מחפש מסך 50" ומעלה, מתלבט בין כמה דגמים, פתוח להצעות
סלון 5 מטר?
אתה מתכוון לראות HD?
אם התשובה היא כן אז 50'' זה קטן מאוד למרחק הזה.
עבור SD המרחק והגודל אופטימליים.
לא מכיר את הדגמים ששאלת עליהם אז אני לא יכול לחוות דעה.
באופן כללי, לדעתי כדאי לך לשקול פלזמה.
10000 יכול לקנות לך יופי של פלזמה.
אתה מתכוון לראות HD?
אם התשובה היא כן אז 50'' זה קטן מאוד למרחק הזה.
עבור SD המרחק והגודל אופטימליים.
לא מכיר את הדגמים ששאלת עליהם אז אני לא יכול לחוות דעה.
באופן כללי, לדעתי כדאי לך לשקול פלזמה.
10000 יכול לקנות לך יופי של פלזמה.
גש לחנות פיוצ'ר בת"א תוכל לקבל הסברים לשאלותיך מאנשים אמינים ומקצועים וגם להתרשם ממגוון המסכים בחנות
אני רכשתי במסגרת האירוע שלשום מסך לחדר שינה פנאסוניק "led 37 וכאן המקום להגיד תודה לדור ואיתי מפיוצ'ר
אני רכשתי במסגרת האירוע שלשום מסך לחדר שינה פנאסוניק "led 37 וכאן המקום להגיד תודה לדור ואיתי מפיוצ'ר
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
1 שלא תטעה ותחשוב שבגלל שהמסך מיוצר ביפן הוא איכותי יותר משאר המסכים בשוק
זה דרך של המוכרים למכור לך את המוצר .
2 בגודל כזה של מסך אני הייתי הולך על פלזמה יהיה לך הרבה יותר נעים לצפות בשדורי טלוויזיה ובכלל ,מסכי LCD הם מאוד קונטרסטים ובוהקים מטיבעם לצפות בחושך במסך LCD עלול להפריע לעיניים ולגרום תחושת אי נוחות מסויימת לאחר צפיה ממושכת
4 אם הינך הולך לצפות רוב הזמן בשידורי HD מסך LCD יהיה לך טוב
3 בנוסף קח בחשבון שקשת הצבעים שמסך LCD יכול להציג נמוכה ממסכי פלזמה
זה דרך של המוכרים למכור לך את המוצר .
2 בגודל כזה של מסך אני הייתי הולך על פלזמה יהיה לך הרבה יותר נעים לצפות בשדורי טלוויזיה ובכלל ,מסכי LCD הם מאוד קונטרסטים ובוהקים מטיבעם לצפות בחושך במסך LCD עלול להפריע לעיניים ולגרום תחושת אי נוחות מסויימת לאחר צפיה ממושכת
4 אם הינך הולך לצפות רוב הזמן בשידורי HD מסך LCD יהיה לך טוב
3 בנוסף קח בחשבון שקשת הצבעים שמסך LCD יכול להציג נמוכה ממסכי פלזמה
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 11/11/2010 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מסכי LED וגם חלק מה LCD בדגמים האחרונים , החלו להופיע עם זכוכית חיצונית מבריקה , כך שטענת ההשתקפויות שתמיד משתמשים בה כחסרון העיקרי של פלזמה , הופכת ללא רלוונטית.
זה הגיע למצב שאדם כמוני שמבין בטלויזיות לא רע, מתבלבל בחנות ממבט ראשון בין מסך LCD לפלזמה . (כשהם כבויים או ממבט ממרחק של כמה מטרים רבים , כשמסתכלים ממש בתכנים רואים מיידית את ההבדל.)
לדעתי אין מקום למסכים LCD/LED בגדלים של 50 אינץ' ומעלה.
זה הגיע למצב שאדם כמוני שמבין בטלויזיות לא רע, מתבלבל בחנות ממבט ראשון בין מסך LCD לפלזמה . (כשהם כבויים או ממבט ממרחק של כמה מטרים רבים , כשמסתכלים ממש בתכנים רואים מיידית את ההבדל.)
לדעתי אין מקום למסכים LCD/LED בגדלים של 50 אינץ' ומעלה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
מה אתה אומר.....eyalsha כתב:מסכי LED וגם חלק מה LCD בדגמים האחרונים , החלו להופיע עם זכוכית חיצונית מבריקה , כך שטענת ההשתקפויות שתמיד משתמשים בה כחסרון העיקרי של פלזמה , הופכת ללא רלוונטית.
לדעתי אין מקום למסכים LCD/LED בגדלים של 50 אינץ' ומעלה....
צריך מיד להודיע לחברות סמסונג סוני פיליפס טושיבה וכו שיפסיקו מיד לייצר את מסכי הלד בגדלים האלה כי אתה קבעת שאין להם מקום !!
השאלה למה הוא צריך להתיחס, אם למרחק אז גם 103 יכול להתאים...ronyhr כתב:על פי נתוני מרחק הצפייה - P58V10 של פנסוניק, גם אם תבחר בחברה אחרת - המלצתי: לא פחות מ-"58...
אם לתקציב 50 " יהיה מצויין גם במרחק הזה
הוא דיבר על כך שהתקציב שלו עומד על 10K ומסך 58" פנאסוניק שנחשב להכי זול מבין המותגים עדיין חורג מהתקציב שלו ב30 % לערך
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לכל אחד מותר שתהיה לו דיעה, לא ?dor8 כתב:מה אתה אומר.....eyalsha כתב:מסכי LED וגם חלק מה LCD בדגמים האחרונים , החלו להופיע עם זכוכית חיצונית מבריקה , כך שטענת ההשתקפויות שתמיד משתמשים בה כחסרון העיקרי של פלזמה , הופכת ללא רלוונטית.
לדעתי אין מקום למסכים LCD/LED בגדלים של 50 אינץ' ומעלה....
צריך מיד להודיע לחברות סמסונג סוני פיליפס טושיבה וכו שיפסיקו מיד לייצר את מסכי הלד בגדלים האלה כי אתה קבעת שאין להם מקום !!...
אולי תספר לי מה היתרון של מסכי לד בגדלים האלה על פלזמה ?
הרי בעיית הצריבות זה משהו שעבר לרמת הזניח , בעיית ההשתקפויות עוברת למסכי הלד , אז מה נשאר למקטרגים לומר נגד הפלזמה בעצם?
היא פשוט יקרה לייצור והרווח עליה קטן יותר לכן הרבה יצרנים בכיוון של לנטוש את הטכנולוגיה.