוטומאטי המסובך הזה לאיכות השמע, מה גם שהוא גורם לכך שאפשרויות הכיוונון יהיו בסיסיות ביותר. לי הוא נשמע טוב, אבל מה אני מבין בפטיפונים.
לא תמיד הכרחי ללכת ליפול ב"רשת" ולשלם יקר על שרות רק בגלל שמדובר ביבואן הרישמי....
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

phonostage זה קדם מגבר כזה?tamiral כתב:אתה גם יכול לקנות PHONOSTAGE זול בלא יותר מ-250 ש"ח ולחבר ישירות למגבר הנוכחי שלך....
שמאפשר לחבר פטיפונים ישנים למגברים חדשים?
אם כן, אז ידעתי על קיום דבר כזה. אבל שוב פעם, אתם לא חושבים שעדיף לדבוק ברכיבים המקוריים? חוצמזה, יש איזה ספק בנוגע לכך שהמגבר הישן יהיה יותר טוב מהחדש?
וחוצמזה, אם אני אקנה אחד כזה זול, זה יוריד מהאכות על בטוח, לא?
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- קיבל תודות: 0
ברמות האלה פונוסטייג' ב-250 ש"ח לא ישפיע לרעה על הסטאפ.
לפי דעתי במקרה שלך אתה לא צריך לחשוב על איך לגרום לפטיפון להשמע הכי טוב,
אלא להתרכז בלגרום לו לעבוד בהשקעה הכספית הקטנה ביותר.
לפי דעתי במקרה שלך אתה לא צריך לחשוב על איך לגרום לפטיפון להשמע הכי טוב,
אלא להתרכז בלגרום לו לעבוד בהשקעה הכספית הקטנה ביותר.
Good advise $5, me shut up $10
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

אוקיי, סבבה
אז מאיפה אני מביא פונוסטייג' ב250 ש"ח?
אז מאיפה אני מביא פונוסטייג' ב250 ש"ח?
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- קיבל תודות: 1 פעם
יש אחד של Project בלוחות השכנים בדיוק במחיר הזה.
Maggies, because you can never be too thin...
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

הא? לוחות השכנים?Sheffield-Tunes כתב:יש אחד של Project בלוחות השכנים בדיוק במחיר הזה....
בלוחות של האתר הזה לא מצאתי פונוסטייג'...
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- קיבל תודות: 1 פעם
שלחתי לך בפרטי 
Maggies, because you can never be too thin...